opc_loader

Wensenlijst

Geef een kleurrijk print overhemd cadeau!

geef-een-kleurrijk-print-overhemd-cadeau

Doe je man, vriend, partner, zoon of collega een kleurrijk print overhemd cadeau!  Menlook heeft een ruime keuze aan aparte leuke overhemden met allerlei opvallende en minder opvallende prints en kleuren. Zoals een vrolijk bloemen overhemd, overhemd met vogels of vlinders een stoer hemd met motors of race auto's. Eigenlijk te veel om op te noemen. De shirts uit de collectie van Menlook verandert iets saais in iets kleurrijks. Het zijn allemaal frisse en originele designs met soms ook eigenzinnige dessins welke echt opvallen.
Met deze overhemden maak je altijd een goede indruk en het is een origineel cadeau....

Je komt eigenlijk altijd goed voor de dag met een overhemd als cadeau. Een overhemd is een van de belangrijkste kledingstukken die de man in zijn garderobe heeft hangen. Je kunt het voor alle gelegenheden gebruiken. met je bloemenprint overhemd naar je werk, een gezellig uitstapje met een hippe overhemd met bloemen of een naar een speciale gelegenheid met een bijzonder heren overhemd. Een overhemd kan dus altijd, om je man, partner, vriend, vader, zoon, broer of collega cadeau te geven in een print of kleur die hij nog niet heeft. Maar ook als verjaardags cadeau of als Kerst,  Vaderdag, Sinterklaas of speciale gelegenheden. 

Leuk ingepakt


Menlook pakt de overhemden altijd leuk in met een satijnen strik en een hand geschreven kaartje en een kleine gift.
Wilt u een eigen tekst op het kaartje, mail het naar Menlook of stuur het mee als bericht in het winkelwagentje en wij schrijven de tekst op het kaartje.
Zoals u op de foto kunt zien voegen wij een pakbon zonder prijzen toe. Factuur sturen wij desgewenst naar u.



Enkele tips voor een kleurrijk print overhemd als cadeau:

  • Het is natuurlijk belangrijk dat het overhemd wat jij cadeau geeft goed en passend zit. Is het een verrassings cadeau, dan staat het raar om de maten te meten. probeer eventueel op een slimme manier dat te ontfutselen of misschien kan er iemand wel in zijn kledingkast kijken naar de maat van een overhemd die mooi bij hem valt. Neem de maten over, daarbij is eigenlijk de boordmaat wel heel belangrijk voor een fijne en mooie pasvorm.

  • Vraag je af waar hij van houdt, belangrijk voor de kleur en voor welke print je wil gaan. Denk daarbij aan eventuele belangstelling of hobby's, je wilt natuurlijk niet dat je cadeau gegeven overhemd in de kast verdwijnt.

  • Twijfel je aan de pasvorm, mail dan naar Menlook, zij kunnen u een goed advies geven welk merk het beste past welk postuur.
     

Vooral in de cadeautijd (sinterklaas, kerst/nieuwjaar) is het heel handig dat wij een retourtermijn hebben van 100 dagen, zodat u uw cadeau voor hem op tijd kan kopen en het na de feestelijkheden eventueel rustig geretourneerd of geruild kan worden voor een andere maat, kleur of dessin.


 



 

Overhemd fiets print Dutch Bicycles is een overhemd met een fiets print patroon. De Nederlandes fiets cultuur heeft hangt zijn fiets nog niet aan de haak. Dit bijzondere overhemd met fietsen print laat duidelijk zien wat je aan je fiets hebt hangen, een stijlvol en uniek grappig overhemd vol met kleurrijke fietsen staat symbool voor een nieuw leven vol beweging en voelt gegarandeerd zacht en comfortabel aan op de huid door de hoge kwaliteit katoen.


 

U kunt ook kiezen uit een cadeaubon van Menlook van 25, 50 of 75 euro.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen