opc_loader

Wensenlijst

Wat zijn Retro overhemden

Slade retro kleding

Wat zijn Retro overhemden

Wat zijn Retro overhemden van de jaren 70 en de daarbij behorende kleuren.
De jaren ’70 is een hele beleving, als retro liefhebber kan je daar mee vooruit. In de politiek knokken links en rechts het fel om de aandacht van de kiezer. Je ziet dat de hippie tijd zich voortzet. Met acties als baas in eigen buik. De techniek dendert voort, Philips is daarbij belangrijk, de cassettebandje en koffie met een bruine koffiezetapparaat is nieuw, het vervangt alle oude gewoontes in en om ons leven.
De trends uit de jaren 60 en 70 zijn weer helemaal hip, zelfs zie je som macramé terug in de huiskamer. Retro en vintage liggen dicht bij elkaar, het is een beleving.

De kleuren die de hippies gebruikt e worden nog feller maar wel rustiger in vorm en patroon. Fel geel en fel oranje horen bij deze tijd, okergeel of mosterdgeel, groen en paars. En dat alles in contrast met veel donkerbruin.

Kijk in de webshop op de Retro overhemd voor een mooie collectie retro overhemden in stijl van d merken Chenaski en Wolff Blitz.

Een retro overhemd met het oneindig teken is een prachtige toevoeging voor uw collectie overhemden in deze sfeer.

Wij verkopen het retro overhemd boogie nights in de kleur bruin, paars en blauw. Alledrie opvallende en te gekke overhemden.


Chenaski's Dotsgrid Brown-Orange-Yellow Retro Overhemd

Retro overhemd met groene dots in dots

Overhemd met korte mouw 'Roses'

Hippe retro overhemd in de kleuren donker bruin, mosterd geel en oranje.

Retro overhemden worden soms ook wel “Vintage inspired fashion” genoemd. Omdat het idee, patroon of kleur uit het verleden komt, maar het product zelf met de laatste technieken is geproduceerd.


Retro fashion en voor retro overhemden, "is een print overhemd dat doet denken aan mode van vroeger". 
Menlook heeft retro overhemden van Chenaski en Wolf Blitz in zijn collectie. Het zijn hippe retro overhemden geïnspireerd op kleur uit de jaren 70 of gebruiksvoorwerpen uit die jaren.
Maar ook de strakke vormen in een herhalings patroon zijn retro. Een ding is zeker, de retro designs overhemden geven je outfit karakter.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen