opc_loader

Wensenlijst

Nieuwjaarsborrel? Dit heren overhemd trek je aan.

nieuwjaarsborrelmenlook

Menlook geeft graag kledingtips voor nieuwjaarsrecepties.

2020 is alweer van start gegaan en we mogen weer aan het werk na een korte stop. Zoals elk jaar wordt de jaarwisseling gezellig gevierd met de bekende nieuwjaarsreceptie vanuit bedrijven verenigingen en andere organisaties.

De vraag elk jaar is weer, wat is voor mij dit jaar een geschikte outfit? Mag ik opvallen of houd ik me ingetogen als een grijze muis.

Ga jij dit jaar opvallen op de nieuwjaarsreceptie?
Is dat wel de bedoeling dat je in opvallende stijlvolle outfit naar de nieuwjaarsreceptie van het bedrijf of de tennis vereniging gaat? Opvallen mag zeker! Maar dan wel op de juiste manier en binnen de proporties. Het hoeft namelijk geen bonte kermis van kleuren te worden of de meest aparte aanstoot gevende prints met grote goedkope opvallende sieraden als accessoires. Zo overdressed komen ze op een cabaret of musical.
Je mag uit de toon vallen maar weer niet té. Met een heren overhemd uit de collectie van Menlook creëer je altijd de elegante stijlvolle look. U wilt toch dat men u niet over het hoofd ziet op de receptie of de borrel op de netwerkvereniging. De anderen leren u sneller kennen en herkennen en hopelijk voor u ook onthouden. Zorg daarom dat u op een gepaste manier opvalt met uw stijlvolle gekozen outfit.
Advies van Menlook is, straal met je stijlvolle outfit en blijf professioneel om jezelf te profileren. 

 

 Heren overhemd

Met een heren overhemd uit de collectie van Menlook in combinatie met een net pak of kostuum in een neutrale kleur. Heb je al een duur net pak hangen in de kast, zoek dan tussen de print overhemden van Wolff Blitz naar een overhemd welke mooi te combineren is met de kleur van het kostuum. Jij wilt net dat tikkeltje anders zijn en toch chic dan past een heren overhemd van Johannes Vermeer onder een grijs of zwart pak door de stijlvolle print op het overhemd.

 

 

 

 

  


 

 

 

Werk je bij een Tech bedrijf zoals  ASML koop dan het heren overhemd high tech circuit board met een te gekke print van printplaten met componenten  uit een computer. Menlook heeft een grote keuze aan aparte en leuke heren  overhemden met lange mouw en klassieke boord. De modern-fit pasvorm sluit mooi om uw lichaam en voelt door de poplin weving zacht aan. De beste overhemd(en) merken voor mannen die net even wat anders willen.


 

 

 

Ook een leuke en geklede variant is, dat de broek of pantalon van kleur verschilt met het jasje of colbert. Een overhemd met kleur en een design print uit de collectie kleurrijke overhemden van BB Chum zorgt dan voor de perfecte chique outfit en glamorous uitstraling voor de man van het jaar op de nieuwjaarsborrel. Heren overhemd met Giraffe print kan je daar bij helpen, het is niet overdressed.

  

 

Het dragen van een gilletje in plaats van een colbert op je pantalon is altijd een feestelijk chique uitstraling en combineert heel goed met de heren overhemden van Menlook.Door een heren overhemd met kleur en print te kiezen onder een pak, colbert of gillet, valt u eerder op tussen al de andere donkere of grijze pakken met een wit, roze of lichtblauw overhemd.
De combinatie van het totaal plaatje bepaalt alles. Durf te combineren met de overhemden die Menlook online verkoopt met uw garderobe en u merkt dat het veel meer mogelijkheden biedt dan dat je had kunnen denken of dromen. Draag verschillende overhemden onder een colbert of gillet, en u merkt het verschil. De rijkdom van kleur en print maakt een outfit meteen anders. Met print overhemd voor heren met vlinders laat u zien dat u durft te combineren en ga er vanuit dat de andere gasten u onthouden als de man met de stijlvolle outfit. Een heren overhemd van Menlook maakt op deze momenten het verschil.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen