opc_loader

Wensenlijst

Menlook Tip: overhemd met boeken print brengt troost!

overhemd met boeken print

Een van je lievelings boeken lezen in je nieuwe overhemd met boeken print zal troost brengen in tijden van corona virus. Even ontsnappen aan alle ellende nu je in quarantaine moet zitten. Op dit kleurrijk overhemd vol met boeken uit de bibliotheek van Praag staan diverse boeken die het lezen waard zijn in deze spannende onzekere tijden.
We leven even volgens het boekje van de regering. Daarbij doen we soms dingen buiten het boekje. Deze pandemie is met de naam covid 19 is voor velen een gesloten boek. Voor velen niet te doorgronden en het zal de wereld veranderen.
Het is toch niet voor te stellen wat we nu met elkaar meemaken, maar we moeten er met elkaar het beste van maken. We zeggen altijd dat boeken het verschil kunnen maken in de ontwikkeling van mensen, dat is nu niet anders. Zeker voor kinderen en jongeren die nu niet naar school kunnen is en blijft het lezen van boeken nu erg belangrijk. Maar boeken kunnen ook nu voor verbinding zorgen, bijvoorbeeld door elkaar voor te lezen. Met al het verontrustende nieuws kunnen boeken voor een beetje troost, ontspanning en ontsnapping zorgen.

Met boeken kom je de dag door

Zit je thuis vandaag? Gelukkig kun je daar ook veel beleven. Met een boek!’ en ‘Vandaag niet naar buiten? Dan haal je de wereld toch gewoon binnen? Met een boek!’ En jawel, je zit op de bank in een overhemd met boeken print van Wolff Blitz met stapels boeken van de beroemdste bibliotheek digitaal geprint op zacht poplin geweven katoen. Door de modern-fit pasvorm zit het overhemd heel fijn om je lichaam als je op de bank of in een stoel zit te lezen. Het overhemd past goed bij mannen die net even wat anders willen en soms graag in de boeken duiken. Het overhemd geeft een trendy, maar ook intelligent imago af en past goed bij een casual look of superchic met een klassieke pak. De overhemden met print van Wolff Blitz doen altijd wel een boekje open. Laten wij van Menlook eens kijken of we zelf leuke en interessante boeken hebben om even te ontsnappen aan alle ellende in de realiteit door het openslaan van een mooi boek.

 

Koop overhemden en boeken online

Menlook is een online winkel, je hoeft daarvoor niet naar buiten om deze unieke kleurrijke overhemd met boeken te bemachtigen. Klik, klik en klik en het bijzondere overhemd met stapels boeken of een bloemen print overhemd komt naar u toe.
Dat geld ook voor boeken. U kunt deze makkelijk bestellen via de boekhandels online.

 

Boeken tips van Menlook

Menlook heeft een aantal populaire boeken voor u op een rijtje gezet. Met een opmerkelijke jonge schrijver Splinter Chabot die net als ik van aparte kleurrijke overhemden met print houdt. Overhemd met boeken print zal Splinter zeker niet misstaan en zal er een bijzonder opvallende kleurrijke outfit van maken. Altijd weer een genot om Splinter op televisie te zien in creatieve unieke kleurrijke kledingstijl. Splinter Chabot zou een hele goede stylist zijn met de juiste handschrift in design. Hij weet altijd op een juiste manier een stijlvolle outfit te creëren. Zijn print overhemden mix & match van kleur en prints en wellicht een inspiratiebron voor velen. Confettiregen past bij zijn kledingstijl en enthousiasme.

 

 

  • Esther Verhoef met Labyrint- De verhalen

In Labyrint – de verhalen komt alles van Nederlands succesvolste schrijfster Esther Verhoef samen. In dertien spannende, verrassende en meeslepende verhalen laat zij de lezer alle hoeken van het thrillergenre zien. Verhoef betreedt nieuwe paden met het mysterieuze ‘Labyrint’, waarin hoofdpersoon Hanna in een obscure onderwereld terechtkomt.

  • Splinter Chabot met Confettiregen

Aan de hand van drie bepalende ontmoetingen in zijn jeugd, komt Wobie steeds meer over zichzelf te weten. Naarmate hij ouder wordt ontdekt hij langzaam maar zeker dat hij anders is dan zijn broers, anders dan zijn meeste klasgenoten, anders dan wie hij dacht te zijn. Anders dan wie hij wilde zijn. Langzaam sluipt er een grijze mist in zijn leven, en begint hij iets te ontdekken dat eerst genegeerd, vervolgens gevreesd, maar uiteindelijk gevierd wordt. Dit boek is een dagboek van die worsteling en die zoektocht.

  • Geert Mak

Grote verwachtingen’ is het vervolg op het immens succesvolle In Europa dat vijftien jaar geleden verscheen. Enkele jaren later volgde de 35-delige gelijknamige serie met de schrijver in de hoofdrol. Waar In Europa handelde over de twintigste eeuw en hoe die, in veel opzichten gruwelijke periode getekend door twee wereldoorlogen, ons heeft gevormd, gaat ‘Grote verwachtingen’ over de eerste twee decennia van de eenentwintigste eeuw. Het neemt de draad op waar In Europa eindigde, in 1999.

Veel leesplezier

 

Overhemd met retro filmposter print voor je thuisbioscoop 

Overhemd met retro filmposter print voor je thuisbioscoop maakt kijken naar Netflix nog leuker. Je beslist zelf waar je wanneer en hoelang naar kijkt.

Er is niks leuker om even Netflixen tijdens de coronavirus om de dag door te komen in een overhemd met retro filmposter print, ook dit brengt troost in onze huiskamer.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen