opc_loader

Wensenlijst

Draag jij graag een overhemd met gitaar print?

hip overhemd met gitaar print Menlook patroon

Draag jij graag een overhemd met gitaar print om te laten zien dat gitaarspelen jouw hobby en passie is. Van gitaar spelen wordt je vrolijk. Wanneer je begint te spelen en de liedjes komen in mijn oren dan geeft mij dat altijd een heerlijk gevoel, het werkt heerlijk kalmerend. Het is dus niet zomaar een hobby of passie, gitaar spelen is hartstikke goed voor je! 
Het is aangetoond mensen heb al sinds jaar en dag een hele diepe verbinding met muziek. Muziek wordt altijd vanuit gevoelens geschreven en dus gespeeld. Daarom geeft muziek de meeste mensen ook altijd steun, een bepaald gevoel. Of mensen nu niet lekker in hun vel zitten of juist heel vrolijk zijn. Er is altijd wel een liedje met een bepaalde songtekst die bij hun stemming past.
Als muziekliefhebber en gitaarspelen is het natuurlijk hartstikke leuk om een leuk nummer op mijn gitaar te spelen in een hip overhemd met gitaar print. Ook als je geen gitaar kan spelen kan je dit shirt nog wel rocken. Creëer je eigen muziek met deze unieke hippe overhemd met kleurrijke gitaren van Wolff Blitz.




Hip overhemd met gitaar print

Hip overhemd met gitaar print voor mannen  heeft een gitaren print op het strak poplin geweven antraciet kleurig katoen. Een overhemd met een doorlopende  patroon van kleurrijke elektrische gitaren en akoestische gitaren met een WB icoon (Wolff Blitz) maakt van dit hippe overhemd en uniek en apart overhemd. De details van dit gitaren print overhemd zitten in de zwarte knoopsgaten en zwarte knoopjes met zwart garen. Het overhemd sluit met gladde zwarte knoopjes aan de voorkant en past goed bij mannen die net even wat anders willen. Deze blouse met gitaeren geeft een trendy, maar ook een bijzonder imago af en past goed bij een casual look, vooral met een grijze jeans of zwarte broek. 
Het is een overhemd met kleurrijke gitaren waarvan de muziekkleur heel divers kan zijn, van jazz naar country met een omweg naar de Rock of naar swingende Rock & Roll. Dit bijzondere heren overhemd is niet alleen een topper voor de muzikant op het podium maar voor iedereen die graag in de spotlights wil staan.


 

Voor de creatievelingen onder ons

Gitaar spelen in een hip overhemd met gitaren print van Wolff Blitz maakt je letterlijk en figuurlijk creatiever. Gitaristen zijn grote creatievelingen. Je wordt er ook letterlijk creatiever van. Wanneer je leert gitaar spelen en er mee bezig bent gebruik je allerlei nieuwe technieken. Het bespelen van het instrument maar ook het vooruit denken als het gaat om muziek lezen. Hierdoor spreek je een bepaalde structuur in je hersenen aan die normaal niet gebruikt wordt. Gitaar spelen is dus heel goed voor je hersenen en je creativiteit. Wanneer je begint met gitaar spelen of de draad weer oppakt, gaan er weer delen van je hersenen gebruikt worden die andere mensen niet gebruiken. Je hersenen kun je zien als een soort spier, zolang deze getraind blijft worden zal deze in topvorm blijven. Tijdens het gitaar spelen train jij dus je geheugen en denkvermogen.

Daarom adviseert Menlook het hippe overhemd met gitaar print van harte aan. Voor de professional gitaristen op het podium, maar ook voor de mensen die thuis leuk een deuntje op de gitaar spelen of dat van plan zijn om dat te gaan doen. Wie weet geeft dit overhemd met kleurrijke gitaren jou de inspiratie om gitaar te gaan spelen en jou te enthousiasmeren voor dit geweldige instrument!
Gitaar spelen in een hippe gitaren overhemd van Wolff Blitz geeft jezelf niet alleen een gevoel van rust en ontspanning, maar waarschijnlijk je vrienden en familie ook. Gitaar spelen brengt mensen samen en geeft veel mensen een fantastisch gevoel. Een gitaar brengt een heerlijke relaxte sfeer met zich mee.

 

De finishing touch voor een huisconcert

Jij bent een tijdje op dreef met je gitaar, speelt al enkele leuke liedjes, dan is en niets mooier dan op te treden voor vrienden en familie. Je staat op dat moment echt in de spotlights en daar kun je en swing aan geven door je outfit aan te passen an de gelegenheid. Je hippe overhemd met gitaren combineer je met een grijze jeans met daaronder de opvallende witte/crème kleurige veterschoen met muziek instrumenten van Men of Global. De opvallende leren puntschoen voor heren is gemaakt van leer, net zoals de comfortabele zittende binnenzool en voering. De schoen heeft een vast voetbed. Decoratie is een print van muziek instrumenten, de blaas instrumenten zijn in de kleur zwart. De zool is gemaakt van leer met een rubber inzet voor een stevige grip en voorzien van hak van 2,5 centimeter. De veterschoen muziek-instrumenten sluit door middel van een rijgsluiting met rode veters.
De aparte herenschoen is voorzien van een leest H, ook geschikt voor de wat bredere voet. 
Een bijpassende witte riem met print muziek instrumenten is een bijzondere unieke leren riem voor muziek liefhebbers en past samen met de schoenen en overhemd heel goed bij je outfit voor een huisconcert.
Welke muziek liefhebber zou hier niet blij van worden. Na het aantrekken van deze stijlvolle print herenschoenen en deze mooie witte leren riem vol met verschillende blaasinstrumenten en een overhemd met kleurrijke gitaren worden de bewegingen vanzelf sierlijk en loop je heel de dag vrolijk te neuriën. 
De finishing touch voor deze stijlvolle outfit zit in de sokken van Sock my feet John Lennon met een print van zang en gitaar legende John Lennon van de Beatles. Deze kleurrijke sokken met unieke print zijn een tribute aan de legende en maken jou optreden voor je huisconcert een beetje kleurrijker. Imagine, met deze leuke John Lennon sokken aan je voeten. Heerlijk zachte katoenen sokken met een unieke print en gladde teen naden en een niet knellende boord. Tijdens het spelen op je gitaar op de muziek van John Lennon en de Beatles blijven je voeten mooi droog omdat de sokken ademen.









Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen