opc_loader

Wensenlijst

Bijzondere heren overhemden uit de collectie van Menlook

Bijzondere heren overhemden uit de collectie van Menlook

Je doet het iedere ochtend en soms ook nog wel eens een keer in de loop van de dag: jezelf aankleden of omkleden. De ene keer trek je een comfortabel overhemd aan en de andere keer trek je een bijzonder heren overhemd met print aan omdat je naar een feestje gaat of omdat je een belangrijke afspraak hebt. En bij die laatste categorie hoort eigenlijk standaard wel een bijzonder heren overhemd uit de collectie van Menlook van goede kwaliteit. Met een keuze voor deze overhemden kies je ook een product dat gemaakt is van huidvriendelijk katoen en dus heerlijk aanvoelt wanneer je dit aantrekt. Deze overhemden onderscheiden zich door de bijzondere en hoogwaardige katoen en fijne pasvorm


 Doorbreek je stijl

Voor de mannen die niet bang zijn is het altijd leuk om een stijl te doorbreken met leuke opvallende prints, te gekke, aparte en bijzondere overhemden van Wolff Blitz en BB Chum. Deze bijzondere heren overhemden met lange mouw vindt u nergens anders. Er wordt veel aandacht besteed aan elk detail, wat ook goed te zien is. Voor iedere gelegenheid heeft Menlook wel een goed overhemd.

 

Bijzondere heren overhemd pauw

 

 

 

Je bijzondere overhemd met een jeans

Kun je je bijzondere overhemd met print wel combineren met een spijkerbroek? Niet ieder overhemd leent zich daar namelijk voor.
Daarom hier een paar handige tips van Menlook; welk overhemd past bij welk soort jeans en omgekeerd.

 

 

Overhemd zonnebloem Vincent van Gogh

 

 

 

Overhemd met bloemenprint

Overhemd met bloemenprint is een echte allemansvriend. Je kunt 'm zowel bij een spijkerbroek als bij een smoking dragen. 
Je bloemenprint overhemd kan ook jouw spijkerbroek beste vriend worden, mits je dit overhemd goed combineert. Draag de broek netjes voor een wat formelere look of stroop je mouwen op als je casual voor de dag wilt komen. En ook je overhemd met zonnebloemen van Vincent van Gogh of je overhemd met een prachtige print van rozen combineren prima met een verwassen jeans.
De tuin van Eden bloemen overhemd combineer je met een donker blauwe of zwarte nette jeans. 

 

Neon Rozen print overhemd van Wolff Blitz

 

 

 

Tuin van Eden is een prachtig bloemenprint overhemd 

 

 

Formeel of casual

De kleur en de pasvorm van de jeans bepalen ook hoe formeel of hoe casual je look is. Ga je voor een tikje formeel, kies dan voor een slank gesneden, donkergekleurde spijkerbroek. De jeans moet goed aansluiten op het overhemd maar er moet wel genoeg ruimte zijn om het in te stoppen. Wat ook niet kan is een te strakke broek met een te wijd overhemd. De modern-fit overhemden van Wolff Blitz en de slim-fit overhemden van BB Chum sluiten mooi aan op een strakke jeans. Ga je voor een meer casual look, kies dan voor een verwassen slim fit jeans. En bij beide outfits draait het vanzelfsprekend ook om de details. De kleurrijke heren schoenen, de jas en de accessoires zoals een armband geven je outfit net dat beetje extra dat het nodig heeft.

 

 

Paracord armband Steel & Cord Black van Bad-Ass Bracelets

Veterschoen muziek instrumenten

 

 

 

Print overhemd Jeroen Bosch

Gustav Klimt print overhemd

 

Een oogstrelend overhemd voor mannen is wel het overhemd met een print van Jeroen Bosch Bosch van Wolf Blitz. Dit opvallende overhemd wordt gekenmerkt door de zondigheid van de Tuin der Lusten en de hedendaagse modische en trendy uitstraling. Dankzij de all-over print heeft dit overhemd een vlotte uitstraling. Met dit klassieke kunstwerk als overhemd van Wolff Blitz geef je een casual twist aan je outfit. Het bijzondere herenshirt heeft renaissance kleuren met een digitale twist. Daarnaast is het overhemd afgewerkt met geheel in stijl, een klassieke boord en enkele manchetten. Hierdoor krijgt het heren overhemd uit de collectie van Menlook een vlotte en casual uitstraling.

 

Op zoek naar een bijzonder heren overhemd? 

Dat perfecte kleurrijke heren overhemd met print? Of naar een shirt van een bekend kledingmerk als Wolff Blitz of BB Chum overhemd. Ontdek de mooiste bijzondere heren overhemden met print voor heren uit de collectie van Menlook in onze webshop. Of kom langs in onze winkel in het Modekwartier in Arnhem op de Sonsbeeksingel 106 
Het Modekwartier is een klein gebied in Arnhem voor bijzondere mode- en designwinkels, ateliers, creatieve en ambachtelijke ondernemers.

 

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen