opc_loader

Wensenlijst

Nooit meer een miskoop: 
deze kleurrijke heren overhemden staan jou het best

Nooit meer een miskoop: 
deze kleurrijke heren overhemden staan jou het best

Waar de ene kleurrijke overhemd je gezicht laat stralen, kan de andere overhemd met print door de kleur je juist flets maken.
Vincent van Menlook geeft tips om te ontdekken welke kleuren in een print jou het beste staan.

Het is de Trent van deze zomer en eigelijk zien we het al jaren: Kleur! van fel tot pastel, van donker tot lichte kleuren en hoe meer, hoe beter. 
Wij vinden het belangrijkste bij overhemden met een print en dus ook bij de kleuren daarvan dat jij je er lekker in voelt. Wij zullen daarom nooit zeggen dat je alleen bepaalde kleuren mag dragen of andere kleuren juist niet. Maar misschien doet de ene tint blauw veel meer voor jou dan de andere tint blauw en dat is voor mannen toch handig om te weten.”
Menlook is niet voor niets bijzonder in heren overhemden.

 

Shop je heren overhemd maar!

Menlook heeft veel overhemden met kleurrijke prints, passend voor elk seizoenstype. Van een casual overhemd heren voor in het weekend of naar je werk tot een exclusief overhemd voor speciale gelegenheden waar je dan graag in het middenpunt wil staan. Allemaal met prachtige kleuren in de prints waar je een keuze in kunt maken. Bij elk overhemd kun je vervolgens twee tot wel vier verschillende looks creëren, zodat je je nieuwe shirts in jouw kleuren volop kunt combineren!

 

Passende print voor elk seizoentype.

Print voor de zomertype

Prachtige kleuren voor zomertypes zijn wit, roze, blauw en kleurrijk door heel veel verschillende kleuren. Deze witte blouse met kleurrijke bloemen en vlinders is een perfect voorbeeld voor zomertypes, net als de blauwe amandelbloesem van Vincent van Gogh. Wil je als zomertype een keer flink uitpakken met een overhemd? Dan is deze kleurrijke bloemenprint van Claude Monét een echte aanrader en helemaal iets voor jou, hierin zul je stralen als nooit tevoren. Wil je echt stralen en het verhaal als zomertype vertellen, ga dan voor de krant print overhemd ‘Gazette’, zoals je gewent bent van Menlook verkopen wij alleen overhemden met prints die ons niet gek genoeg zijn. Veel leesplezier

 

Bloemenprint van Claude Monét

Chrysanten Monét


 

Print voor wintertype

Kleuren die wintertypes fantastisch staan zijn wit, kobaltblauw, diep paars/blauw en rood. Ben jij een wintertype? Dan zou deze bijzondere heren overhemd met kleurrijke insecten van het Rotterdamse merk Wolff Blitz  jou wel eens heel mooi kunnen staan, eventueel gecombineerd met een donkere jeans of Chino. Een echte eyecatcher die je het hele jaar door kunt dragen is deze Gustav Klimt print overhemd ‘De Maagd’ in de kleuren blauw, paars, roze, groen, geel en nog veel meer. En een opvallende witte blouse met zwarte maskers en rode lippen print mag in geen enkele garderobe ontbreken, maar zeker niet in die van wintertypes.” Menlook draagt deze een jaar rond met leuke zwarte brede bretels.

 

Gustav Klimt print overhemd ‘De Maagd’

De Maagden


 

Print voor herfsttype

Kleuren voor de herfsttype zijn bruin, geel, groen en rood. Niet alleen perfecte kleuren, maar ook nog eens herfstkleuren. Deze kleuren zie je ook terug komen in het overhemd van Gustav Klimt print met de afbeelding van de bijbelse vrouw Judith. En wat dacht je van dit heren overhemd bloemen en vlinders met kleurige herfstbladeren de kleuren bruin, geel en diep rood met daar tussen blauwe fladderende vlinders. Als topper voor voor de herfsttype is wel de het opvallende en kleurrijke overhemd zonnebloem van Vincent van Gogh. Perfect voor deze zomerse dagen en prachtig bij jouw huidskleur.”
Overhemd met koffie bonen print voor heren van Wolff Blitz is een print van bruin gebrande koffie bonen. Ontworpen voor de herfsttype om de dag te beginnen met een heerlijk kop koffie. Dankzij de opvallende look van de print en de modern fit pasvorm krijgt het shirt een warme uitstraling.

 

Heren overhemd bloemen en vlinders 

 

 

Overhemd van Gustav Klimt print

Overhemd met koffie bonen print


 

Print voor lentetype

De mooiste kleuren voor lentetypes zijn tot slot perzik, roze, geel, groen en turquoise. De turquoise bloemen overhemd Dutch Artis Blossom van Vincent van Gogh zal jou prachtig staan en is perfect te combineren met een zwart, grijze en blauwe jeans of pantalon. Een blouse voor de zomerse dagen, maar ook wij van Menlook vinden eigelijk een jaar rond. En voor de iets frissere dagen en het najaar straks is deze vinyl print overhemd Wolff Blitz geïnspireerd door de drie formaten vinyl in prachtig groen en gele lijnen een goede optie. 

 

Bloemen overhemd Dutch Artis Blossom 

 

Geïnspireerd geraakt door de tips van Menlook? 

Ga dan nu naar de onlineshop van Menlook voor nog meer geweldige opvallende en mooie overhemden in jouw kleuren!  Wil je direct advies van Vincent, kom dan naar de winkel van Menlook op de Sonsbeeksingel 106 te Arnhem (Modekwartier)

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen