opc_loader

Wensenlijst

Is een overhemd met korte mouw representatief bij warm weer? menlooknl

overhemd korte mouw warm weer

Voor wie met het warme weer representatief voor de dag wil komen, biedt een overhemd met korte mouwen uitkomst. We zien in Nederland veel polo’s en T-shirts in de zomer. Een goed alternatief is dus een overhemd met korte mouwen. Het ziet er netjes uit en het is koeler dan een overhemd met lange mouwen. Ideaal voor op het terras of bij een zomerse barbecue.
Een overhemd met korte mouw met print is stijlvol, maar ook casual en onmisbaar voor de modebewuste man. De korte mouwen overhemden van van Wolff Blitz verassen door de dessins en patronen. Vooral in de voorjaars- en zomermaanden zijn overhemden met korte mouw natuurlijk een perfect alternatief voor het wellicht wat al te saaie poloshirts en T-shirt of voor dat al te warme print overhemd met lange mouwen.
Het is raadzaam om een shirt of blouses met korte mouw niet te strak te dragen en wellicht iets ruimer te kopen. Waarom? als je gaat zitten staan de knopen op springen en de blouse open, ziet er niet netjes uit en het is veel warmer met minder bewegingsvrijheid.
Gelukkig is deze zomer het overhemd met korte mouwen erg hip en in trek. Een ideaal alternatief, want je ziet er gekleed uit en het is niet té warm. Als je met de familie of vrienden op pad gaat, is een overhemd met korte mouw ideaal. Het biedt voldoende bewegingsvrijheid en terwijl je toch ook stijlvol gekleed bent.
Menlook bedoeld hiermee de overhemden met korte mouw dat je casual draagt. De print overhemden van Menlook zijn kleurrijk, bijzonder, hip en trendy. 

Overhemd korte mouw heren 'Monet'

Overhemd korte mouw heren 'Monet' van Wolff Blitz heeft het prachtig schilderij waterllelies van Claude Monet als print.
Het overhemd is gemaakt van 100% katoen en heeft een modern pasvorm die mooi langs het lichaam valt. Hierdoor biedt het overhemd met korte mouw zowel een hoog draagcomfort als voldoende ruimte om te bewegen.
Met dit korte mouwen overhemd haal je een casual shirt met een trendy uitstraling in huis. Het hemd uit de schilderijprint collectie heeft een blauw dessin van waterlelies, bloemen, planten en water. Daarnaast is het casual overhemd afgewerkt met korte mouwen en een klassieke boord, die de trendy uitstraling complimenteren. 
Draag dit short sleeve overhemd van Wolff Blitz en je voorziet jouw outfit van een hippe touch en een modische twist
Het hoogwaardige poplin geweven katoen en de modern-fit pasvorm zorgt samen met het schilderij van de grootmeester Claude Monet ervoor dat het je heel de zomer zal verkoelen. 

Bloemen blouse met korte mouw met Madeliefjes

Bloemen blouse met korte mouw heeft een print van witte en blauwe Madeliefjes op fijn wit geweven katoen. Het overhemd met blauwe en witte bloemen in combinatie met gele meeldraden maakt dit overhemd voor heren een echte eye-catcher. Dit modern-fit overhemd voor heren met korte mouw van Wolff Blitz is gemaakt van 100% zacht katoen en heeft een bloemenprint. De details van dit overhemd zitten in de witte knoopsgaten en beige knoopjes met wit garen. Overhemd sluit met gladde beige knoopjes aan de voorkant. Bloemen blouse met korte mouw zorgt voor eindeloos combinatieplezier in de lente en zomer. Het overhemd geeft een stijlvolle en trendy look, het zal zeker staan bij een op een vlotte jeans of of korte broek. 

Overhemd korte mouw verdiend een plek in de garderobekast


De blouses met korte mouw van Wolff Blitz zijn van hoogwaardig katoen vervaardigd, waardoor onze hemden zonder uitzondering altijd erg aangenaam dragen. Je kunt deze kleurrijke print overhemden met korte mouw in alle gevallen op talloze manieren combineren. Draag de hemden op een chino of een bermuda – het effect is modieus, maar tegelijkertijd ook stijlvol. Je kunt er voor kiezen het hemd niet in, maar over je broek te dragen, dit geeft je look een extra casual en tikje nonchalant effect. Een bloemen blouse met korte mouwen op een verwassen jeans geeft weer een hippe outfit. Short sleeve overhemden met een print maken het overhemd vlot en modieus. Een overhemd met een print is meestal erg trendy.
Kortom, wat voor outfit je ook wil gaan, overhemden met korte mouw uit de collectie van Menlook hebben dit seizoen zeker een plek verdiend in je garderobekast.
Onze Menlook collectie is voorbereid op de zomer, en we laten je zien hoe je de zomer kleurrijk, uniek, en comfortabel doorkomt.







Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen