opc_loader

Wensenlijst

Bij Menlook scoor je altijd unieke items: ‘overhemd met print representeert wie je bent’

Bij Menlook scoor je altijd unieke items: ‘overhemd met print representeert wie je bent’

Origineel, kleurrijk en bijzonder: dat zijn de items die je bij Menlook in Arnhem kan scoren. Al een paar jaar verkoopt Vincent online overhemden met print. Sinds kort heeft hij ook een verkooppunt in het Modekwartier. Zijn droom? Een eigen winkel in Arnhem.

 


 

Bijzonder

In de winkel staan rekken vol met de meest kleurrijke en bijzondere overhemden van Wolff Blitz, BB-Chum en Cooper & Co. 

“Wij van Menlook houden ons niet zo bezig met trends. We willen vooral verrassen met mooie opvallende prints van goede kwaliteit”

Bijzonder in overhemden is waar wij voor gaan, uniek, te gek, apart, opvallend en kleurrijk zijn credo’s waar Menlook voor staat. “We willen mannen vooral verrassen met mooie merken, goede kwaliteit en vooral originaliteit”
Met een overhemd uit de winkel van Menlook representeer je echt waar je voor staat en wie je bent. 

 

Lees ook: overhemden met print laten zien wie je bent

 

Overhemden met een verhaal

Op de website en in de winkel vind je meer dan honderd bijzondere  overhemden, met elk een andere print. De heren overhemden laten bijvoorbeeld een hobby of een passie zien. “Je hebt overhemden met zo’n beetje elk thema dat je kan bedenken. Denk aan prints met kunst, muziek, of bijvoorbeeld fietsen. Zelfs een koffiebonen-print zit in het assortiment voor de gepassioneerde koffieleut”

 

 

Passie voor kunst

Kom je regelmatig in een museum en hou je van schilderkunst dan heeft Menlook echte eye-catchers voor jou. Kunst van allerlei grote kunstenaars zoals de Nachtwacht van Rembrandt van Rijn, Vincent van Gogh met de prachtige amandelbloesem, Gustav Klimt met de Maagden, de waterlelies van Claude Monet, Kandinsky, Johannes Vermeer, Jhernimus Bosch en nog veel meer overhemden met print voor heren van beroemde kunstenaars. Een unieke collectie heren overhemden van bijzondere schilderijen.

 

Lees ook: draag altijd een grootmeester bij je met deze geweldige kunst-overhemden

Lees ook: Overhemden met schilderij print

 

 

Passie voor fietsen

Ben jij ook zo’n man die elk weekend met een vriendengroep heerlijk kilometers gaat toeren op je fiets. 
Toon jouw passie voor de fiets met onze exclusieve design overhemden met fietsen print, geïnspireerd op het fietsen, wielrennen en de koers.
Overhemd fiets print Dutch Bycicles met mooie kleurrijke fietsjes als print op wit katoen, Overhemd de Grand Tour voor de grote wielerrondes als inspiratiebron met racefietsen. Wat te denken van een blauwdruk print van allemaal fiets onderdelen voor mannen die ook graag aan een fiets sleutelen. Als laatste nieuwkomer in 2022 hebben we heren overhemd ‘Tour de France’ en heren blouse fietsenprint ‘Giro d’Italia. Heren overhemden met prints geïnspireerd op de gele en roze trui.

 

Lees ook: overhemd met fietsen laat zien wat je passie is

Lees ook: Overhemd met fietsenprint cadeau voor fietsliefhebbers

 

 

Passie voor muziek

Mannen met een passie voor muziek en muziekinstrumenten kunnen terecht bij Menlook. Ben jij een echte muziekliefhebber, maar zijn bandshirts niet jouw ding, dan kun je bij Menlook terecht voor unieke muziek overhemden met een prachtig design voor een eigenzinnige en zelfverzekerde outfit.
De (muziek)overhemden die we verkopen in de winkel in Arnhem zijn niet subtiel, ze springen meteen in het oog. En dat is leuk: het is een stijlvolle manier om op te vallen en om je passie te laten zien Of je nu kiest voor een shirt met allerlei verschillende kleuren muziekinstrumenten, vinyl, cassettebandjes of muziekdragers, het is allemaal mogelijk.

 

Lees ook: klinkt dit heren overhemd niet als muziek in je oren

Lees ook: Toon je liefde voor muziek met deze prachtige overhemden


 

 

 

Shop online of kom langs in de winkel.

De overhemden met print zijn stuk voor stuk bijzonder, kleurrijk en trendy. Elke passie vind je wel terug in een originele print en representeert wie je bent. 
Kom langs in de winkel om een kijkje te nemen, of shop via de website van MenLook. Ken je iemand die een echte muziekfreak is, of die verzot is op een bepaalde kunstenaar? Scoor een overhemd waar die passie op geprint staat. Natuurlijk is dit ook een super origineel en persoonlijk cadeau!

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen