opc_loader

Wensenlijst

Menlook Tip: print overhemd science battle doorbreekt de verveling!

overhemd met wiskunde print

Print overhemd science battle is een zwart overhemd met wiskundige formules, cijfers en getallen. Een print overhemd die de wetenschappelijke strijd aangaat met getallen, algoritmes en formules.
Een print met een wir war van formules en getallen zoals een schoolbord van Albert Einstein op de universiteit.
Maar niets is leuker als twee grootheden in de wetenschap de battle aangaan zoals Stephen Hawking versus Albert Einstein.


Albert Einstein vs Stephen Hawking (feat. Nice Peter & MC Mr. Napkins) - SingleEpic Rap Battles of History

 

We kunnen ook thuis een science battle aangaan. Niet dat je een nieuw print overhemd met wiskundige formules en getallen moet gaan ontwerpen. Maar ga een wiskundig spel spelen en ga de battle aan. Liefst zou Menlook zien dat je eerst online je overhemd met print  koopt voordat je het tegen elkaar gaat opnemen inde scenceBattle.
Als een wetenschapper in de natuurkunde zou jij het print overhemd ‘Colorful Chemistry’ aan kunnen trekken met een rijk geïllustreerde chemie print met veel molecuul formules en laboratorium benodigdheden. 

Jij als mathematicus met een passie voor de hogere wiskunde voelt je helemaal thuis in het rekenprint overhemd voor echte slimmeriken, print overhemd ‘Colorful Math’. Met dit bijzondere print overhemd met kleurrijke formules en en contrasterend sinussen sta jij in de battle zeker in de spotlights.

 


Om de scienceBattle in goede banen te leiden en aan elkaar te praten heb je een presentator  nodig die wetenschappelijke strijd begrijpelijk en boeiend aan elkaar kan praten. Dat kun je het beste doen met de topper onder de wetenschappelijke overhemden, namelijk print overhemd ‘Science Battle’ himself. Een modern fit heren overhemd in het kwadraat. Of de wortel uit een getailleerd model overhemd met een gegarandeerd wetenschappelijk onderlegt draagcomfort.
Met al deze bijzondere print overhemden voor heren vol met formules verover jij gegarandeerd complimenten en sta je niet alleen tijdens de ‘ScienceBattle in de spotlights, maar ook in het wekend tijdens een gezellig etentje of bij een casual outfit voor naar je werk. 

Speel je spel in een print overhemd

Wil je het allemaal niet moeilijk maken en voor de fun deze dagen met je familie of partner een leuk spel spelen. Speel dan zelf wel een een van de aparte print overhemden uit de collectie van Menlook om de aandacht af te leiden. Vooral voor mannen die niet zo heel goed tegen hun verlies kunnen. Je haalt de aandacht van  tegenspelers weg als je aan tafel zit met het print overhemd Colorful Chemistry. Zij concerteren maar op een ding, juist het kleurrijke overhemd waarmee jij in de spotlights staat.Probeer in deze periode van de intelligente lockdown wat meer spelletje te spelen. Het is een uitlaatklep tegen stress en zorgt voor de nodige dosis ontspanning in deze moeilijke dagen. Het brengt niet alleen gezelligheid in huis, het is gewoon leuk om samen iets te ondernemen en het schept een band.
Ook even beu dat sinds de komst van de computers, maar met name ook de tablets en vooral de smartphones dat al je familie leden of/en je partner en jij gebogen zitten met hun vinger over een beeldscherm te vegen heel de dag. Iedereen om je heen wordt vergeten en daardoor isoleren we onszelf van alle warme contacten die er potentieel om ons heen zijn. Grijp nu je kans om enkele momenten van de dag iets samen te doen, bijvoorbeeld een leuk spel.


 

Tip 2:enlook geeft in deze intelligente downlock periode niet alleen tips over een mooie overhemd met print zoals de ‘Colorful Math’. Maar ook tips om de lange dagen thuis goed en fijn door te komen met een film poster van een Netflix marathon in je thuisbioscoop of van het lezen van boeken in en overhemd met boeken print.
Vandaag leuke tips voor het spelen van een spelletje al je gekluisterd bent aan huis. Menlook verzamelde de leukste spellen van dit moment.

Tip 1:
Peaky Blinders, under new management: Reis terug in de tijd naar het Birmingham van de jaren twintig in het Peaky Blinders bordspel. (ook te zien op Netflix) Speel je eigen rol in een spannende gangsteroorlog tussen verschillende groepen. Verhoog je persoonlijke statistieken zoals charisma, kracht en intelligentie om zo je tegenstanders te verslaan en je missie te volbrengen.

Temptation Island, het spel der verleiding: Het moment is eindelijk daar, dé ultieme relatietest gaat van start en jij en je vrienden mogen als verleiders ongestoord je gang gaan op een prachtig eiland. Ben jij de grote overwinnaar van Temptation Island?Je hebt een duidelijk doel voor ogen, maar ben jij wel grappig, sexy of intelligent genoeg om die persoon te verleiden? Trek alles uit de kast om je medespelers te overtreffen en zorg voor een overtuigend resultaat tijdens het kampvuur

Tip 3:
Azul: In het tactische bordspel Azul moet je voor de Portugese koning Manuel I de muren van zijn koninklijk paleis met kleurige tegels versieren. In het spel vorm je patronen met de tegels om het paleis te versieren. Voor specifieke patronen en completerende sets, scoor je extra punten. Maar heb je materialen verspild? Dan worden er punten in mindering gebracht. De speler met de meeste punten wint het spel Azul! 

Tip 4:
Ticket to Ride: Ticket to Ride is een grafisch knap uitgevoerd bordspel dat de spelers uitnodigt tot het leggen van spoorverbindingen tussen grote steden in de VS. De spelers zijn spoorwegpioniers die door middel van kaartencombinaties vergunningen bekomen voor het uitvoeren van verbindingen.

Tip 5:
Ga toch puzzelen
Mocht je helemaal geen zin hebben om met je partner een spelletje te doen of woon je helemaal alleen. Puzzelen is helemaal hot anno 2020 en echt niet alleen voor opa’s en oma’s. Mensen ontdekken hoe leuk puzzelen is met kleurrijke stukjes tot wel 5000 (en meer) zijn momenteel heel populair. De legpuzzels worden in de online winkels massaal gekocht. Puzzelen is de nieuwe mindfulness en goed voor je hersenen en geeft ontzettend veel afleiding van alles wat er om ons heen gebeurd. En als het puzzelen ook je neus uitkomt na een tijdje, dan heeft Menlook geheid nog wel meer nuttige tips.

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen