opc_loader

Wensenlijst

Is dit de perfecte heren blouse?

Is dit de perfecte heren blouse?

Heren Blouses zijn essentiële en perfecte items om een tijdloze garderobe te creëren. Iedere man zou minstens een paar blouses moeten hebben.
Je kunt een blouse overal op dragen, op een mooie Jeans, onder een pak voor naar het werk of met een mooie Chino gecombineerd met een colbert, vest of jack. Het overhemd of blouse is altijd gekleed en staat bekend als een echte klassieker. 

Je kunt kiezen voor uiteenlopende stijlen, van klassiek en zeer formeel tot casual, relaxed, stoer en retro. Laat je inspireren door de overhemden voor mannen van mooie het mooie merk Wolff Blitz

 

Van casual to chic: heren blouses of overhemden zijn eindeloos veelzijdig

Blouses zijn voor elke man een succes. En met de uitgebreide keuze heren hemden of blouses bij Menlook vind je zeker een overhemd dat bij je past.

We hebben voor ieder seizoen wel een blouse waar heren zich in thuis voelen en graag in vertoeven.
Wij gaan in deze blog een aantal bijzondere heren blouses met print showen, en uitleggen waarom deze juist essentieel en perfect zijn om te dragen.
De juiste blouse of overhemd kiezen, zo wordt het een succes. 

 

 

 

Blouse met kunst

Blouse met amandelbloesem van Vincent van Gogh is een blouse die ieder seizoen weer in de recollectie zit. Een bloemen blouse voor heren die echt bij alles kan. De Dutch Artist Blossoms heeft een modern-fit die overal onder gedragen kan worden, zowel chique als casual als sportief. De almond blossoms bloemen blouse is een inspiratie voor de verwerking van het lentegevoel.

 

Lees ook: Draag altijd een grootmeester bij je met deze geweldige kunst-overhemden 

 

 

Heren blouse van de grootmeester

Dit heren overhemd of blouse met en luxe print van de Nachtwacht van Rembrandt van Rijn staat bij Menlook bekend als een echte klassieker. Het klassieke kunst-overhemd wordt vaak gecombineerd met een zwarte broek of chino. Dit basisstuk heeft de afgelopen jaren gezelschap gekregen Vincent van Gogh, Johannes Vermeer, Jeroen Bosch en nog vele andere Hollandse grootmeesters. Deze blouse kan worden gekoppeld aan steekwoorden als exclusiviteit, stijl, modieus en kwaliteit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heren blouse met bloemen

De Neon Rozen print blouse van Wolff Blitz uit Rotterdam laat weer eens zien hoe feestelijk een blouse met print kan zijn. Bloemenblouse met neon gekleurde lijnen die mooie abstracte roos vormen.Door de fijne modern fit pasvorm van Wolff Blitz en het fijne poplin geweven katoen is het een shirt voor zowel een casual als imponerende zakelijke look. De donker blauwe kleur kun je heel goed combineren met bijna alle kleuren broeken of colberts. Heren blouses met bloemen zijn onmisbaar voor de moderne man, en is een echte modieuze item geworden van een heren outfit. Hiermee kom je niet alleen goed voor de dag op je werk, maar ook formele gelegenheid.

Wat is een man zonder dit mooie overhemd? 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blouse met grafische print

Een speelse blouse met rode lippen print van Edward Teeuw geeft je garderobe een vrolijk tintje met dit printje. Door de veelzijdigheid van deze grafische print in zwarte lijnen en de rode lippen in de maskers voorkom je de saaie (en formele) look. De kleuren van de blouse zijn gemakkelijk te combineren zijn met colberts of gilets en bretels zoals groen, blauw, wit en zwart. Uiteraard is dit patroon of print ideaal voor een variatie op je dagelijkse fashion look.Veel mannen die onze shirts dragen geven ons aan dat zij met grote regelmaat leuke reacties op hun blouse met rode lippen krijgen. Deze blouse is zo veelzijdig, van casual tot chic. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bloemetjes blouse

De stijlvolle pasvorm van bloemetjes blouse Floral Season gecombineerd met een Jeans. Deze bloemetjes blouse staat garant als een echte eye-catcher en fleurt alle looks voor de man helemaal op. Een gebloemd heren overhemd of blouse kun je perfect combineren met een modern pak of meer casual op een jeans of chino. In een outfit als deze steel je gegarandeerd de show, zowel in eigen stad als op de boulevard van Scheveningen. Een gebloemd overhemd is een absolute musthave dit seizoen.

 

 

 

Tot slot:

Ben jij er ook van overtuigd dat een heren blouse niet kan ontbreken in jouw kledingkast? De blouse is namelijk perfect voor iedere gelegenheid en daarom het must have item voor iedere man! 
Treed er na het lezen van deze blog over de perfecte heren blouse de keuzestress toch op? Wij helpen je met het kiezen van de het juiste overhemd of blouse met print voor jou!

 

 

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen