opc_loader

Wensenlijst

Carnaval kleurrijk en uitbundig

carnaval kleurrijk menlook

Carnaval kleurrijk en uitbundig.

Vier carnaval net als Menlook kleurrijk en uitbundig dit jaar. Elk jaar wordt de carnavalskleding mooier maar ook uitbundiger door allerlei nieuwe technieken die het mogelijk maken echt op te vallen.

Hoe ga jij in 2019 de show stelen met carnaval. Met print overhemden van Menlook of de mooi retro overhemden. Met sommige kleurrijke overhemden uit de collectie van Menlook zou je zo maar een leuke carnavals outfit kunnen maken Ga je voor de trends of creeer je zelfs iets leuks voor de carnaval. Er is vaak keus uit kleurrijke, maffe, gekke carnavalspakken. Een ding heeft het zeker gemeen met Menlook, dat het kleurrijk is. De kleurrijke overhemden van Menlook zijn wel te dragen met carnaval. Dit doen meestal carnavalvierders die in het dagelijks leven niet op willen vallen en graag als een grijze muis erbij lopen. Bij carnaval hoor je er pas echt bij met een leuke maffe stijlvolle outfit. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is al een keer gemaakt. Het mooie van een te gekke outfit is, dat je nu voor 5 dagen eens heel fijn kunt verschuilenin het karakter van je favoriete film idool, artiest of stripfiguur. Met de carnaval kom je heel netflix tegen. Zo ook ridders, piraten, boeven, politicie, dieren casahanovas, hippies, punk, Rock & Roll en zo kun ik nog blijven typen.
 

Kleurrijke kleding.

Soms is het leuk of handig een compleet pak te kopen. Ik zelf sprokkel zoveel mogelijk kleding bij elkaar om er leuk, kleurrijk maar vooral ook stijlvol erbij te lopen. Maar blijf wel in de stijl, wijk daar niet van af, soms is het moeilijk om alles bij elkaar te krijgen, maar dat zie ik weer als een uitdaging om dat klaar te krijgen en ik moet zeggen het geeft mij ook een fijner carnavalsplezier en trots.Je zou kunnen denken dat het allemaal niets uitmaakt hoe je bij loopt met carnaval. Niets is minder waar. Ook fahion zoals pasvorm, aftekening of juist helemaal niet. Kleur speelt wel een grote rol, niet alleen bij de kleding maar ook tijdens de optocht. Gaat Trump het winnen tijdens de carnavals optochten in het zuiden 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen