opc_loader

Wensenlijst

Kies een print dat bij je past

Kies een print dat bij je past

 

Hoe kies je een print die bij jou past? De keuze van overhemden met print bij Menlook is groot, want je kunt variëren in kleur, schaalgrootte van de print, contrast en diverse stijlen. Je kunt gaan voor bloemen, dierenprint, grafisch of dat nu in een retroprint is of een bloemenprint, paisley en noem maar op. Wil jij als man een keer iets anders dan effen blauw of wit, maar zie je door de bomen het bos niet meer?
 

Bloemen overhemd Arjan van Arendonk

Retro overhemd Boogie Nights Blue

 

Kies niet zo maar een print!

Wij van Menlook vinden dat heel begrijpelijk, maar dan wordt het hoog tijd dat je gaat bepalen welk print, kleur of dessin bij jou past. Let op de belangrijke elementen van een print en je weet welk dessin of misschien wel welke kleuren het beste bij jou passen. 
Mannen vinden het soms lastig om een overhemd met print te kiezen. Zo maar een print kiezen waarvan je denkt dat deze goed staat is niet altijd een goede optie.
Dus terugkomend op de vraag: hoe kies je een print dat bij jou past? Deze vraag is helaas niet zo heel gemakkelijk te beantwoorden want een geschikte print kan bepaald worden door je persoonlijkheid, je lichaamsvorm, lichaamsschaal, je gezichtsvorm, gelaatstrekken, je kleurtype en je contrastniveau…. en nog veel meer.
Laten we bij het begin beginnen door een print of dessin eens te ontleden en kijken wat de belangrijkste elementen in de print ons vertellen. 
Onderschat niet dat een print of patroon veel impact kan hebben op je uitstraling.
 

Hip overhemd met gitaar print

Kies een print dat bij jou past door te kijken naar de belangrijkste elementen van een print

Wanneer je voor jezelf een dessin wilt kiezen en je weet niet welke, kun je dessins gaan analyseren en bepalen uit welke elementen een print is opgebouwd. Geen enkele print is hetzelfde, de ene bloemenprint is de andere niet en geen enkele dierenprint is hetzelfde. Daarom kan de ene uitvoering van een dessin je beter staan dan de andere. Hoe komt dat? 
Belangrijkste is natuurlijk altijd dit. Vind jij de print überhaupt leuk of niet? Vind je het niets, laat het dan lekker voor wat het is. Niets moet, jij bepaalt. 

We hebben allemaal wel een hobby of we vinden iets leuk om te zien of doen. Dat kan terug komen in een print. Hou je van muziek, dat kan een print met gitaren, muziekinstrumenten of vinyl iets voor jou zijn. Dan heb je iets met de print en ben je meteen enthousiast om het te dragen. Natuurlijk is kleur daarbij ook van belang. Kijk goed, of onderzoek, welke kleur bij jou gelaat past. 
Naast kleur is de grote van het dessin ook een belangrijk element van de print. In het algemeen kun je stellen dat grote prints mooier staan bij grotere mensen en kleinere prints voor kleinere mensen. En dan heb je natuurlijk ook nog een medium grootte van een print. 

Uiteraard is een en ander ook afhankelijk van jouw persoonlijkheid, want een flamboyant iemand zal eerder geneigd zijn om een overhemd met print te kiezen die wat groter en dramatischer is van kleur en vorm is dan een verfijnd patroontje. 

Kleine print kan goed bij de wat kleinere man.

Medium grote print.

Grote print voor de wat grotere man.

 

 Tenslotte heeft Menlook zoveel overhemden met print in zijn collectie dat er voor iedere man wel een print te vinden is met de belangrijkste elementen van kleur, print grootte, contrast en natuurlijk de bijzonde stijl.
Kom je er zelf niet uit, kom naar de winkel in Arnhem voor deskundig advies.  Wij zullen je dan stap voor stap in de winkel laten zien welke belangrijke elementen van de print er zijn, zodat jij uiteindelijk kunt bepalen welk overhemd met print het beste bij jou past.

Herfst bos blouse Shimomura Kanzan

 

 

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen