opc_loader

Wensenlijst

Deze onverwachte dierenprint overhemd is immens populair bij hondenliefhebbers!

overhemd hondenrassen print

Overhemd met honden print

Het leukste cadeautje voor een echte hondenliefhebber is een overhemd met een hondenprint met veel hondenrassen. Met deze honden print overhemd maak jij jezelf als hondenfan of een geliefde met een viervoeter vast heel blij. Op het overhemd staan de meest bekend hondenrassen afgebeeld van de Koninklijke poedel, duitse herder, dalmatiër, terriër, labrador, golden retriever, Deense dog, st.bernard, boldercollie, teckel en nog velen anderen.
Geen panter, slang of tijgerprint op een overhemd of shirt kan hier tegenop: de hondenprint is immens populair bij zowel mannen als vrouwen social media staat er vol mee. Ontdek hier hoe je deze dierenprint verwerkt in je dagelijkse outfits.





 

De hondenprint

Nu we het sinds de pandemie allemaal wat dichter bij huis zoeken, is de hondenprint op een overhemd voor de gemiddelde Nederlander geen gek idee. In de corona pandemie zijn we massaal een hond gaan aanschaffen voor de gezelligheid in huis en de wandelingen die je met de viervoeter elke dag moet maken.

 

Met wandelschoenen, sneakers of croc’s

Een tikkie oversized broek voor een comfortabele wandeling combineren met wandelschoenen, sneakers of een paar makkelijke Croc’s voor de korte wandeling.
Overhemd met honden print kan zowel in als over de oversized broek.
En zit u thuis rustig te werken achter uw laptop met collega’s dan kan de het overhemd met hondenprint een leuke aanleiding zijn voor een fijn gesprek over de viervoeter.




 

Overhemd met honden print

Een overhemd met hondenprint staat waanzinnig met zowel zwart als een meer knallende kleur. Het is een makkelijk en fijn te combineren overhemd.
Overhemd met honden print van Wolff Blitz heeft verschillende hondenrassen als print op blauwgrijze poplin geweven katoen. Het overhemd maakt van vele hondenrassen één grote familie honden-overhemd. Een tailored fit fijn geweven kwaliteit voor de fijne pasvorm en een klassieke kraag voor de moderne uitstraling. Dit Unieke Wolff Blitz honden print design & fit  overhemd is een leuk cadeau voor de hondenliefhebber.
Dit overhemd met honden print is verkrijgbaar met lange mouwen en witte knoopjes in maten M, L, XL, XXL, XXL+Omdat overhemden met print niet meer weg te denken uit de collectie: overhemden met opvallende prints. Van tropische regenwouden tot de een print overhemd met hondenrassen, je kan het zo gek niet bedenken of het staat op een overhemd. Draag zo’n overhemd onder een colbert en je ziet er goed gekleed uit. Met flair en soms zelfs chique.

 

Overhemd met Teckel print

Design overhemd Teckel is een print overhemd met stoere en eigenwijze teckels op wit geweven katoen en staat garant als een echte eye-catcher als hondenbezitter. Een reuze teckel overhemd voor de ware teckel liefhebber.
Overhemd met honden print is perfect combineren met een modern pak. Ga je liever trendy en met een casual look, kan dat ook, het overhemd is voor vele stijlen en gelegenheden geschikt. De pasvorm van dit zachte katoenen overhemd is modern fit en zit als een tweede huid om je lichaam. Met dit design overhemd sta je gegarandeerd in de spotlights en steel je altijd de show.






Overhemd met insecten print




Overhemd met vissen en Koaraal print



Overhemd met vissen en koraal print

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen