opc_loader

Wensenlijst

Bijzondere heren overhemden combineren is proberen!

bijzondere heren overhemden combineren is proberen

Bijzondere overhemden combineren is proberen is het motto van Menlook!
Ga out of the box met een bijzonder heren overhemd van BB-Chum naar je werk of een avondje uit met vrienden. Menlook is van mening om dat je het beste vanuit één kledingstuk je outfit kunt samenstellen of combineren. In deze blog starten we vanuit de kleurrijke overhemden met print van BB Chum. Met deze heren overhemden als basisstuk maak je bijzondere  outfits en verschillende kledingcombinaties, zodat je lekker vaak kunt afwisselen voor verschillende gelegenheden. 
Combineren is proberen! Je kunt de prachtigste kleurrijke outfit in je hoofd bedenken, maar de praktijk kan heel anders zijn. Trek het aan, probeer het gewoon, in het ergste geval trek je het snel weer uit omdat het echt niets is. Je zult er versteld van staan hoeveel leuke kledingcombinaties te maken zijn met de bijzondere overhemden van Menlook als je het gewoon maar probeert.

Combineren kun je leren

Of je nu van huis uit een stijlgevoel hebt meegekregen of niet, met de juiste kleding en ingrediënten die jij weg van bent creëer jij je eigen Look en maak je kledingcombinaties waarin jij je niet alleen prettig voelt maar waarmee je ook kunt stralen. 

 

 
                                  Overhemd Paradijs Vogel print

 

 

Combineer vanuit je overhemd

 

 

Als je nu  bijzondere heren overhemden of een kleurrijke print overhemden hebt. Maak van dit overhemd de basis om aan je outfit te beginnen. Wij van Menlook vinden het altijd beter om vanuit één kledingstuk te starten met het combineren.
We beginnen met een kleurrijk blauw overhemd met vogels in natuurlijke tinten en mooie rode bloemen. Een prachtig maar bijzonder kleurrijk overhemd van BB Chum, Overhemd paradijs vogel print is zoals de naam al zegt een blauw shirt met bloemen en vogels. Een overhemd met een klein beetje stretch voor een fijne pasvorm.
We gaan dit shirt combineren met bijpassende basis- en ietwat meer opvallendere kledingstukken. Als laatste voeg je eventueel accessoires zoals armbanden en kettingen toe. 
Om ervoor te zorgen dat je outfit niet wat saai wordt, is het leuk om verschillende materialen met elkaar te mixen. Zo maak je jouw outfit interessant om naar te kijken. Kijk ook naar de kleuren van het overhemd, Gebruik de matte en natuurlijke kleuren van de vogels in tegenstelling met de fellere rode kleur van de bloemen op het overhemd. Borduur hier mee verder om je look compleet te maken.
Denk aan een rode jeans als je graag in de spotlights loopt. Ga voor een ‘Sand’ kleurige Cino als je liever gekleed gaat. Kies voor blauwe leren veterschoenen en een donker aardkleurig of natuurlijk donker bruine colbert.

 

BB Chum overhemd Midnight StemsBB Chum overhemd Midnight Stems

 

Match je print overhemd met verschillende prints

 

Als je het azuur en oker kleurige bloemen overhemd BB Chum overhemd Midnight Stems met een licht kleurige geruite broek combineert ontstaat een gedurfde top outfit voor de zelfverzekerde man. Je creëert een prachtige look en daarbij ontzettend leuk en spannend om verschillende prints met elkaar te dragen. Menlook adviseert dat wel goed te doen door de kleuren te laten terug komen in de contrasterende prints. Kies ook voor contrasterende print zoals een ruit of streep met bloemen of een retro dessin met fijne streep. Kies je toch voor bijvoorbeeld een overhemd en colbert met bloemen, kies dan voor een kleine en een grote bloemen print. Kijk goed of de kleuren gecombineerd kunnen worden, daarbij kan afwijken van de geijkte paden een mix en match geven voor een extravagante look of en outfit voor in de spotlights.

 

Overhemd met retro print, de Rocking RoteryRocking Rotery

 

 

Combineer je bijzondere heren overhemd met verschillende stijlelementen

 

 

Stel je hebt het bijzondere heren overhemd met retro print Rocking Rotery van BB Chum waar jij mee wil mixen tot een stijlvolle outfit waarmee je jouw persoonlijkheid wil laten zien. Een retro design overhemd combineert heel goed met een contrasterende stijl zoals flower power. Match het bijzondere retro overhemd met een hippe gewassen spijkerbroek met spontane slijtageplekken. Neem wel een donker spijkerbroek. Ook de kleur mag contrasteren. Maak je nieuwe outfit af met leren kleurrijke veterschoenen Blue Phyton met een diep blauwe slangenprint. Of met de eveneens Kleurrijke herenschoen Blue Tomy met een diep blauw/zwarte crocodile print.
Voeg daarbij een chique element als een streepjes colbert toe, dan creëer je een stijl van contrasterende stijlen welke niet te vangen is in een casual, trendy, retro of geklede look. Het is jouw persoonlijke stijlrecept.
Maak het geheel af met een leuke stoeren leren zwarte armband van Terra Genova armband Conan Black met een verzilverd magneetslot en zijdeglans matte lavastenen kralen. Ga je liever voor een ander materiaal dan leer, dan heeft Menlook de Badass Bracelets Silver Steel van Bad-Ass Bracelets, een stoere armband gemaakt van gevlochten roestvrijstalen draden welke mooi combineert bij deze top outfit!

 

Kleurrijke veterschoen Blue Phyton Kleurrijke herenschoen Blue Tomy 

 

 

Combineren draait om het bijzondere print overhemd

 

 

Iedereen heeft een eigen stijlpersoonlijkheid, je karakter, waarden en normen bepalen welke stijl bij je past en waar jij je in thuis voelt.
Je zou denken dat het lastiger is om een druk overhemd met print te combineren. Maar er zijn genoeg opties waarmee je er super hip uitziet met je bijzondere heren overhemd met print. Een spijkerbroek of chino doet het natuurlijk altijd goed, dus ook staat het super met een druk overhemd. Een paar opvallende leren kleurrijke herenschoenen eronder en je outfit is compleet!
Ook de gelegenheid bepaalt je combinatie van overhemd, met minimale aanpassingen waarbij je misschien je jasje, accessoires en schoenen even verwisselt, blijft de spil je bijzondere kleurrijke overhemd. Maar weet wel dat je er een beetje tijd in moet steken.

 

Terra Genova armbanden Conan blackBadass bracelets Silver Steel 

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen