opc_loader

Wensenlijst

5 prachtige overhemden om deze herfst in stijl door te komen!

Herfst overhemden

Een kijkje naar buiten bewijst dat de herfst in volle gang is. Dat betekent niet alleen dat de zon steeds vaker afwezig is, maar ook dat de garderobe aangepast moet worden. Verder dan Menlook.nl hoef je echter niet te kijken, want ook voor dit regenachtige seizoen hebben we de mooiste items voor je in petto. Printoverhemden zijn anno 2019 hélemaal hot en ze zijn werkelijk waar overal te vinden. Ben jij ook toe aan wat nieuws en zoek je wat spannenders dan een effen wit overhemd of die geblokte blauwe blouse? We got you! Ga voor deze overhemden met leuke prints als je toe bent aan wat nieuws - maar dan natuurlijk wel in herfst-sfeer. In dit artikel 5 toffe overhemden waar je punten mee scoort. Druk, minder druk... we hebben het allemaal.

Wil je direct het product bekijken? Klik dan op de afbeelding!

Ga voor subtiel met dit Hippe overhemd Little Flower Power

Een drukke print kan er opzichtig uitzien als deze onjuist wordt gedragen of gecombineerd. Daarom is subtiel beginnen geen slechte manier om de herfst af te trappen. Ben je een beginnende print-drager? Dan kan het goed zijn te beginnen met de wat meer klassieke prints. Deze omvatten stippen, strepen, bloemetjes en plaid. Zoals dit prachtige Haupt-shirt bijvoorbeeld. Als je subtiel begint en je opwerkt met prints, krijg je een goed idee van welke hemden bij je passen en loop je binnen no-time rond in een opvallende BB-Chum!

Kies voor een opvallende herfstprint vol bloemen en bladeren

Een op-en-top herfst-overhemd kan natuurlijk niet missen in een artikel over herfst-overhemden. Dit prachtige item van Wolff Blitz heeft een toffe print waarin vlinders, bloemen en bladeren centraal staan. Overhemden met dergelijke bloemenprints hebben de afgelopen jaren een renaissance doorgemaakt. Ze behoren niet langer tot enkel mannen die sokken in hun sandalen dragen of tot de vrouwelijkere man. Nee, een overhemd met een toffe print mag gezien worden! Dankzij enkele van onze favoriete ontwerpers hebben bloemenshirts een stijlvolle comeback gemaakt, en zie je er gewoon fashionable uit in dit herfst-overhemd. Combineer hem met een donkere skinny jeans voor dé herfstlook van 2019.

De zelfverzekerde man is duidelijk aanwezig met dit bloemenhemd voor heren

Durf jij op te vallen en gezien te worden? Ben jij trots op je smaak en stijl? Ga er dan ook écht voor en zorg ervoor dat je overhemd centraal staat! Een druk bloemenprint overhemd is voor de echte paradepaarden onder ons die graag in de spotlights staan. Gelukkig heeft Wolff Blitz altijd wel iets in de aanbieding voor de man die graag voorop loopt. Hou de rest van je outfit wel subtiel en gebruik effen kleuren die terug te zien zijn in dit overhemd met drukke print. Je kunt bij een drukke print als deze natuurlijk ook altijd een jasje, spijkerjack of leren jack aantrekken. Ziet er geweldig uit, I promise!

Ga voor een grote print met dit Jungle Fever overhemd

Wanneer je van grotere prints houdt (bloemen, bladeren of dieren zijn altijd verstandige keuzes), kies je voor neutrale tinten die je terugziet in dit hemd met bamboebladeren van BB-Chum. Natuurlijke en aardetinten zijn altijd gemakkelijk te combineren met neutrale kleuren, zoals een lichtgewassen jeans en sportschoenen die al een paar seizoenen meegaan. Deze kleurencombi's zijn geweldig om stijlvol de herfst door te komen, natuurlijk geheel op de Menlook-manier.

Bloemen, bloemen en nog meer bloemen!

Bloemen zijn de meest kleurrijke organismen op aarde en het is dan ook niet gek dat óók bloemenoverhemden in alle soorten en maten verkrijgbaar zijn. En hoewel de herfst bekend staat om de periode dat veel bloemen juist even wat minder zichtbaar zijn, zijn bloemenprints op kleding juist dé hit in deze tijd van het jaar. Dit BB-Chum shirt is een prachtige explosie van lichtgekleurde bloemblaadjes op diep donkerblauw poplin geweven katoen. Hip, modern en trendy. Dit overhemd omvat alles waar Menlook voor staat!

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen