opc_loader

Wensenlijst

Toffe kleding combinaties met een bloemen blouse voor heren.

bloemen blouse

Mannen! Ga eens out of the box naar kantoor met je bloemen blouse in combinatie  met een shirt of broek met strepen. Een bloemenprint maakt je outfit een stuk vrolijker en dat kunnen anderen enorm waarderen.
Als er één trend is die we al een tijdje in het straatbeeld zien, dan is dat wel de print op print trend! Breng dit straatbeeld in kantoor en combineer met je bloemen blouse. Of je nou voor een subtiel bloemenprintje gaat in combinatie met een grove bloemenprint, of twee grafische prints op elkaar: op de een of andere manier trekt het direct onze aandacht.
Je moet het wel goed doen als je meerdere prints gaat combineren.

Combinaties met een bloemen blouse

Er zijn een aantal combinaties die heel goed werken en elkaar versterken en daardoor juist fashionable zijn.
Bloemen overhemd met pioenrozen van BB Chum met streepjes, smal of breed, maar ook verschillende diktes en streepjes met ruit. Een streep patroon of motief kan je eigenlijk zien als een neutraal gegeven en daardoor altijd goed voor te combineren met andere prints. Blijf wel bij dezelfde kleurpalet,  voor dit overhemd een roze of licht blauwe streep. Tenminste een kleur moet in beide prints terugkomen. Een bloemen blouse voor heren leent zich altijd goed om te combineren met andere prints mits je aan een aantal regels houdt. 

Match bloemen blouse met streep patroon

Wat zeker een fijn combinatieprintje is, is een bloemen blouse combineren met een kledingstuk met strepen welke terug komen in de bloemen blouse. Of het nu een een shirt, Kolbert of broek is, dat maakt allemaal niet zo veel uit. Bijvoorbeeld bloemen overhemd een print van madeliefjes  van Wolff Blitz is heel goed te matchen met een blauw/witte of gelig/witte broek.
Drukke prints, zoals een bloemenprint met elkaar combineren is een hele klus, zelfs voor gevorderden. Wil je niet nagestaard worden, hou het dan verder rustig, een bloemen blouse met streepjes broek hoeft geen opvallende kleurrijke schoen met print en een bonte leren riem. 
Ook is het aan te raden als je twijfelt of er niet goed raad mee weet om bijvoorbeeld prints te kiezen uit dezelfde familie, bloemen op bloemen van verschillende groottes of kleuren bijen te brengen voor een mooi contrast.
Wat ook heel goed kan met een bloemen blouse  en wat gegarandeerd goed werkt, is het combineren van verschillende bloemenprints in dezelfde kleurtinten, blauw, rood, geel of grijs. Alle onderdelen van jouw outfit in elkaar overvloeien en een geheel vormen. Dit laatste zal voor veel mannen echt te ver gaan en is weggelegd voor bijvoorbeeld mannen uit de showbusiness of modewereld.

Neem een voorbeeld aan kunstenaars

Wie kleuren en bloemenprints op en oogstrelende manier wil combineren kijkt naar de schilderijen  van onze Hollandse grootmeesters en hun portretten en andere voorstellingen waar mensen op staan. De uitgebeelde klederdrachten van toen met gebloemde blouses gecombineerd met geruit oost Indisch bont. De folkloristische kleding van toen kan voor nu een mooie inspiratiebron zijn.
We moeten er voor aken om niet alle prints van bloemen, stippen, strepen, panterprint, flamingo’s in de blender te gooien door dar iets bonts van te maken. Leer van de grootmeesters in de schilderkunst en g verantwoord met kleur en print om. Ga je voor extravagant, uniek, apart of bijzonder en wil je opvallen en nagekeken worden. Combineer dan met veel kakelbont met veel bijna vloekende kleuren ie elkaar net kunnen verdragen en veel spanning oproepen met leuke figuren of bloemen als print en wat bijrollen voor de streep en polka dots.
Prints worden dit jaar volop gemixt en gematcht, maar kijk uit dat je niet wegwandelt als een clown uit het circus. Dus we blijven spieken naar kunstenaar, ontwerper en fashionista’s of fashiondiva’s!

Trend dit jaar, bloemen, strepen, dots en spelen met prints.

Een bloemen blouse voor heren combineren doe je zó.

Van een goede bloemenprint is nooit iemand minder geworden en daarom zet Menlook de mooiste combinaties met een bloemen blouse voor heren op een rij.

  • Om toch wat rust te creëren in de drukte van verschillende bloemen en andere prints kun je er als eerste voor zorgen dat de kleuren enigszins overeenkomen. Prints waar kleuren in terugkomen zorgen ervoor dat je outfit meer samenhang toont. Bijvoorbeeld een zwart/wit gestreept pantalon of chino is natuurlijk erg mooi als in de bloemen blouse ook zwart en wit voorkomen.
  • Heb je een blouse met een druk of uitgesproken bloemenprint, combineer dat dan met een rustige print zoals een fijne streep, dots of zelfs misschien een luipaardprint.
    Een goede truc voor het combineren van bloemenprints is om te kiezen voor dezelfde prints in verschillende groottes. Dit werkt vooral goed samen met stippen of strepen. Laat één print domineren en de grootste print mag meer opvallen en laat de kleine print een bijrol spelen.
  • Kijk wel goed of je outfit niet te heftig gaat worden. Je begrijpt natuurlijk hoe meer prints hoe uitbundiger je outfit wordt. Om deze overkill te voorkomen kies je voor schoenen en riem zonder uitgesproken kleur en print. Dit geldt ook voor eventuele andere accesoires. Je kunt je outfit ook rustiger maken door het kiezen van niet al te felle kleuren in je print en meer te gaan voor de aardkleuren.
    In de zomer wordt het een trend om een print met felle kleuren in je outfit te matchen.
  • Durf te combineren met een bloemen blouse, mannen ga eens een keer out of de box. Heb het lef om een keer op te vallen en uit je veilige grijze muizen comfort te stappen. Doen heren! And you’re good to go.

Een bloemen blouse is geen obstakel meer!

Combineren is proberen is het motto van Menlook! Je kunt van alles bedenken, maar probeer het uit. Trek die aparte bloemen blouse aan die in de garderobekast blijft hangen en combineer het met een ander kledingstuk met dessin of print.  
Bloemenprintjes en andere blouses met print zijn vaak het grootste obstakel wat betreft kleding combineren. Heb jij in de winkel wel eens een overhemd met leuke print teruggehangen omdat je niet wist hoe je het moest combineren? 

Vanaf nu kun jij je bloemen blouse of print overhemden combineren als de beste!

Shop de leukste printjes

Zoek je nog gave blouses met bloemenprintjes?
Menlook heeft naast bloesjes met bloemen ook heren overhemden met andere leuke aparte prints.
In de collectie print overhemden van Wolff Blitz vindt blouses voor heren in de meest exclusieve design en bloemenprints. Deze worden geprint op stof van de meest hoge kwaliteit, met garantie op milieu-vriendelijkheid en een constante topkwaliteit.
De kleurrijke overhemden met bloemenprint van BB Chum laten de man altijd verassen. De blouse heeft flair, finesse en kwaliteit. Je draagt dan iets bijzonders en mag daar naar verwachting veel complimenten voor ontvangen. 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Populaire artikelen