opc_loader

Wensenlijst

Ontdek de heren overhemden met print in het Modekwartier Arnhem?

Ontdek de heren overhemden met print in het Modekwartier Arnhem?

Voor mannen die op zoek zijn naar een apart en stijlvol shirt hebben wij dé oplossing, heren overhemden met print.

Kies je eigen kleur en combineer zelf! Je kunt kiezen uit prints in diverse kleuren en designs. 
Aan een groot deel van de prints zijn prachtige kleuren toegevoegd  die de overhemden makkelijk combineerbaar maakt met een jeans en/of colbert. 

 

Bijzondere overhemden in Modekwartier Arnhem

De bijzondere overhemden met opvallende en te gekke prints zijn gemaakt in een hoogwaardig langvezelig katoen kwaliteit. Deze zachte katoenen overhemden hoeven daardoor slechts licht opgestreken te worden als je ze na het wassen direct op een hanger hangt en op een laag toerental laat centrifugeren. De overhemden zijn gemakkelijk in onderhoud en comfortabel in het dragen, modern-fit pasvorm en toch lekker luchtig. De heren overhemden met opvallende en leuke prints zijn gemaakt in verschillende designs en uitvoeringen van een subtiele retro overhemd van Chenaski tot een kleurrijke bloemen print. 
De leuke en aparte prints op de shirt maakt de overhemden zowel bijzonder voor op het werk, thuis, op een feestje en voor artiesten op een podium, kortom een shirt voor veel gelegenheden.

De katoenen shirts zijn verkrijgbaar in diverse pasvormen, kleuren en dessins. Ervaar de ultieme bewegingsvrijheid door de ademende stof.

 

Lees ook: Bijzondere heren overhemden met print nu ook in Arnhem

 

Muziekkanten op het podium

Uiteraard worden de prints en design van de overhemden niet alleen in het Modekwartier Arnhem opgemerkt, maar ook door bekende artiesten. Regelmatig zie je de bijzondere overhemden op tv of bij optredens terug komen. Mike Boddé in Podium Witteman draagt bijna altijd overhemden met een print uit de collectie van Wolff Blitz. Veelal in combinatie met bretels en soms met een gilet en stropdas. Een outfit welke goed past bij Mike Boddé. We zien hem piano spelen in de Jan Davidzs vruchten en bloemen overhemd. Een bloemen blouse voor heren waar klassieke noten op het shirt net als de noten van van Mike harmonieus klinken.

Mike Boddé en Remco de Landmeter bij Podium Witteman. Mike Boddé gekleed in het prachtige overhemd van Jan Davidzs vruchten en bloemen overhemd.
Bron: You Tube 

 

Mike Boddé & Sterre Konijn & Julia Philippens spelen samen bij Podium Witteman. 
Vandaag heeft Mike Boddé een prachtig Tulpen print overhemd in combinatie met een gilet en roze stropdas

Bron: You Tube 

 

Huub van der Lubbe van de Nederlands talige band ‘De Dijk’ is altijd op zoek naar strakke pakken, en opvallende overhemden. We zien Huub van der Lubbe in het programma van Cornald Maas ‘Volle Zalen’ dat hij het opvallende bloemen overhemd ‘Dutch Artist Blossoms’ van Vincent van Gogh aan heeft. Een turquoise overhemd met de prachtige amandelbloesem die Vincent van Gogh zo graag schilderde. Twee impressionistische kunstenaar, één met woorden en een grootmeester met verf en kwast.

In een prachtig interview over zijn dagboek met Cornald Maas zien we Huub in het bloemen print overhemd ‘Floral Season’. Het gesprek was net zo fleurig en bloemig als het bloemen overhemd van Wolff Blitz.

Huub van der Lubbe en dochter Mira zingen het lied ‘Laat mij lekker in de waan’ Ruud van der Lubbe heeft het prachtige bloemen print overhemd ‘Floral seasons’ uit de collectie van Menlook onder zijn colbert.

Bron: You Tube 

 

Huub van der Lubbe speelt gitaar in een overhemd uit de collectie van Menlook. Bloemen overhemd Dutch Artist Blossoms en Huub zorgen voor een genot voor het oor en oog. Twee kunstenaars komen hier samen, Vincent van Gogh blijft een inspirator met zijn amandelbloesem.
Bron: avrotros volle zalen

 

Lees ook: De kracht van een heren overhemd op het podium

 

Ben je benieuwd naar deze bijzondere overhemden uit de collectie van Menlook?

Bekijk hier alle print overhemden

Bijzondere overhemden Menlook

Kleurrijke print overhemden 

Overhemden met hippe print

Print overhemden met korte mouw

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen