opc_loader

Wensenlijst

De kracht van een heren overhemd op het podium

heren overhemd voor op podium

Wat de stijl van een heren overhemd ons vertelt over een artiest!
Muziek en mode hebben ontzettend veel gemeen .Het laat een werking achter van de verbeelding in ons leven en kan een bedwelmende werking achter laten. Muziek en kleding versterken elkaar en componeren een samenspel tussen klank, beeld (print) en kleur.

  


Jammer is wel, dat grote artiesten soms gaan samenwerken met grote kledingmerken. De stijl van de artiest zelf moet dan wijken voor de mooie dealtjes van een bekend modemerk. Liever zien wij dat een artiest een stijlicoon wordt die zich stoer, sexy en eigenwijs kleedt op het podium. De muziek en de kleding heeft dan een veel grotere aantrekkingskracht op ons en voelen wij ons onlosmakelijk met elkaar verbonden.


 

Is kleding dan echt zo belangrijk op het podium?

Muzikanten realiseren zich vaak niet hoe ze visueel over komen als ze op het podium staan. Zij hebben er geen idee van dat het uiterlijk van hun kleding van groot belang is. Je wilt niet lijken op anderen, je wilt het publiek inspireren met je muziek en kleding. Het moet blijven hangen, een beetje vreemd of out the box doet het dan heel goed. Creëer je eigen universum door middel van kleding. Je ziet dat terug bij bekende artiesten en bands uit het verleden en heden.
 

 

 


Je kleding moet uiteraard wel comfortabel zijn, je moet kunnen bewegen in de muziekstroom. Het is belangrijk dat het ook past hoe jij je voelt bij de sound, maar ook op het moment zelf. Je wordt dan helemaal meegevoerd door de klanken en ritme van je muziek, alles wordt dan één. Het publiek voelt dit haarfijn aan en ziet en voelt de eenwording op het podium. 

 

Onderscheid je van de rest met kleurrijke overhemden van BB Chum

De heren overhemden uit de collectie van Menlook zijn allemaal overhemden die iets kunnen toevoegen aan de muziekwereld. Of het nu gaat om moderne jazz, techno of Jet Rebel. Het is een favoriet kledingstuk voor mannen, het kleedt net iets meer af op het podium dan een t-shirt.
Een kleurrijk overhemd van BB Chum is een shirt om op een individuele manier uiting te geven aan je expressie. Het kan je zelfs minder menselijk maken en meer muzikant. Artiesten die bijvoorbeeld een retro overhemd Boogie Nights purple zouden dragen, zouden veel indruk maken op het podium en dat is de magie van de performance.
Een uniek kleurrijk bloemen overhemd Splash  voor de saxofonist die samen met andere van leden het kwartet en solo staat te soleren met zijn kracht, flexibiliteit en groot bereik. Het is een spannend gesprek tussen klanken in het kwartet en voelt net zo aangenaam als de bloemenprint op zijn overhemd.
De artiest die zijn overhemd gebruikt om zichzelf te ontstijgen maakt op het publiek vaak de meeste indruk. Overhemden van BB Chum zijn overhemden waarmee je heel goed kunt entertainen, Het is fijn om in die rol te treden en je voelt dan de super power in je opkomen. Het fijne van deze kleurrijke overhemden is ook, dat het een limited edition is. Er worden maar 149 stuks van gemaakt en elk jaar komen er nieuwe styles uit.
Je doet het een paar keer aan tijdens een optreden, maar ook niet te vaak, want er worden foto’s of opnames gemaakt, dus heb je weer een ander apart overhemd nodig. Dat maakt het allemaal interessanter en leuker, je blijft zo evolueren. Net als in de muziek op het podium. Het gaat ergens heen! 


 

Artistieke vrijheid op het podium met een print overhemd van Wolff Blitz


De print overhemden van Wolff Blitz zijn heren overhemden met een unieke design print. Overhemden met een muzikale style in de print hoort daarbij ook tot de mogelijkheden. Menlook heeft overhemden van Wolff Blitz met een print van leuke instrumenten zoals een gitaar, piano, saxofoon, trompet etc. Print overhemd heren instruments is daar een mooi voorbeeld van. Dit overhemd kan worden gedragen op het podium, maar ook door mensen die graag naar concerten gaan en/of zelf een instrument bespelen.

Wolff Blitz heeft ook overhemden met aparte prints die het heel goed doen op het podium. Het visuele aspect met deze unieke overhemden is echt heel groot. De design shirts zien er net zo artistiek uit als de improvisatie en artistieke vrijheid op het podium van de artiest. Wil je dan toch een link leggen met de muziek en de dragers van de muziek, dan is het vintage overhemd met vinyl platen een leuke optie voor op de stage.

Samen met Menlook maak je als muzikant een goede kledingkeuze. Je onderscheid je van de anderen door bijvoorbeeld een bijzonder heren overhemd te kiezen die uniek is en opvalt door de keuze. Een keuze welke past bij je stijl en muziek.

Een groot succes de laatste tijd is het dragen van een bloem. Denk aan Caro Emerald die doorbrak met de hit Back it up. De forse bloemen maken het helemaal, het geeft nog meer vrolijkheid aan de muziek en is dan een extra dimensie in het totale sfeer op het podium en in de clip. Heren overhemden hebben de laatste jaren ook steeds meer een opvallende bloemen print . Op het podium staat een een grote bloem in felle kleur heel cool op het podium. Denk maar eens aan een saxofonist, die staat te swingen is een bloemen overhemd. Als je gedreven bent in de geluiden en ritmes van de muziek weet je ook welke look daar bij hoort.
Zo ook Huub van der Lubbe in het tv programma "Volle zalen". Dan zie je weer dat een artiest altijd bezig is met zijn kleding. Natuurlijk is het dan heel mooi pom te zien dat hij een tweetal shirts droeg in het programma die verkrijgbaar zijn bij Menlook.

Het mooie Vincent van Gogh heren overhemd Amandel bloesem en het bloemenprint overhemd floral seasons. Beide print overhemden van Wolff Blitz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen