opc_loader

Wensenlijst

Deze 5 heren overhemden domineren op dit moment de straten van Arnhem

Deze 5 heren overhemden domineren op dit moment de straten van Arnhem

Is it just us, of is het heerlijk om de trends van het moment in de gaten te houden? Vele trends heren overhemden spotten we in het ModeKwartier tijdens de Nacht van de Mode in Arnhem. Hoog tijd om ze eens onder de aandacht te brengen!

 

Modekwartier in Arnhem

Met de nacht van de Mode van Arnhem in het Modekwartier begint wat ons betreft het leukste werk: het prikkelen van mensen met inspirerende  outfits. Op straat paraderen modellen, gehuld in de nieuwste trends heren overhemden met print. Designer shirts van Wolff Blitz, stijlvolle Chino’s van Tresanti of in combinatie waar wij van Menlook onze trendgevoelige vingers bij aflikken.

 

Sonsbeeksingel staat even in het middelpunt

De corona van de afgelopen twee jaren was de boosdoener dat in het Modekwartier de Nacht van de Mode niet plaats vond. Menlook en CLAU-D gaan op de Sonsbeeksingel tijdens de Nacht van de Mode helemaal uit hun dak.  Met het presenteren van de heren overhemden met aparte kleurrijke prints en exclusieve dameskleding die op dit moment de straten van Arnhem domineren.
 

De modellen kleden zich stijlvol, uniek, extravagant en soms een tikkeltje stoer met de speelse prints, uitgesproken designs met een explosie aan kleur. 
Menlook zet voor u alvast de leukste en aparte heren overhemden op een rijtje!
Maar let op: de prints hebben een hoog dat ‘wil-ik-hebben’ gehalte.

 

Overhemd met cassette print

Overhemd met boeken print

 

1. Trendy overhemd heren

Menlook heeft een uitgebreide collectie trendy overhemden.

En wie wordt er nou niet blij van deze print van old school cassettebandjes met zijn prachtige kleuren?
Of voor de belezen man een trendy overhemd met kleurrijke print van boeken uit de bibliotheek van Praag.
Bij deze heren overhemden wordt het trendy effect gecreëerd door contrasten in de print, manchetten en de klassieke boord en op het beleg.

 

 

2. Overhemd bloemen heren 

Elk jaar spotten we weer overhemden voor heren met bloemen. Nu zie je in de straten van Arnhem veel overhemden met daisies, de madeliefjes als print op een heren overhemd. Door bloemen overhemd met madeliefjes uit de collectie van Menlook te combineren met iets wits creëer je frisheid in het voorjaar en zomer. Een mannelijke outfit om je vingers bij af te likken.
Flower Power in the streets of Arnhem.

 

3. Hippe overhemden heren korte mouw

Fijne bijkomstigheid: het hippe overhemd luchtige korte mouwen ‘Monet’ staat iedere man prachtig.

Combineer het overhemd met korte mouw met een gewassen jeans of short of laat je hippe overhemd met de waterlelies van Monet stralen zonder verdere accessoires. Het is de ideale overhemd met warm weer als je geen idee hebt wat je aan moet doen.

 

 

4. Kleurrijke overhemden heren

Een overhemd die je van mijlenver al herkent: het kleurrijke abstracte schilderij van Kandinsky. Een heren overhemd om op te vallen en niet alleen in de straten van Arnhem of Modekwartier. Het is een print die je op meerdere manieren fashionable kunt dragen voor een perfecte mannelijke outfit. Hij is speels, kleurig en goed te combineren met een effen broek, gilet en colbert. Een kleurrijke overhemd voor heren met een groot ‘wil-ik-hebben’-gehalte. 

 

 

5. Bloemen blouse heren. 

Een blouse met bloemen voor mannen is een van de klassieke dessins die niet uit de mode raken. Daarom is het best leuk en vooral duurzaam om een bloemen blouse aan je garderobe toe te voegen. De topper onder de heren overhemden met bloemen print is de ‘Dutch Artist Blossom’. Een blouse met de prachtig bloeiende amandelbloesem van Vincent van Gogh op een turquoise blauw/groene katoen geprint. 
Geliefd heren overhemd in Arnhem en omstreken.

 

 

Trendy en modieus

Tenslotte laat de Nacht van de Mode in Arnhem nog maar eens zien hoe makkelijk het is om je zowel trendy als modieus te kleden met een heren overhemd. Met een kleurrijk of apart printje, een design voor een stijlvolle outfit die je op meerdere manieren fashionable kunt dragen voor een perfecte mannelijke outfit.
Kom op zaterdag 11 juni tijdens de Nacht van de Mode naar onze winkel op de Sonsbeeksingel 106 en domineer ook met een van de heren overhemden de straten van Arnhem.

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen