opc_loader

Wensenlijst

De 8 leukste heren overhemden

De 8 leukste heren overhemden

Als we denken aan een heren overhemd dan hebben we vaak een wit of licht blauw overhemd in gedachte. Een klassiek overhemd die een man aantrekt voor een bepaalde gelegenheid, dat kan zijn zakelijk maar natuurlijk ook een bruiloft of een feestelijk uitje. Maar wat als je als man graag een leuk overhemd draagt met een te gekke print? Dan ga je voor casual overhemden voor heren met een print in opvallende kleuren en dessins.
Menlook heeft heren overhemden voor dé man die geen saaie uitstraling wilt hebben, maar juist fashionable en bohemian look. In deze blog zetten we de 8 leukste heren overhemden op een rijtje.

Bloemen overhemd van Arjan van Arendonk

Bloemetjes blouse Arjan van Arendonk

overhemd met rode lippen print van Edward Teeuw

Overhemd met koffie bonen print 

 

Waar let je op bij een overhemd met print?

Heren overhemden met een aparte of uitbundige print wordt vaak niet gedragen in combinatie met een colbert, dan is de pasvorm belangrijk. Met modern of slim-fit pasvorm heb je een mooi gedetailleerd overhemd met genoeg bewegingsvrijheid. De klanten van Menlook daarentegen dragen graag en gilet of colbert over een blouse met leuke print. Let daarbij wel op dat de print niet te groot is en matcht met de kleur van de gilet of colbert.
De heren overhemden van Wolff Blitz met bijzondere prints zijn heel goed te dragen met of zonder jas. De overhemden vallen heel fijn om je lichaam door de fijne pasvorm en het satijn geweven katoen. Daarbij valt de stof soepel wat ervoor zorgt dat het heren overhemd met print fijn draagt.  
 

Heren overhemd Jan Mankes met bomenrij


Welke prints hebben de heren overhemden?

Wat je veel ziet, zijn de bloemetjes en grafische prints. Bloemetjes doen het goed. De bloemenprint zie je op veel kledingstukken zoals broeken, colberts en gilet. Het grote voordeel van een heren overhemd met flowerprint kan je met veel kleuren combineren.
Heren overhemden met een print kunnen elk seizoen en zijn eigelijk niet seizoen gebonden. 

Wil je een eyecatcher zijn bij binnenkomst ga dan voor een blouse met een schilderij print. Zo zijn er overhemden met unieke prints, waarbij het shirt voorzien is van de Nachtwacht van Rembrandt, amandelbloesem van Vincent van Gogh of de taferelen van maagden van Gustav Klimt.

Ben muziekliefhebber dan heb je bij Menlook heel veel keus in shirts met Vinyl in de kleuren grijs, wit, roze en groen of een kleurrijke print met cassettebandjes. Bespeel je een instrument dan hebben we pint met diverse instrumenten in allerlei leuke en opvallende kleuren en dessins.
 

Heren overhemd Nachtwacht van Rembrandt van Rijn


Wat zijn de 8 leukste heren overhemden?

Wat zijn de leukste overhemden voor mannen waar niet iedereen mee loopt?
Wij hebben een overzicht gemaakt van de opvallendste blouse voor de man.

 

Heren overhemd met bloemen van Arjan van Arendonk

Heren overhemd Jan Mankes bomenrij

Heren overhemd met Paul Klee

Heren overhemd met retro print boogie nights

Heren overhemd grijze vinyl

Heren overhemd met koffiebonen

Heren overhemd met boeken

Heren overhemd met fietsen

 

Je vindt deze leuke heren overhemden allemaal bij Menlook. Bekijk onze ruime collectie van speelse overhemden voor mannen met uitzonderlijke dessins en patronen.
Je hebt keuze uit meer dan 130 verschillende opvallende prints.
Daarnaast verkopen wij in de winkel in Arnhem op het modekwartier ook bijpassende broeken, sokken en gilets. Deze kunnen worden gematcht met de heren overhemden met bijzondere  en kleurrijke prints.

 

Overhemd Paul Klee

Overhemd met boeken

Retro overhemd Boogie Nights Purple

Retro overhemd Boogie Nights Blue

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen