opc_loader

Wensenlijst

Zijn print overhemden chique of casual te dragen?

casual chic overhemden met print

Ken je dat gevoel? Je bent je aan het aankleden voor je werk/een date/ een avondje weg met vrienden en ondanks een garderobekast heb je het gevoel dat je niks hebt om aan te trekken.
Print overhemden is een modieuze kameleon die elk uitstraling van chic tot casual beheerst. Hier kunt u lezen welk overhemd met print u het beste kunt combineren voor een optimaal resultaat.
Wat voor mij soms goed werkt is om een paar kledingstukken achter de hand te hebben die voor mij altijd werken, bijna voor alle outfits waar ik me prettig in voel. Die uiteraard heerlijk zitten en mij natuurlijk prachtig staan, niet too much zijn maar ook weer niet te basic. En die het hele jaar door kunnen. Klinkt onmogelijk? Met dit kleurrijk print overhemd met droedels heb je het zo voor elkaar!
Het zijn eenvoudige tekeningen op een print overhemd, deze krabbels zijn uitgegroeid tot een mooi patroon en geeft een unieke Wolff Blitz van Popart of Moderne kunst met een beetje graffiti of de stijl van doodles. Zomaar wat droedels tekenen en dan inkleuren en er een kunstwerk (lees overhemd) van maken.
Droedelen (doodles) wordt overal gedaan en worden vaak gemaakt vanuit het onbewuste zonder een duidelijk doel. Het zijn kleine tekeningetjes die je maakt in bijvoorbeeld je agenda, schriften, een bierviltje of waarop dan ook.
Print overhemd met doodels laat leuke tekeningetjes zien van fiets, overhemd, stoel, gitaar, fles, glas en kleurrijke poppetjes, Keith Haring is wereldwijd herkenbaar. Het is en overhemd dat voor de modern-fit pasvorm fin zit en mooi staat, niet too much zijn maar toch ook niet te basic. En die het hele jaar door gedragen kan worden. Deze opvallende print overhemd werkt zo goed omdat het een perfecte mix is tussen chique en casual en staat zowel op een zwarte pantalon met colbert als op een skinny verwassen jeans met gympen voor een casual look.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kleurrijk print overhemd met droedels

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kleurrijk print overhemd met droedels

 



 

De klassieke bloemenprint opnieuw geïnterpreteerd 

Daarbij wordt de klassieke bloemenprint overhemd in geen enkel geval afgeschreven. Uitbundig en fleurig bloemen patroon of met enkel een discreet patroon, licht getailleerd in modern of slim fit en met een eenvoudige klassieke of spread kraag, blijft het een klassieker voor je werk, waarmee je nooit, en dan ook echt nooit, iets verkeerd kunt doen. Maar, met uitbundige kleuren en een meer gedurfde print wordt het eenvoudige basic stuk een aantrekkelijke blikvanger. Gecombineerd met een zwarte pantalon of chino zijn jullie zakelijk maar toch niet uniform aangekleed. Wanneer je echter het bloemen print overhemd met used jeans en sneakers combineert, ontstaat er een vlotte casual look.
Print overhemden en vooral de bloemenprint overhemd is zowel chique als casual te dragen. Bloemen overhemd Rijksmuseum voor heren van Wolff Blitz is een blouse met prachtige print van kleurrijke geschilderde bloemen op een strak donker blauw geweven katoen.Het schilderij print overhemd is geschilderd door Jan Davidsz en hangt te pronken in het Rijksmuseum. Deze Wolff Blitz shirt is een echte musthaves waarmee je kunt ponken en alle ogen op je gericht zijn. 
Print overhemd is gemaakt van een hoge kwaliteit 100% poplin geweven katoen, voelt gegarandeerd zacht op de huid en de modern fit pasvorm zorgt voor een comfortabel draagplezier. 
Het is een stijlvolle bloemetjes overhemd met een chique uitstraling, geeft onder een effe colbert een je outfit een geklede maar vrolijke touch.
Deze bloemen overhemd heeft flair, is casual en en ook weer chique. Je draagt als man een bijzonder overhemd en daar mag je naar verwachting veel complimenten voor ontvangen. 
Als de dresscode casual chic is, is een zwarte of donker rode chino wel dé broek. Het is een casual geklede broek wat je goed kunt combineren met het bloemenprint overhemd van het schilderij van Jan Davidsz. Om het geheel helemaal chic af te maken draagt je het overhemd met kleurrijke leren herenschoenen en match je de riem met de schoenen. Als finishing touch voor chic kiezen wij van Menlook Sock My Dark Flowers van Sock My Feet met een haarscherpe bloemenprint.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bloemen overhemd Rijksmuseum

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bloemen overhemd Rijksmuseum


 

 

 





De perfecte mix tussen chique en casual

Overhemd met abstracte Escher print van Wolff Blitz is een abstracte print op poplin geweven katoen en is geïnspireerd op de labyrinth & trappen tekening van
MC. Escher werkt zo goed omdat het een perfecte mix is tussen chique en casual. Stoer, maar toch ook een beetje gekleed. Door het fijne zachte katoen kan je dit overhemd met print zowel in de zomer als in de winter aan. Laat de knoopjes open in de zomer met een mooi wit strak t-shirt eronder, kan je het zo sexy maken als je zelf maar wil. Netjes dichtgeknoopt voor die presentatie op het werk, en een paar knoopjes open voor die leuke date later op de avond.
Als je de print te heftig vindt, probeer dan zeker deze eens met een andere broek in een vergelijkbare kleurstelling. Wedden dat het leuk staat?


 

 

 

 

 

 

 

 







Dresscode casual chic voor heren

Overhemd met sterren print van Wolff Blitz is een uniek design van ons sterrenstelsels geprint op hoge kwaliteit katoen. Deze geprinte blouse met een nette pantalon en paarse kleurrijke herenschoenen van leer is een goed voorbeeld van een casual chic outfit. Geschikt voor feestjes maar ook voor een casual vrijdag op je werk. (Straks weer na covid19 tijd)
Je kunt lekker mixen en matchen met de dresscode casual chic voor mannen en het is een dresscode waar veel mensen wel mee uit de voeten kunnen. Er zijn veel opties en voor een feestje, receptie of gekleed avondje uit hoef je niet zozeer een nieuwe outfit te scoren, omdat je de meeste kledingstukken die geschikt zijn voor deze dresscode al in huis hebt.
Om het net wat interessanter te maken kun je ook kiezen voor een colbertje of casual gilletje over je geprinte overhemd. Kleed je outfit wat meer aan met stoere accessoires zoals mooie armbanden of riem.

 

 

De blouse met print is een allround-kunstenaar

Menlook heeft momenteel een goed gevulde "accessoirekoffer" bij zich, met kleurrijke overhemden met diverse prints. Het resultaat zijn overhemden die er romantisch, sensueel, elegant, chic en verfijnd, casual, nonchalant, maar ook spectaculair kunnen uitzien. 
Gecombineerd met spijkerbroek en/of chino, attractief als apart, in de broek of eruit. Overhemd met kleurrijke prints heeft een must-have status veroverd. Of anders gezegd: twee-drie modellen horen zeker in de kleerkast.
De blouse met print is een allround-kunstenaar. Laat je door zijn toverkracht begeesteren. In onze shop vindt je gegarandeerd een overhemd die perfect bij je past. Misschien zelfs meerdere.

 

Style je casual overhemd met een riem

Draag een riem om je taille om je look een extra touch te geven. Met een riem geef je jouw casual of chique look net wat meer extra’s en leg je een accent op je taille. Wanneer je voor een chique look wil gaan, kan je kiezen voor een leren riem met print. Houd jij meer voor een casual look? Dan is het leuk om voor een leren riem te gaan.

 

De zwarte riem heren Zebra Blue Phyton heren riem



Maak je look compleet met sieraden

Style je look af met de stoere en elegante mannen armbanden uit de collectie van Menlook. Wanneer je een print overhemd draagt in één kleurtoon, is het juist leuk om deze look af te maken met opvallende en grote stoere armbanden. Kies jij voor een meer chique, dan is het leuk om je armbanden wat meer basic te houden en kun je beter gaan voor de leren armbanden van Terra Genova. Ga je voor een stoere look? Kies dan voor onze paracord armbanden of voor black steels bracelets.

 

Paracord armband Steel & Cord BlackBlack steel mens bracelets 
Gevlochten leren armband Marcus brown Terra Genova armbanden Warren black


 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen