opc_loader

Wensenlijst

Van Menlook tot bloemetjesprints: het effect van de hippe overhemden op de mannenmode

Van Menlook tot bloemetjesprints: het effect van de hippe overhemden op de mannenmode

Vincent Welten van Menlook houdt van kleur, prints en kunst. Bij Menlook heb je keuze uit een uitgebreide collectie hippe heren overhemden. Nergens anders vind je heren overhemden die zo uniek en comfortabel zijn en tegelijkertijd zoveel kwaliteit en luxe uitstralen. Deze overhemden overhemden zijn allemaal voorzien van een print in ongekend veel kleuren, van rustig tot opvallend, te gek en uitgesproken. Welke hippe blouse heren ook op het oog hebben, in onze uitgebreide collectie zal elke man de perfecte blouse vinden.

 

 

Hippe bloemenprints

Het is elke jaargetijde weer bloemen troef in de collectie hemden, de heren gaan die oogstrelende ruikers buiten zetten. Bij Menlook werd de tulpenprint overhemd dé blikvanger dankzij een verfijnde, zoete roze bloemenprint van wilde tulpen.
Een bloemetjesprint vrouwelijk? Absoluut niet! Een overhemd met tulpen is ontzettend stijlvol en hip.
Wil je liever een echte klassieker voor je hippe en trendy statement! Neem dan bijvoorbeeld ons bloemen overhemd met Madeliefjes. Dit overhemd heeft een witte basis met een prachtig klassiek blauw met geel bloemenprint. Een mooi klassiek overhemd waar je net als de tulpenprint overhemd een statement mee maakt op iedere gelegenheid. Bij onze collectie hippe heren overhemden vind je overhemden in vele kleuren, met bijzondere prints en verrassende details en aparte prints.  

Onze Menlook collectie bevat allerlei overhemden met unieke prints. Snel zul je al kiezen voor een bloemenprint blouse in een rustige print, of misschien een overhemd met een geschilderde bloemen. Neem bijvoorbeeld de hippe Bloemen blouse ‘Ambrosius’ voor heren van Wolff Blitz. Het overhemd heeft een dessin van een bloemstilleven van Ambrosius Bosschaert van het beroemde schilderij “Vaas met bloemen in een venster”, te zien in het Mauritshuis in Den Haag. Schuif zo’n gedurfd printje niet direct aan de kant. Deze shirts zijn ervoor gemaakt om indruk mee te maken!

Kijk maar bloemenprint overhemd Tuin van Eden. Op het hippe en lieflijke overhemd zie je prachtige kleurrijke bloemen in de kleuren rood, roze en geel in een volmaakte. perfectie geschilderd. In de Tuin van Eden was alles even mooi en in harmonie net als de jaren zestig, wat dit bloemetjes overhemd een speciaal plekje geeft.

 


 

 

Mix en Match hippe overhemden

Een ander voordeel van onze overhemden is dat ze eindeloos gecombineerd kunnen worden, want deze hippe heren overhemden passen bij elk pak. Of je nu wat extra kleur wilt toevoegen aan een basic kostuum of outfit, je bent bij Menlook aan het juiste adres! 
Je kunt natuurlijk ook voor een Retro overhemd zoals een van de drie kleuren Boogie Nights blue, purple of bruin kiezen, wat op het gebied van jaren ’70 mode een échte musthaves is. Ook al is dit geen bloemetjes overhemd, het is wel een grafische hemd die de hippies maar al te graag droegen.

 

 

 

 

Retro overhemd Boogie Nights

Retro overhemd Boogie Nights Purple

Een hip bloemen overhemd voor heren kun je vrijwel met alles combineren: of het nu een pak is of met een jeans of chino. Wanneer je een hippe blouse combineert met een ander kleur, zorg je ervoor dat de gecombineerde kleur extra opvalt. De hippe bloemenprint overhemd   heeft de afgelopen jaren gezelschap en concurrentie gekregen van heren overhemden met print in allerlei grafische en kunstzinnige designs. 
Deze shirts van Menlook zijn ideaal voor een festival, maar ook voor een hapje bij een trendy restaurant en diens terras.

 

Kleurrijk bloemen overhemd Splash

Tuin van Eden bloemenprint overhemd

 

Tot slot

Wanneer je van vrolijke en kleurrijke kleding houdt, is een overhemd met een hip bloemetjesprints perfect voor jou! Een drukke print kan daarnaast ook erg stijlvol zijn. Het geeft je een exclusieve en soms zelf een flamboyante uitstraling en je laat zien dat jij jezelf durft te zijn in de wereld van de mannenmode.

 

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen