opc_loader

Wensenlijst

Stijlvol het nieuwe jaar in met opvallende herenmode

unieke kleding 2020

Het nieuwe jaar is weer begonnen en dat betekent nieuwe ronde, nieuwe kansen! Eventuele modemissers van 2019 kun je eindelijk achter je laten en je hebt weer 365 dagen om er het meest stijlvolle jaar tot op heden van te maken. Als het aan ons ligt wordt dit namelijk hét jaar waarin je enkel en alleen de juiste fashionkeuzes maakt, natuurlijk met de hulp van Menlook. 

Eerder vandaag vertelden we je al hoe je een geschikte outfit kiest voor al die gezellige (en verplichte..) nieuwjaarsrecepties, maar daar blijft het niet bij. Er staan je nog heel wat kleding- en fashiontips te wachten! Onze missie voor dit jaar is eenvoudig: zoveel mogelijk mannen stijlvol, trendy en kleurrijk de deur uit te sturen. Als jij ook graag bij die groep fashionable mannen hoort, lees dan snel verder - en houd onze blog goed in de gaten. 

Durf op te vallen met unieke kleding

De vraag die je je dit jaar moet stellen is of je het wéér gewoon gaat houden bij die vijf witte en zwarte t-shirts die je eigenlijk iedere dag al draagt. Of misschien toch weer dat witte overhemd, of als je het écht gek maakt: die gestreepte wit-blauwe blouse. Ja, je kunt er best mee voor de dag komen, maar of je er echt iets mee uitstraalt? Niet bepaald. Het zal je dan ook vast al opgevallen zijn dat er voor simpele effen overhemden weinig ruimte is in de shop van Menlook. Waar wij wel van houden? Unieke kleding. Kleding met leuke patronen, bloemenprints of zelfs met muziekinstrumenten. Opvallende en trendy items waarmee je wat uitstraalt en waar andere mensen blij van worden wanneer ze ze zien. Want zeg nou eerlijk: hoe vaak heb je ‘Hé, wat een leuke look!’ gehoord toen je weer zo’n saai wit overhemd droeg? Precies: waarschijnlijk nooit. En daar gaan wij verandering in brengen!

Ook in 2020 wordt uiterlijk steeds persoonlijker, zowel op het werk als tijdens het privéleven. Nooit eerder als vandaag de dag is er namelijk zoveel mogelijk op gebied van kleding, maar toch zien we nog vaak genoeg dat mannen voor de veilige keuze gaan. Wij dagen je uit om kleding - net als onszelf - te gaan zien als een manier om jezelf uit te drukken. Als een manier om andere mensen én jezelf mee op te vrolijken. Geef kleding eens de kans om jouw passie voor muziek, sport, kunst of flora uit te stralen. Want zo nu en dan opvallen met je kleding? Dat mag best en wordt alleen maar toegejuicht, we promise! 

Kies dit jaar voor een overhemd met print

En gelukkig hebben we daar in onze shop alles voor in huis. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje naar onze prachtige Wolff Blitz overhemden. De shirts van dit Nederlandse bedrijf zijn op-en-top uniek. Zo vind je binnen deze categorie overhemden in alle soorten en designs. Wat dacht je bijvoorbeeld van een prachtig herfst overhemd met bloemen en vogels? Of ga jij voor een kunstzinnig overhemd met de Nachtwacht-print van Rembrandt van Rijn? Eén ding is zeker: opvallen doe je met deze overhemden zonder twijfel. 

Wil je een nóg unieker overhemd? Dan zijn onze shirts van BB-chum misschien precies wat je zoekt. Want hoewel de Wolff Blitz overhemden net zo uniek zijn qua design, worden er van de BB Chum shirts slechts 149 per design van gemaakt. Met andere woorden: je zal wereldwijd slechts 148 andere mannen vinden met hetzelfde overhemd als jij! Ook onze bijzondere Haupt overhemden met prachtige prints zijn een kijkje waard. 

Opvallen met unieke accessoires

Menlook staat voor kleurrijk, bijzonder en trendy. Deze eigenschappen vind je niet alleen in onze overhemden, maar ook in andere kledingstukken en accessoires die we aanbieden. Onze overhemden worden namelijk geweldig gecomplimenteerd door matchende items zoals schoenen of armbanden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een geweldig print overhemd, een mooie jeans en daaronder leren schoenen met een prachtig opvallend design? In onze online herenschoenen shop vind je tal van nette schoenen met unieke print. Da’s eens wat anders dan je standaard bruine veterschoenen! Durf je dit jaar helemaal all-out te gaan, draag er dan ook nog een matchende riem van Men of Global bij. 

Kortom: Menlook heeft alles in huis om je de ontvanger te laten worden van tal van complimenten op gebied van je kledingkeuzes, en wie wil dat nou niet? Samen zorgen we ervoor dat 2020 jouw jaar wordt, vol elegantie en stijl. Proost! 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen