opc_loader

Wensenlijst

Klinkt dit heren overhemd niet als muziek in je oren?

Klinkt dit heren overhemd niet als muziek in je oren?

Krijgt een positieve en ritmische boost van deze overhemden met muziekinstrumenten print.  

Houd jij van muziek en bespeel je een instrument dan word je helemaal blij van het zien en dragen van deze overhemden met muziek instrumenten. Dan kun jij je lol op met onze instrumenten overhemden collectie. 
Of je nu van Jazz, rock, hip-hop, pop of dance, elke muzikale en muziek minded man vindt wel een print naar zijn smaak. Bekijk ze allemaal.

 

De perfecte heren overhemden waar muziek in zit

In de collectie van Menlook, hebben we ieder seizoen wel een heren overhemd met een print van muziek instrumenten of muziekdragers zoals de lp, vinyl, single’s of cassettebandjes.
Het zijn allemaal heren overhemden met een passie voor muziek en aan de hand van deze blog zullen we deze overhemden showen, maar vooral uitleggen waarom dit de perfecte heren overhemden zijn zoals overhemd met muziek instrumenten print voor mannen van Wolff Blitz heeft een print  van een Art Deco geïnspireerde print met  muziekinstrumenten op het strak poplin geweven donkerblauw katoen.

 

 

Muziekinstrumenten prints

Als we ergens goed in zijn, dan is het in heren overhemden met kleurrijke prints. Een overhemd met muziek instrumenten print kan van een leuke dag een tòp dag maken en zelfs van een slechte een goede dag. Deze shirts kan je dag niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk kleur geven. Daarom komt Menlook ieder seizoen weer met een nieuwe kleurrijke muziek prints collectie.

Muziekinstrumenten prints zijn altijd hot bij Menlook. Deze overhemden blijven ieder seizoen terug komen. Of het nu gaat om een gitaar, piano, saxofoon, viool drum of bas. Alle muziekliefhebbers kunnen wel een keuze maken uit onze rijkelijk instrumenten collectie. De gitaar liefhebber met het hippe overhemd met gitaar print voor mannen van Wolff Blitz is een Mut voor iedere gitaarfanaat. Het overhemd heeft een gitaren print op het strak poplin geweven antraciet kleurig katoen.

 

 

Heren overhemden met een passie voor muziek

Bij Menlook hebben we een uitgebreide collecte overhemden van Wolff Blitz voor mannen die het leven niet te serieus nemen en gaan voor de muziek en dance. Voor mannen die houden van een beetje fun . Mannen die houden van details, want Menlook heeft oog voor details voor mannen met een passie. Alle shirt zijn fashion statements. Keypieces waar de man zijn garderobe mee verrijkt. Met het juiste pronkstuk van je muzikale passie kun je net je dag wat meer volume geven. 
Of je nu een voorliefde voor jazz, dance, hip-hop, rock of heavy-metal gaat Menlook heeft het in de collectie. Zoals overhemd met jazz instrumenten print voor de echte North Sea Jazz Festival ganger onder ons en het heren overhemd ‘Jazz’ met zijn prachtige en kleurrijke instrumenten. De piano, saxofoon, gitaar en de contra bas staan kleurrijk te pronken op het geweven katoen van het heren shirt.

 

 

Ben jij ook gek op Jazz?

 

 

Dj’s, artiesten, verzamelaars en andere vinyladepten over hun diepgewortelde passie voor vinyl

Een belangrijk onderdeel van vinyl muziekpassie is het verzamelen van muziek. Waar de meerderheid van de wereld al lang is overgestapt op een digitale en streaming verzameling, kan het ook op de ouderwetse manier. Mensen met deze passie kopen nog gewoon vinyl en cassette’s. 
 

 

 

 

 

 

 

Prints van Vinyl zijn altijd hot en we laten het ieder seizoen weer terug komen in een andere print. We zijn begonnen met vintage overhemd vinyl en niet veel later een wit heren overhemd met vinyl print. Menlook heeft al drie overhemden met een vinyl print, de laatste was in 2021 met een prachtig grijs overhemd met vinyl. Allemaal shirts met vinyl record prints die als gegoten zitten door de modern fit pasvorm.  en tekent door de grammofoonplaten in vinyl mooi slank af. Echt een  old school shirt voor liefhebbers met een passie voor grammofoonplaten.

De vierde is op komst, heren overhemd met vinyl print in 3D. Leuk voor de verzamelaar van retro of vintage look overhemden.

De laatste jaren zien we de cassette ook terug komen bij de verzamelaars. Wolff Blitz komt dan meteen overhemd met cassette print om ook deze passie met een playlist te verzilveren. Een heren overhemd met kleurrijke cassettes op poplin geweven katoen. De muziekbandjes op de print met de hand geschilderd met waterverf techniek in de kleuren rood, blauw, paars en groen.

 

 

 

 

Hoe te combineren

Deze herenoverhemden met muziekinstrumenten en vinyl prints apart en te gek. Omdat deze prints zo opvallend zijn combineer je deze overhemden het beste met een skinny jeans of gekleurde Chino.
Soms kan het je outfit juist een Chino gebruiken met een kleine ruit of fijne krijtstreep.
Combineer de heren overhemden met stoere kleurrijke schoenen voor de ultieme look om je muzikale outfit nog uitdagender te maken.
Met leuke witte sneakers en verwassen jeans voor de meer hippe look.

 

Tot slot

Met de collectie muziekinstrumenten en vinyl prints kun je je passie voor muziek goed uiten en kun je je lol op.
Stuk voor stuk prachtige heren overhemden om je leven meer kleur te geven. Het is een collectors item voor statements, emoties en uiteraard je pasie.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen