opc_loader

Wensenlijst

Laat je hippe heren overhemd shinen!

hippe heren overhemd shinen

Hippe overhemden zijn voor veel mannen een favoriete kledingstuk. Menlook laat zien, dat je door het veranderen van de traditionele draagwijze je hippe heren overhemd een nieuw leven in kan blazen. Je kunt er mee gaan spelen, zoals de hippies in de jaren ’60 dat ook deden met hun kleurrijke shirts en versleten jeans. Zo kan je overhemd opeens veel spannender worden. Dus heren, laat je hippe overhemd ‘shinen’ en ga samen met Menlook voor de streetwear van anno 2020!


Tijdgeest en kledingstijl

Onze wereld en maatschappij blijft in beweging, het blijft veranderen. De laatste eeuw volgen de veranderingen zich in een snel tempo op. Het modebeeld verandert met de tijd mee. Zo ook de manier van overhemden dragen. Op oude foto’s uit de de vorige eeuw tot de jaren ’50 zag je dat mannen meestal witte of effe kleurige overhemden droegen.
In de jaren vijftig en zestig kwam er onder invloed van muziekstromingen meer diversiteit in het modebeeld met een bijbehorende kledingstijl. Elvis Presley met kleding in strakke pakken en goed gestreken overhemden, een vette kuif en leren jack. Even later de Beatles en de Rolling Stones met een eigen kledingstijl voor de fans. Het werd allemaal veel kleurrijker, diverser en nonchalanter. Gelukkig blijft het allemaal in beweging en is de mode inmiddels best wel grillig.


Layeren met overhemd

Hippe overhemden voor heren is een essentiële item om een tijdloze garderobe te creëren. Elke man zou minstens een bloemen overhemd en een hippe heren overhemd moeten hebben en meerdere overhemden met print van flamingo overhemd tot luxe overhemden met print met schilderijen van Rembrandt, Vermeer of Mondriaan. Je kunt elk  overhemd solo dragen met een jeans of chino, maar je kunt ook een sjieken combinatie maken met een kostuum.
Wat je steeds vaker gaat zien in de wat koudere dagen van 2020 is de coltrui onder een overhemd. De coltrui is een klassieke stijl en geeft heren zowel een smart als casual look. Geeft het een nonchalante twist door het hippe overhemd met aparte print gedeeltelijk open te dragen. Het overhemd mag nu wat groter of oversized zijn en draag het met open manchetten. Op warme dagen draag je geen coltrui onder de open blouse, maar een t-shirt met v-hals in een contrasterende kleur.
Met een overhemd kun je elk seizoen layeren zoals in de bohemian look, zo laat je je hippe overhemd veel meer ‘shinen’ en is je outfit trendy, stoer en veel luchtiger. Dus heren, verstop niet altijd je mooie blouse onder een colbert of jasje, maar laat je overhemd in mooie kleuren, dessin of print zien en gooi de traditionele manier overboord.

 

 

Een gilet is het perfecte kledingstuk om over een hippe heren overhemd te dragen. Kies een gilet gemaakt van een fijne kwaliteit stof en een dessin welke past bij je overhemd. Dat kan een effen kleur zijn, maar ook een gilet met een rustig bloemen print bij een overhemd met een uitbundige bloemenprint. Voeg er een speelse touche toe door de blouse uit de broek te dragen. Maak je outfit compleet meen strakke slim-fit jeans of pantalon en puntige kleurrijke herenschoenen. Draag je hemd met de knopen dicht en het gilet met de knopen open voor een stoere mannelijke look.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen