opc_loader

Dat stedentrips leuk zijn dat is bekend, maar naast al de mooie architectuur en bezienswaardigheden kan je van nog meer genieten. Denk eens aan de verschillende kledingstijlen die de wereld voortbrengt.
Menlook draagt daar een steentje aan bij door zijn overhemden met de prints van Londen, Berlijn en Paris.

 

 

 

 

 

 

 

Londen

Onze Engelse buren trekken hun inspiratie overal vandaan. Wereldkundig zoals de Britten zijn combinerende Engelsen Italiaanse tailoring met Amerikaanse jacks. Innovatief, maar echt een stijl die je met vol zelfvertrouwen moet voelen, anders ontvang je wellicht wat scheve blikken en worden er vervelende zaakjes naar je geroepen. En dat willen niet, natuurlijk. 
Ze trekken alles uit de kast om met hippe overhemden te shinen in een trendy competitie. Ze combineren bijzondere overhemden verschillende stijlen, prints en kleuren die je nog nooit bij elkaar hebt gezien. Niet op een te opvallende clown-manier maar deze mannen weten waar ze mee bezig zijn en hebben een super oog als het gaat om detail. Inspiratie nodig? Google even op overhemd kaart Londen. Het wegennet van de stad Londen en de infrastructuur om de stad goed te laten functioneren zijn in kaart gebracht op verkleinde schaal in blauwe, grijze en groene kleuren in de stijl van een satelliet kaart. Overhemd kaart Londen is een print overhemd waar mensen die in Londen een stedentrip hebben gemaakt naar blijven turen. Overhemd is net als een bloemen overhemd een echte eye-catcher, het hele jaar door, elk seizoen. 

 

 

 

 

 

 

Berlijn

Stedentrip geboekt naar Berlijn? Waarschijnlijk zien de inwoners van deze stad aan je rugzak, plattegrond in je hand en het moedeloos rondkijken in de hoop dat je de weg gaat vinden, wel dat je toerist bent. Niet dat daar iets ergs aan is, maar soms hebben we weleens de neiging om wat meer op te gaan in de stad.
Neem deze kaart van deze stad mee naar huis als overhemd met de plattegrond van Berlijn. Voor Berlijn hebben we gekozen voor de kleuren groen en bruin met de stijl van een satelliet kaart. Berlijn plattegrond is voor een ieder die zich verbonden voelt met de quote: “Ich bin ein Berliner”. Hierdoor is zo’n stedentrip naast amuserend ook nog lerend. Mocht je deze overhemd dragen, weet je in ieder geval dat iedereen naar je zal kijken met een blik als: ‘damn, jij snapt Berlijn”. Zo trek je alles uit de kast om meer te shinen met je outfit en sla je plank gewoon altijd raak. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Parijs

Dat Parijsenaren trots zijn op hun kaas en wijn mag duidelijk zijn. Maar ze weten ook gewoon dat ze kleding scene op slot hebben. Op de een of andere magische wijze weten zij de “trying too hard” look zo makkelijk doen overkomen. Elegantie en fashion zijn de twee woorden die Fransen met de paplepel ingegoten hebben gekregen. 
Parijzenaars hebben enorm veel affiniteit met mode en kleding, ze komen natuurlijk uit de stad waar mode is geboren, maar proberen dit niet te laten zien op een schreeuwerige manier. Luxe wordt niet geuit via grote logo's of teksten maar via kwaliteitsstoffen en tijdloze prints van de beste designers zoals het opvallende en oogstrelende overhemd met de kaart van Parijs. Dit klassieke roze print-overhemd-met-kaart-Parijs zal nooit vervelen. 
Eigenlijk hebben we het hier over de Parijzenaars, beter bekend als de Fransen met het meeste gevoel voor smaak en mode. Parijse stijl wordt gezien als een erg simpele nog chique stijl. Een look die weggelegd is voor de Nederlandse man. 
Voor de nonchalance: voeg wat Frankrijk toe aan je outfit en shop overhemd met kaart van Parijs voor een mooie zomerlook.
Onze exclusieve reeks van Stadskaarten uit de collectie van Menlook is Parijs degene die uitblinkt in uw collectie. Elke hoofdstad heeft zijn eigen kleur en stijl. Voor Parijs hebben we gekozen voor de vintage stijl kaart in roze, met weergave van belangrijke locaties in hartje Parijs. Toon uw liefde voor Parijs met deze te gekke print

 

Overhemden met plattegronden van Londen, Berlijn en Parijs van Wolff Blitz in de kleuren blauw en grijs voor Londen, Groen met grijs voor Berlijn en romantisch roze voor Parijs op strak geweven poplin geweven katoen. Het design van deze oogstrelende en goede kwaliteit katoen is digitaal geprint. De digitale print maakt dit heren overhemd exclusief, uniek en bijzonder. De details van deze overhemden zitten in de bruine kokosnoot schil knoopjes en sluiten de stadsmuren van Londen, Berlijn en Parijs mooi af. Dit multicolor overhemden met kleurrijke print past goed bij mannen die echt even iets anders willen. Het overhemd geeft een trendy, maar ook boho chic imago af en past goed bij zowel een geklede als een casual look. De kleuren groen, bruin, groen, grijs, roze en zwart in het overhemden combineren heel mooi met een blauwe of zwarte jeans of chino.
Mix en match deze overhemden met kleurrijke boeken, jassen, hoeden en sjaals voor een een Bohemian style. De overhemden zijn verkrijgbaar in maat M, L, XL, XXL, XXL+ en de pasvorm van dit overhemd is modern fit met een vlotte klassieke boord, lange mouwen met enkele manchetten. Het overhemd is duurzaam en fair trade geproduceerd van een zacht kwalitatief langstapelig katoen.

 

 

 

 


 

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.

Tags

Populaire artikelen