opc_loader

Wensenlijst

Zijn de print overhemden uit de collectie van Menlook grensverleggend?

print overhemd collectie Menlook grensverleggend


Alle print overhemden uit de collectie van Menlook zijn grensverleggend en onmogelijk te missen. De heren overhemden met kleurrijke print ademen een sfeer uit door de verfijnde accenten in het dessin. Onze dragers van overhemden zijn mannen van alle leeftijden en achtergronden, die iets kunnen veranderen in kleurrijk, bijzonders en trendy. Menlook heeft exclusieve print overhemden van de merken Wolff Blitz en BB-Chum voor mannen die staan voor individualiteit, die stoer is en trots uitstraalt.

Een uitgesproken collectie

De uitgesproken collectie print overhemd van Wolff Blitz en BB-Chum bestaat uit overhemden met kleurrijke en originele prints. Zo moet je denken aan vinyl, vogels, bloemen, schilderijen, muziek instrumenten, grafisch/retro  en dieren. Hoe opvallender, hoe beter. De overhemden hebben allemaal een modern-fit of slim-fit pasvorm. Dit houdt in dat de overhemden licht getailleerd vallen en zorgen voor een strakke moderne look.
De shirts zijn geschikt voor diverse gelegenheden en met beide merken onderscheid je van anderen. Een unieke herenkleding voor stijlvolle mannen.
 

Wil jij ook kleurrijk zijn?

Iedereen kan een kleurrijk, bijzonder en trendy zijn, ongeachte leeftijd, afkomst, beroep of uiterlijk. Onze overhemden zijn makkelijk te herkennen door hun vermogen om van niets, iets te kunnen maken, grijs te kunnen veranderen in kleur en 'standaard' te veranderen in 'geweldig'. Een overhemd met kleurrijke print is een garantie voor plezier en genezing van verveling.

 


 


Frisse uitstraling en speelse twist.

De print overhemden van Wolff Blitz en de kleurrijke print overhemden van BB_Chum zijn stijlvol, hip en net een beetje anders! Zowel de gekke printjes als subtiele details staan in combinatie met de licht getailleerde pasvorm garant voor modisch succes . Het merken kenmerken zich door de jonge en frisse uitstraling en dit alles met de speelse twist.
Alle overhemden zijn prima te combineren met een goede denim, maar je kunt het natuurlijk ook proberen met een trend die op herhaling is, de gekleurde chino is nog steeds hot! Of wat denk je onder een mooi chique kostuum of vlotte colbert met gilet!




 

Blouse met print voor iedere gelegenheid.

Een nette blouse met print voor een werkdag, een opvallende print overhemd voor een avond stappen of een shirt met bohemian print voor een zomerse dag? De blouse met print is geschikt voor iedere gelegenheid, ook voor mannen.  Overhemden vind je bij Menlook  in eindeloos veel mogelijke, prints en kleuren waardoor het een veelzijdig kledingstuk is.
De blouse met print is een item dat niet mag ontbreken in jouw garderobe. Door de veelzijdigheid van de heren overhemd met print, past deze bij iedere stijl. Of je nu van casual, stoere of chique looks houdt. Je kunt deze overhemden met print op eindeloos veel manieren combineren. Vandaar dat deze bovenaan ons lijstje met must-haves staat!
De blouse is super populair en is een grote aanvulling op je garderobe. De welbekende overhemden met print van Wolff Blitz en kleurrijke overhemden van BB-Chum heb je in ontzettend veel varianten en ik durf wel met zekerheid te zeggen dat bijna iedereen er wel eentje in zijn kast heeft hangen. Het leuke met kleurrijke print overhemden is dat je alle kanten ermee op kan. Je kan denken aan de geaccentueerde rustige print die vooral heel zakelijk oogt, maar tegenwoordig heb je ook blouses met bonte bloemen en andere leuke printjes en pasvormen. Je ziet ze overal en gelukkig steeds meer en zijn super tijdloos en leuk te stijlen bij ontzettend veel looks voor de man. In deze blog zal ik je meer vertellen over wat voor soorten blouses we allemaal hebben bij Menlook


 

Chique overhemden met print. 

Een heren overhemd wordt vaak gezien als een net fashion item. Het ligt er natuurlijk aan hoe je het overhemd draagt, maar wanneer je graag netjes voor de dag wil komen is die erg passend. Je kan de nette overhemd met een rustige print en kleuren dragen naar een belangrijke vergadering, naar werk of omdat je erg graag chic uitziet! Je kan ook kiezen voor aparte leuke kleurrijke print, dit ziet er altijd erg uniek uit en straalt klasse uit en je staat als man meteen in de spotlights. Een mooie pantalon eronder doet het goed, maar een spijkerbroek kan ook zeker. Wil je graag helemaal klassiek en netjes? Kies dan voor een Chino. Wil je toch een beetje dat chiquere stoer? Dan kan je er ook een bijpassende kleur denim broek bij dragen.




 

De grensverleggende print overhemden van Wolff Blitz en BBChum

De ontwerpen van de kleurrijke print overhemden zijn door hun dynamische karakter, kleur, vakmanschap en artisticiteit grensverleggend. Sommige overhemden zijn ware kunstwerken. Zowel Wolff Blitz als BBChum zijn op zoek naar iets nieuws, vrolijkheid en positiviteit. Een collectie van print overhemden voor een unieke, soms ook wel exclusieve stijlvolle look.

Wolff Blitz overhemden met print

Een leuke print op je overhemd kan wonderen doen! En wil je graag niet te lang over je outfit nadenken, maar er wel trendy bijlopen? Kies dan voor een Wolff Blitz overhemd met print, simpele broek eronder en je ziet er hartstikke goed uit met heel weinig moeite. Je kan de outfit nog wat pimpen met accessoires en mooie opvallende kleurrijke herenschoenen, maar dit is niet persé nodig. De blouse met print trekt zelf al aandacht dus de rest eromheen mag best eenvoudig en rustig zijn.
Je hebt heren overhemden met ontzettend veel printjes, dus er zit altijd wel eentje bij die past bij jou! Wil je nou meer weten over overhemden? Dat kan! Kijk dan verder naar een kleine selectie print overhemden van Wolff Blitz die wij van Menlook voor u hebben geselecteerd. 




 

Overhemd kaart Londen is van Wolff Blitz uit de exclusieve overhemden reeks stadskaarten. Elke hoofdstad heeft zijn eigen kleur en stijl, prachtig geprint op 100% kwaliteitskatoen. Overhemd met de kaart van Londen zal stralen in uw collectie. Voor Londen Wolff Blitz gekozen voor een grijs/blauwe kaart, met weergave van bekende buurten in hartje Londen. Het is tijd om uw liefde te tonen voor Londen met deze aparte print. Geïnspireerd op vele bezienswaardigheden van Londen gebonden in een vorm van een kaart als print op en heren overhemd.
Het wegennet van de stad Londen en de infrastructuur om de stad goed te laten functioneren zijn in kaart gebracht op verkleinde schaal in blauwe, grijze en groene kleuren in de stijl van een satelliet kaart. Een print overhemd waar mensen die in Londen zijn geweest naar blijven turen. Een echte eye-catcher.
Stippel voor een trip naar Londen je route uit met ballpoint op dit exclusieve overhemd met een prachtige kaart van stad. Overhemd met plattegrond print is een unieke Wolff Blitz design & fit van 100% zacht katoen en fairtrade geproduceerd. Dit blauwe overhemd met kleurrijke print past goed bij mannen die echt even iets anders willen. Het overhemd geeft een trendy, maar ook boho chic imago af en past goed bij zowel een geklede als een casual look. De kleuren groen, bruin/oker, rood en zwart in het overhemd combineren heel mooi met een blauwe of zwarte jeans of chino.
De Londen kaart shirt is verkrijgbaar in maat M, L, XL, XXL, XXL+ en de pasvorm van dit overhemd is modern fit met een vlotte klassieke boord, lange mouwen met enkele manchetten.

Berlijn Parijs

Heren print overhemden met stadskaarten 

Collectie print overhemden is gebaseerd op hoofdsteden als inspiratiebron. Wolff Blitz heeft in zijn exclusieve reeks van Stadskaarten Berlijn, Londen en Parijs met een print als een doolhofachtige structuur van een stadsplattegrond. Elke hoofdstad heeft daarbij een eigen kleur en stijl. Voor Londen is gekozen voor blauw, Parijs mannelijk roze en Berlijn voor mooi bijna olijf groen. Exclusieve overhemden met print die niet alleen comfortabel, maar ook heel stijlvol of casual te dragen en makkelijk te combineren zijn.


 



 

Hip overhemd met gitaar print voor mannen van Wolff Blitz heeft een gitaren print op het strak poplin geweven antraciet kleurig katoen. Dit overhemd  met een print van gitaren biedt  een combinatie van trendy, casual en comfortabele styles voor de modebewuste man. Hip overhemd met gitaar print heeft een zowel sterke basics als echte trend item in een pakkende kleurrijke print.
De gitaar print overhemd vol met kleurrijke gitaren in combinatie met witte contouren van gitaren maakt deze gitaren blouse voor heren uniek. De details van dit gitaren print overhemd zitten in de zwarte knoopsgaten en zwarte knoopjes met zwart garen.
Dit aparte overhemd sluit met gladde zwarte knoopjes aan de voorkant en past goed bij mannen die net even wat anders willen. Het hippe overhemdmet gitaar print geeft een trendy, maar ook een bijzonder imago af en past goed bij een casual look, vooral met een grijze jeans of zwarte broek. 
Het is een kleurrijk overhemd met kleurrijke gitaren waarvan de muziekkleur heel divers kan zijn. Dit bijzondere heren overhemd is niet alleen een topper voor de muzikant op het podium maar voor iedereen die graag in de spotlights wil staan.






 

Kleurrijke overhemden van BB Chum

Je kan nooit genoeg hebben van kleurrijke overhemden! Ze zijn super tijdloos en makkelijk te stylen bij ontzettend veel andere kledingstukken.
De heren overhemden van BB-Chum hebben allemaal uitgesproken kleuren en interessante prints en wordt daardoor door veel mannen omarmd.De laatste nieuwe overhemden uit de collectie maakt uitbundig gebruik van diverse dessins met trendy kleuren met een speels en uiterst opvallend karakter. Met de focus op casual en comfort. De overhemden van BB Chum zijn onmiddellijk herkenbaar vanwege hun ontwerp waardoor deze shirts verheven worden tot een musthave mode-item en onze harten sneller van gaan kloppen.
Menlook heeft blouses in ontzettend veel printjes, dus er zit altijd wel eentje bij die past bij jou! Wil je nou meer weten over de prachtige kleurrijke overhemden van BB-Chum? Dat kan! Lees dan deze blog, wij van Menlook voor u hebben geselecteerd.






 

Kleurrijk overhemd met dieren print voor mannen van bb chum heeft mooi georganiseerd patroon van 'glorius Animals' als print op het strak geweven navy blauw katoen met een klein beetje stretch voor een optimaal draagcomfort.
De gouden dieren zijn statig en glorieus van kleur en in combinatie met het blauw maakt dit kleurrijke overhemd erg apart en bijzonder.
De details van dit print overhemd zitten in de zwarte knoopsgaten en witte knoopjes met zwart kleurig garen.
Shirt met dieren print past goed bij mannen die net even wat anders willen en kleurrijk door het leven gaan. Het overhemd geeft een vintage, maar ook authentiek imago af en past goed bij een stijlvolle en/of hippe look.
Kleurrijk overhemd met dieren print is verkrijgbaar in maat M, L, XL, XXL en de pasvorm van dit unieke overhemd is slim fit met een vlotte kleine semi-spread boord. Het shirt is gemaakt van katoen met een kleine stretch (97% katoen en 3% elastaan) voor een optimale pasvorm. Natuurlijk is ook dit shirt van BB-Chum voorzien van zijn eigen unieke nummer uit een oplagen van 149 stuks.



 



 

Overhemd met vogels "City Birds" van BB Chum voor heren heeft mooie kleurrijke vogels als all-over print op het strak poplin geweven grijs katoen. Een stijlvolle overhemd met fladderende stadsvogels in de kleuren blauw rood, geel en oranje combinatie met witte takjes met blaadjes geeft dit vogel shirt een hippe twist.
Het overhemd is afgewerkt met een modische semi-spread boord, lange mouwen met enkele manchetten. De details van dit vrolijke overhemd zitten in de zwarte knoopsgaten en zwarte knoopjes met rood garen.
Het overhemd sluit met rond bewerkte zwarte knoopjes aan de voorkant. Dit rijk met vogels gevulde blouse is voor alle gelegenheden, het overhemd geeft een vrolijke en trendy uitstraling en combineer het shirt met uw favoriete jeans voor en casual look. Door de slim-fit pasvorm valt het overhemd getailleerd langs het lichaam
Het oerhemd met kleurrijke vogels is verkrijgbaar in maat M, L, XL en XXL en  doordat het overhemd gemaakt is van 100% katoen van uitmuntende kwaliteit, biedt dit overhemd een hoog draagcomfort en ademend vermogen. Een perfect overhemd van BB -Chum om er het hele jaar door stijlvol uit t zien. Alle overhemden uit de collectie zijn voorzien van een welbekend bb-chum nummer.



 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen