opc_loader

Wensenlijst

Bijzondere kleurrijke print overhemden voor heren bij Menlook

Bijzondere kleurrijke print overhemden voor heren bij Menlook

Menlook is gespecialiseerd in bijzondere heren overhemden van Haupt van een goede kwaliteit met leuke prints. Daarnaast heeft Menlook kleurrijke overhemden van BB Chum met allemaal een uniek design met een oplage van maximaal 149 stuks. 
De print overhemden met exclusieve designs en patronen in een uniek Wolff Blitz design en fit.
Het overhemd is een van de meest gedragen kledingstukken onder de mannen en overhemden met een print, soms kleurijk en dan weer bijzonder zie je steeds meer in het straatbeeld voorkomen. Je ziet de kleurrijkste overhemden voorbij komen men een aparte of leuke dessin of patroon. Dat maakt een heren overhemd niet alleen bijzonder, maar geeft het overhemd meer karakter en dynamiek.




 

Kleurrijke overhemden van BB Chum

Overhemden met een bloemen print zien we al langer in het straatbeeld en begint echt een klassieker te worden. Overhemden met bloemen zijn altijd hip en populair. Zo ook de bloemen overhemden van bb chum. De overhemden heb je in een all-over bloemenprint, deze kleurrijke bloemen overhemden zijn rijkelijk gevuld met printen van de prachtigste grote of kleine bloemetjes.
BB Chum kiest voor duidelijke prints met bloemen, dieren, retro of gewoon een aparte te gekke print waar je echt meteen in de spotlights staat en leuke complimenten of verassende reacties zult ontvangen. Een kleurrijk overhemd waar jou look om draait
Wat zeker niet mag ontbreken in elke heren kledingkast zijn overhemden met een dierenprint van bb chum. Of het nou een dessin is van een giraffe, vlinder, vogels of panter, wij mannen zijn gek op dierenprints en hoe meer, hoe beter! De dierenprints, zoals de panterprint en vogelprint, zijn de laatste jaren weer helemaal hot en trendy.
Naast de grote collectie bloemenprint en dierenprint overhemden heeft Menlook van BB-Chum kleurrijke overhemden in genummerde oplagen van maximaal 149 stuks voor creatieve en zelfverzekerde mannen. De man die zichtbaar anders wil zijn door het dragen van kleurrijke overhemden
Overhemden met retro dessins, dieren dessins en natuurlijk fleurige overhemden met bloemen. Door de beperkte oplage van maximaal 149 stuks is een kleurrijk overhemd met van BB-Chum exclusief te noemen.


 

Overhemd met retro print Kleurrijk heren overhemd Crystal




Bijzondere heren overhemden van Haupt

De bijzondere heren overhemden van Haupt zijn casual overhemden van goede kwaliteit en uniek design. Deze overhemden hebben een leuke kleur en prints voor een frisse wind voor je kledingkast. Anders dan met zakelijke overhemden is de snit van de  casual overhemden wat unieker, creatiever of zelf gekker! Bij deze overhemden van Haupt passen de woorden retro-chique, trendy, casual en frivool. Bijzonder heren overhemd "Peeping Cam" is echt zo’n frivole overhemd met een print van camera beelden op een strak poplin geweven katoen. Een overhemd vol met camerabeelden met tekst van het straatleven in de stad geeft een gevoel van controle. Dit aparte trendy overhemd in modern-fit pasvorm heeft veel grijstinten met een blauwe gloed. Een overhemd wat zeker de aandacht vraagt van anderen, door de unieke print verover jij gegarandeerd jouw plek in de spotlights.
De mooiste modellen vind je in gekleurde prints en onverwachte combinaties zoals de vintage overhemd Classic racing car waarop de kleurrijke vintage raceauto's een inhaalslag maken op je overhemd circuit. Het is heel apart dat je de snelheid van het dessin op de stof als het ware voelt.
Hippe overhemd heren Little Flower Power van Haupt is een knipoog naar de jaren zestig. Het 100% strak geweven katoen in jeans kleur met little flowers als print is de start van een casual look uit de hippe tijd van de jaren zestig.
Haupt overhemden hebben een fijne afwerking en een apart maar trendy design. Hoge kwaliteit, oog voor detail en vakmanschap zijn de kernwaarden van het merk. De hoogwaardige katoenkwaliteit en perfecte pasvorm maken de overhemden van Haupt zeer geliefd. U kunt een Haupt overhemden dragen op een mooie of stoere jeans of een chino voor uw werk of vrije tijd, maar u kunt een Haupt overhemd ook goed combineren met een colbert of gekleed pak.



 

Bijzonder heren overhemd "Peeping Cam"  Heren overhemd  Easy Rider




 

Overhemden met print van Wolff Blitz

Het fashionlabel Wolff Blitz brengt shirts met een vleugje Italian style op de markt. Het Nederlandse label legt de focus op print overhemden, sprekende kleursamenstellingen, unieke dessins en hoogwaardig materiaal, met garantie op milieu-vriendelijkheid. Het vooruitstrevende merk staat voor topkwaliteit, vakmanschap en moderniteit. Het merk richt zich op de modebewuste man die graag casual-chique gekleed gaat.
Mannen die bezig zijn met mode zoals Huub Van de Lubbe van de Dijk dragen overhemden van Wolff Blitz. Met het bloemen overhemd Dutch Artist Blossoms was hij op tv te zien in het programma ‘volle zalen’ van Cornald Maas. De amandel bloesem is een prachtig impressionistisch schilderij van Vincent van Gogh gemaakt in Arles. Het turquoise print overhemd geeft je inspiratie en is daarbij ook nog erg stijlvol bij een casual look. Ook zagen we Huub van der Lubbe in een Wolff Blitz shirt welke symbool staat van de overwinning van de geest over intelligentie, bloemen blouse, Wolff Blitz shirt de Blue Lotus.  De blouse met bloemen met de kleur blauw in combinatie met lijnen maakt dit bloemen blouse erg uniek en trendy. De blauwe bloemen blouse past goed bij mannen die net als Huub van der Lubbe van de Dijk even wat anders willen.
Print overhemden van Wolff Blitz zijn er niet alleen voor de extravagante man die er stijlvol bij wil lopen, maar voor alle mannen die graag zelfverzekerd, casual, trendy en modebewust zijn. Of het nu business of casual is, Wolff Blitz overhemden kenmerken zich door modieus en opvallend apart ontwerp, eersteklas stoffen, uitstekende draag- en verzorgingsvoordelen en hoge kwaliteit verwerking. Actief ademend en huidvriendelijk voor een fijn draagcomfort.

 

Bloemen print overhemd Wolff Blitz Overhemd met cassette print




Menlook heeft deze zomer overhemden met korte mouw van Wolff Blitz in zijn assortiment. Heerlijke blouses voor de warmere dagen. Een blouse met korte mouw zorgt ervoor dat je in de lente en zomer er ook stijlvol uitziet. Een blouse met korte mouw zijn zowel te dragen onder een net pak, een casual look met een chino of een hippe outfit met een verwassen korte spijkerbroek. Draag je heren overhemd met korte mouw met een uitbundige bloemenprint losgeknoopt over een T-shirt voor een trendy en casual look.
De creatieve designs maken van deze overhemden met korte mouw tot een echte blikvanger. Mannen die van stijl houden en trend bewuste heren kiezen voor deze fijne modern fit pasvorm overhemden om hun mode bewustzijn te onderstrepen.
Twee overhemden met korte mouw zijn voor mannen met een passie voor fietsen. Veel mannen trekken er in het weekend erop uit om in groepjes te gaan fietsen, tourtocht of op een mountainbike door het bos en velden crossen. Het korte mouwen blouse met fietsen van Wolff Blitz is dan een musthaves voor na het sporten. Het overhemd met korte mouw is een licht blauw heren overhemd met een leuke print van gele, rode, groene en fel blauwe fietsen. Deze blouse met korte mouw is een genot voor de ware fiets liefhebber. Een overhemd met korte mouwen bied je namelijk meer bewegingsruimte op de fiets en zorgt voor heerlijke verkoeling tijdens het trappen. Maak er een extra vrolijke zomer van door te kiezen voor een blauw overhemd  met fietsen. Houd je ervan om af en toe op te vallen? Kies dan voor de korte mouwen blouse met fietsen of het casual witte overhemd met korte mouw met fietsen print, een allover print met kleurrjke fietsjes voor de fietsfanaat die trots is op zijn hobby.
Een print overhemd Wolff Blitz is altijd de juiste keuze voor modebewuste mannen.


 

Overhemd korte mouw heren 'Monet' Bloemen blouse met korte mouw


Bijzondere kleurrijke print overhemden vertrouwd online

Alle bijzondere kleurrijke print overhemden van Haupt, BB-Chum en Wolff Blitz voor de stijlvolle, zelfverzekerde moderne man koop je eenvoudig bij Menlook online. Wij bieden een keur aan overhemden met prachtige designs in allerlei kleuren en patronen.
Zo zijn wij dé print overhemden specialist in Nederland, België en Duitsland.

















 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen