opc_loader

Overhemd of boxershort?

Overhemden of boxershort is een artikel over de Upcycling van je mooie overhemd gekocht bij Menlook. Ook al zijn de overhemden van BB Chum en Wolff Blitz van een uitstekende kwaliteit, ze gaan niet eeuwig mee.
Ja, helaas, maar door de blogs goed te lezen over het goed onderhouden “ kleurrijk overhemd in de was” van een overhemd, kunt u de levensduur van deze mooie overhemden met print verlengen.
Is het zo ver dat je, je overhemd echt niet meer kan dragen, dan kan je de overhemden insturen naar het Groningse werklokaal van Van Hulley.
Door wordt je bijzondere heren overhemd vermaakt tot een kleurrijke boxershort.

In de nieuwe economie wordt afval tot het minimum beperkt. Waar het kan, worden producten hergebruikt, gerecycleerd of wordt er een andere toepassing voor gevonden. Van Hulley vond een mooie toepassing voor gebruikte overhemden: de boxershort.
Het idee voor Van Hulley ontstond jaren geleden bij oprichtster Jolijn Creutzberg. Het favoriete overhemd van haar man was versleten bij de boord, maar weggooien was geen optie. In plaats van dat het overhemd ongebruikt in de kast bleef hangen, besloot Jolijn het een andere praktische toepassing te geven door het te verknippen en vernaaien tot een boxershort. Het idee voor Van Hulley was geboren.
Je kunt je eigen versleten overhemden insturen naar het Groningse werklokaal van Van Hulley. Je krijgt er dan een boxershort voor terug. De boxershorts worden genaaid door vrouwen die anders niet gemakkelijk aan het werk zouden kunnen. Dus je geeft jezelf niet alleen een kadootje, maar ook anderen help je met je aankoop.
Een boxer is eenvoudig online te bestellen via de website “ vanhulley” 

 

Colorful shirts for colorful people

Hippe overhemden, kleurrijke ovehemden, overhemden met print of bijzondere heren overhemden kunnen we gaan gebruiken voor kleurrijke boxershorts.

Denk aan milieu, duurzaamheid en het maatschappelijke  doel.

 

Colorful shirts for Colorful boxershorts

De video's zeggen meer dan zoveel woorden

 

 

 
 

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.

Tags

Populaire artikelen