opc_loader

Wensenlijst

Een heren overhemd voor de kerst waar je je familie en vrienden mee imponeert!

Een heren overhemd voor de kerst waar je je familie en vrienden mee imponeert!

Ga stijlvol en comfortabel de feestdagen door. Het is gewoon leuk om er goed uit te zien met de kerst en oud en nieuw, maar met alle stress die er bij komt kijken is het van belang dat je kleding comfortabel zit.
Met een beetje creativiteit kom je een heel eind. De uitgebreide collectie bijzondere kleurrijke print overhemden voor heren van Menlook helpt je daarbij. Hangt jou kast vol met witte, donkerblauwe of satijn zwarte overhemden? Probeer dan eens een kleurrijk overhemd van BB Chum of een aparte print overhemd van Wolff Blitz. En nee, deze zijn niet alleen gemaakt voor architecten, kunstenaars of muzikanten zoals Huub van der Lubbe. Een mooie bloemen overhemd met rode warme bloemen staat ook heel chique en is dus uitermate geschikt voor de feestdagen. Je combineert het met een jasje, vest of colbert en hij staat op vrijwel elke donkere kleur broek.
 

Kerst gezellig met vrienden

Zorg ervoor dat je je lekker voelt in je outfit met de feestdagen en dat er geen vlekken of kreukels in zitten. Dan voldoe je al snel aan de dresscode voor de kerst. Ga je brunchen met vrienden dan kan het allemaal wel wat minder formeel. Hier zou ik voor een andere look gaan, je zou dan kunnen gaan voor een hip bloemen overhemd uit de collectie kleurrijke overhemden van BB Chum. De mouwen een klein beetje opgestroopt, 2 a 3 keer, voor de nonchalance of vlotte look. Samen met een spijkerbroek of zwarte Chino sta je hier echt wel je mannetje. Een casual, maar chiquere stijl kun je niet bedenken. Het geeft je kleding een feestelijk touch!

  

 

 

 

Naar de kerstborrel op je werk

Dit kan voor sommige mannen heel moeilijk worden wat kleding betreft. Wil je niet afwijken van andere collega’s, ga dan schoppen in de stad. Wil je gaan voor stijlvol en bijzonder, ga dan voor een kleurrijk van BB Chum of een bijzonder overhemd van Haupt. Een overhemd is makkelijk, omdat je deze netjes opgevouwen kunt meenemen en direct na werktijd kunt aantrekken

 

 

 

 

 


 

                                        

Ga je naar een feestje met oudjaarsavond

Een oudejaarsfeest is echt zo’n gelegenheid waar je je identiteit kan laten zien waar je als man voor staat. Ga comfortabel, maar in een look waar menig man zegt “die durft” Met een overhemd van Wolff Blitz of BB Chum gaat dat zeker lukken. Het mag dan even gerust overdressed zijn.

Speel je als hobby een instrument, kies dan voor een heren overhemd met muziek instrumenten of een retro overhemd met oude geluidsdragers zoal cassetterecorden, platenspelers etc. Ga jij zondags met vrienden graag touren met de fiets, kies dan voor de Grand tours of de fiets print overhemd de “Dutch Bicycles”. Werk je in een techno bedrijf zoals ASML of phillips, dan heb je keuzes uit heren overhemden met wiskundige of natuurkundige formules, maar ook een heren overhemd met een luxe overhemd van Rembrand van Rijn 'de Nachtwacht.  Allemaal leuke en zeker aparte overhemden waar veel mannen niet voor kiezen omdat ze daar nog niet klaar voor zijn en in een stijlvolle outfit durven te gaan zoals jan en alleman.

 

 

 

 


 

Dus ja, ga met de kerst of met oud en nieuw een keer anders gekleed en kies voor een overhemd uit de collectie van Menlook. Maak je outfit daarbij af met bijpassende kleurrijke herenschoenen met print en bijpassende riem. Als accessoires kan je een steel en stones kralen armband samen met een paracord bracelets dragen van Bad Ass Bracelets .Je imponeert dan gegarandeerd familie en al je vrienden.


 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen