opc_loader

Wensenlijst

Kleuradvies voor een heren overhemd: deze kleuren passen het beste bij jou.

Kleuradvies voor een heren overhemd: deze kleuren passen het beste bij jou.

Kleuradvies voor een heren overhemd: deze kleuren passen het beste bij jou. 

Kleur toevoegen aan je garderobe: het is niet voor iedereen even makkelijk. Welke kleuren staan je namelijk goed? Menlook geeft je wat inspiratie over de beste kleuren voor jou.
Ben jij gehecht aan je witte of blauwe heren overhemd en aan je tikkeltje eentonige outfit, dan zijn al die gedachten over kleuren en prints combineren vast niet vreemd voor je. Ja, jij wilt je sobere outfits best opfleuren, maar de angst dat je straks meer als een kleurrijke clown voor de dag komt, zorgt ervoor dat je altijd op safe speelt. Zonde, want er zijn een aantal simpele manieren om wat kleur in je outfits te integreren met een leuke print in je shirt. Met het juiste kleur en print advies van ons, kom je na vandaag ook al een heel eind in je outfit verandering.

 

Hoe vind je kleuren die jou goed staan?

Op basis van je natuurlijke haarkleur, kleur van je ogen en ondertoon van je huidskleur kun jij bepalen welk kleurrijke shirt met print het meest op jou aansluit. En jawel: daar hoort een heel scala aan prints en kleuren bij die jou fantastisch zullen staan. 

 

 

 

 

 

 

Overhemden voor een lichte huid.

Heb je een lichte huid? Dan ben je een Lentetype en over het algemeen een, lichte haarkleur zoals blond tot licht rossig. Je ogen zijn (grijs)blauw, lichtbruin of groen en de huid is licht met een warme ondertoon. Jouw huid- en haarkleur hebben weinig contrast en je zult niet heel bruin worden in de zon. Dan zijn de wat donkere en neutrale kleuren als bruin, zwart en donker blauw je beste vrienden. Denk daarbij aan het blauwe en paarse heren overhemd Neon rozen met schilderachtige donkere bloemen in neon belijning.
Als bordeaux rood en donkergroen in de prints van je overhemd overheersen ga je voor de beste looks. Fijn als je uit je comfortzone van saaie outfits wil, maar dan wel op een goede en verantwoorde manier voor een mooie verfrissende look. De heren overhemden Jan Davids vruchten, bloemen print overhemd Wolff Blitz en heren overhemd Moss Jungle dé toppers en de mooiste donkere kleuren in de prints voor de lente type met een lichte huid.
Vermijd een licht groene bloemen print overhemd met veel geel, licht groen en oranje dan maar echt achterwege. Uiteraard geldt voor een lichte huid ook de hemden met prints in een felle kleur als roze, oranje en appeltjes groen.   

 

Lees ook: Gekleurd overhemd en je persoonlijkheid

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heren overhemd voor blanke zonnige huid.

De Legio mogelijkheden voor en kleurige look strekken zich uit als je bent gezegend met een olijfkleurige huid. Je bent dan een echte zomertype is, in tegenstelling tot het lentetype, een koel type. Dat wil zeggen dat je huid een koele ondertoon heeft, vaak is deze overigens licht en ook je licht tot donker blonde haar heeft geen rode ondertoon. Je ogen zijn blauw of grijsgroen en soms bruin. Want waar blekere lente mensen het beste ver uit de buurt kunnen blijven bij felle kleuren, staan opvallende tinten als oranje, geel en roze jou juist jaloersmakend goed. Je kunt als zomertype ook voor koele kleuren kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een overhemd met print in  overheersende kleuren blauw, groen, lavendel, blauwgrijs, aubergine, poederroze, jeansblauw en pastelkleuren met een blauwige ondertoon.
Print overhemd blauwe maskers van Edward Teeuw is een oogstrelend overhemd voor de zonnige zomertype in prachte blauwe kleuren van licht naar diep kobalt blauw. Het in blauwtinten geschilderd kunstwerk met Afrikaanse maskers is geprint op poplin geweven zacht katoen en voorziet jou zowel van een stijlvolle uitstraling als een hoog comfort in de zomer
Je kunt zeggen dat zomertypes een overhemd in de koelere kleuren blauw en paars je altijd goed staan en passen bij je ogen en huidskleur. Wat te denken van het prachtige paarse nostalgische retro overhemd ‘Boogie nights purple’ uit de Wolff Blitz collectie geïnspireerd uit de jaren ’70 met een patroon van de infinity symbol in de vele kleuren paars en één lijntje goud als contrast.

Vermijd wel de kleuren geel en warme kleuren.

 

Lees ook: Heeft Menlook alleen maar gekleurde overhemden?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heren blouse voor een donkere huid. 

Alle kleuren van palet heb je ter beschikking als je een donkere huid hebt. Dat komt omdat jij niet het gevaar loopt dat kleuren in de print van het overhemd jou flets of bleek laten lijken. Combineer een hemd van felle kleur met een neutrale tegenhanger zoals een Chino, gilet of colbert. 
Dan zijn er een aantal kleuren die jij sowieso in je overhemd en kledingkast moet hebben. Denk bijvoorbeeld aan warme kleuren zoals appeltjes of mos groen, signaal of koraal rood of roze, diverse tinten licht bruin, blauw, zoals cobalt en turquoise blauw en alle aardse zandtinten. Maar ook lichte pasteltinten in een print staan je prachtig.
Menlook heeft twee heren overhemden geselecteerd voor de donkere huid.
In beide overhemden zit de kleur rood als accent in de print. Overhemd met rode lippen is een speelse shirt met door zwarte lijnen gevormde maskers met knal rode lippen. Het witte katoen van het overhemd zorgt voor een leuk contrast met de donkere huid waardoor je meer gaat opvallen. Het andere hemd voor heren heeft een tulpen print met verschillende rode en paarse kleuren tulpen. Combineer met een jeans voor een verfrissende hippe stijl. Met dit tulpen shirt krijg je een schitterend contrast tussen je haren, huid en ogen en sta je in de spotlights en zeg nou eens eerlijk, wie houdt er nu niet van bloemen?

Vermijd de kleuren donkerbruin en marineblauw in je print.

 

Lees ook: waarom overhemden met print ons zo aantrekt

 

Lees ook: Bijzondere heren overhemden met print nu ook in Arnhem

 

 

 

Tot slot 

Hoogste tijd om je garderobekast te kijken en te ontdekken welke kleuren en/of prints van kleuren voor jou werken?
Het is niet gemakkelijk, ook na het lezen van deze blog, maar ga met de kleuren spelen en durf out of the box te denken. 

Kom voor advies over kleur en prints naar Menlook op de Sonsbeeksingel in Arnhem. Maak een afspraak voor personal shoppen buiten de winkeltijden. 
We kunnen dan de diverse looks bekijken aan de hand van je huidtype en de velen overhemden met kleurrijke prints. Dan leer je dit vanzelf met de juiste kleuradvies van ons. Succes!

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen