opc_loader

Wensenlijst

Overhemden met print in het Modekwartier Arnhem

Overhemden met print in het Modekwartier Arnhem

Het Modekwartier is hèt gebied voor bijzondere mode- en designwinkels, ateliers, creatieve en ambachtelijke ondernemers. Menlook heeft een verkooppunt met zijn overhemden met print in de damesmode winkel en atelier van CLAU-D op de Sonsbeeksingel 106 Arnhem. 
Het Modekwartier in de wijk Klarendal is een authentieke volkswijk met de Klarendalseweg en de Sonsbeeksingel, een deel daarvan is omgedoopt tot het Modekwartier. Hier zijn ontwerpers zoals Claudia Traumer met haar duurzame Handmade Fashion dameskleding en andere creatieven werkzaam met hun atelier en winkels. Ook Menlook heeft sinds 1 juni 2021 een verkooppunt in het Modekwartier met zijn aparte overhemden met print voor heren van de merken Wolff Blitz en BB-Chum.

Het Modekwartier met de nacht van de mode.

Het modekwartier is een plek waar je moet zijn voor zelfgemaakte kleding, sieraden, keramiek, workshops met leer, edelsmeden en uiteraard leuke gezellige plekjes waar je kunt eten en drinken of gewoon even chillen met vrienden of je familie. 
Arnhem laat zich met de nacht van de mode in het modekwartier net als Eindhoven met Dutch Design Week op Strijp-S zien dat het een stad voor creatieve maar bovenal onderscheidende ondernemers. Arnhem schept hiervoor een gunstig klimaat door te investeren in opleidingen, instellingen, evenementen. Mode en design zijn daarbij belangrijke speerpunten.

 

 

Overhemden met print van Menlook in het Modekwartier

Wij van Menlook zijn trots dat we onze collectie overhemden met print in het modekwartier van Arnhem mede op de kaart te zetten. 
Hebben wij uw interesse gewekt voor een bezoekje in het modekwartier en in het bijzonder bij Menlook, dan laten wij hieronder alvast een aantal  opvallende overhemden met print zien die u kunt verwachten. 

 



Heerlijk winkelen met een print overhemd met korte mouw.

Zoals alle andere grensverleggende overhemden met print uit de collectie van Menlook zijn de overhemden met korte mouw voor heren ook kleurrijk, bijzonder, trendy en altijd hip. De shirts met korte mouw van Wolff Blitz hebben allemaal een zomerse print. Van een liefelijke bloemen print met madeliefjes tot de prachtige Amandelbloessem van Vincent van Gogh als print, overhemden met zomerse kleuren, grafische prints en designs. 

Niet alleen in het modekwartier, maar overal waar je winkelt, terras zit of een heerlijke wandeling maakt door de natuur of strand. Een blouse met korte mouw uit de collectie van Menlook maakt je outfit apart, uniek en modieus door de opvallende prints.
Net even anders dan de grijze massa. 
Ben jij ook toe aan een overhemd met een opvallende te gekke print?
Kijk hieronder naar een kleine selectie overhemden met korte mouw
Overhemd met korte mouw voor heren van het bekende Wolff Blitz design zijn heerlijke shirts voor de warmere dagen. Koop deze shirt één maatje groter. Bij warm weer is dat fijn luchtig.

 

Overhemd korte mouw met fruit print

Blouse korte mouw Flamingo & Cactus

 

Overhemd korte mouw met fruit print voor heren van Wolff Blitz is een print van een exotische mix fruit op een licht geel-groen katoen. Als je op zoek bent naar een comfortabel short sleeve overhemd met een trendy uitstraling, is dit verkoelende shirt echt iets voor jou. Het casual shirt heeft een verfrissende look met een fruit print, wat het overhemd een moderne touch geeft.

Blouse korte mouw Flamingo & Cactus print van Wolff Blitz is een zomers overhemd om vrolijk van te worden. Op dit flamingo shirt met korte mouw met een witroze verenkleed van de flamingo's samen met groene stekelige cactussen waan je al op vakantie en dat maakt dit overhemd uniek.

 

 

Bloemen blouse korte mouw Blue Heaven

overhemd korte mouw met Japanse Waves print

 

Bloemen blouse korte mouw Blue Heaven met flora print is een unieke, kleurrijke bloemen print overhemd waar de vlinders subtiel fladderen in een hemels blauwe lucht. Dit korte mouwen overhemd heeft een stijlvolle blauwe kleur waar een vrolijk bloemdessin in verschillende kleuren op verwerkt is.

 

Dit donker blauw overhemd korte mouw met Japanse Waves print voor heren is een musthave voor enkele fashionable man. Het overhemd met een Japanse  zee van blauwe golven is voorzien van korte mouwen, die het shirt een casual look geven. Het design overhemd is een inspiratie bron van de bekende Japanse prent kunstenaar Katsushika Hokusai.

 

 

Print overhemd Science Battle

Print overhemd Science Battle voor heren is een modern fit heren overhemd in het kwadraat. Of de wortel uit een getailleerd model overhemd met een gegarandeerd wetenschappelijk verantwoordt draagcomfort. 
Dit modern fit overhemd met print zit heeft een perfect draagcomfort door juiste wetenschappelijke formules en het hoge kwaliteit katoen van dit bijzondere heren overhemd voelt gegarandeerd zacht en comfortabel aan op de huid. 

 

 

 

 

 

Bloemen print overhemd Floral Seasons

Bloemen print overhemd Floral seasons is een blauw modern fit overhemd met kleurrijke bloemen en bladeren.  Een overhemd die we ook tegen komen in de reclame van Robijn.

Het hoge kwaliteit van langere vezels katoen  en fijne pasvorm voelt gegarandeerd zacht en comfortabel aan op de huid. Het bloemenprint overhemd is er voor iedereen die graag in de spotlights wil staan.

 

 

 

 

 

Bloemen overhemd Dutch Artist Blossoms

Bloemen overhemd Dutch Artist Blossoms voor heren is een print overhemd met de geschilderde amandel bloesems van Vincent van Gogh. Op dit overhemd staat een van zijn lievelingsonderwerpen van Vincent van Gogh, grote bloeiende amandel takken bloesem tegen een blauwe lucht. Een van de grootste reden waarom dit overhemden zo gewild zijn.  Dit bloemen overhemd  staat symbool voor een nieuw leven en voelt gegarandeerd zacht en comfortabel aan op de huid door de hoge kwaliteit katoen. De almond blossoms van Vincent van Gogh is een bloemen overhemd met een grote inspiratiebron voor de verwerking van het lentegevoel. Een kleurrijk opvallend overhemd voor op een jeans voor een casual look, maar ook heel strak onder een nette pak.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bloemen print overhemd Wolff Blitz

Bloemen print overhemd Wolff Blitz ‘Birds in Paradise’ laat de tropische paradijs zien in een bloemenprint met verborgen papegaaien.
Het hoge kwaliteit katoen voelt net zo zacht als de verenpracht van de papegaai en zit niet alleen comfortabel in een paradijs van kleurrijke bloemen. Met de kleurrijke blouse loopt u gegarandeerd in de spotlights. Ga eens anders gekleed met deze bloemenprint overhemd, deze mag dan zeker niet ontbreken in je garderobekast en laat er een frisse wind doorheen waaien. Dit overhemd brengt niet alleen de vrolijkheid, maar geeft ook nog een trendy en casual look.

 

 

 


 

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen