opc_loader

Wensenlijst

ZIJN DIT NOU GEEN FLAMBOYANTE HEREN OVERHEMDEN?

ZIJN DIT NOU GEEN FLAMBOYANTE HEREN OVERHEMDEN?

In deze blog vertel ik iets over de flamboyante heren overhemden aan de hand van een aantal voorbeelden. Mannen die zichzelf met lef kleden; opvallend, aanwezig en uitgesproken. Wat zijn de mooiste overhemden met die kenmerkende flamboyante uitstraling en opvallende prints? 
De kernwoorden zijn, mysterieus, dynamisch, eigenzinnig, groots, extravagant, extravert, opvallend, uitgesproken.
We selecteerde de onderstaande overhemden met print, zodat je niet meer verder hoeft te zoeken naar de perfecte look.

 

 

Flamboyante overhemden in stijl

De flamboyante man heeft een uitgesproken stijl en houdt van kleur, prints en trends. Hij draagt overhemden met mooie grafische, bloemen of paisley prints, gekleurde chino’s en opvallende truien en jasjes. Uit verschillende stijlen wordt een nieuwe look gecombineerd. Accessoires zijn belangrijk van kleurrijke riemen riemen tot schoenen met print. 

Hiervoor zullen sommige mannen wel wat meer uit hun comfort zone moeten komen, maar het zal elke man zeker prachtig staan.
Vind je het leuk om een statement te maken op je wek of feestje?
Draag dan blauwe brede bretels op een overhemd met een Delfs blauwe paisley print. Of kies voor een overhemd met een prachtig kleurrijk en abstracte schilderij print zoals de Kandinsky . 
Een heren overhemd met print is een essentieel onderdeel van je garderobe. Zeker in je vrije tijd, maar zakelijk draag je ook graag een trendy en opvallende shirt voor een fashionable look.
 

Lees ook: Hippe overhemden met wilde prints van 2020

 

 

 

 

Heren overhemd met Jeroen Bosch ‘Monsters’ print

Print overhemd van Jeroen Bosch ‘Monsters’ is een surrealistische voorstelling van Jheronimus Bosch. Deze monters en demonen met talloze naakte mensen, raadselachtige fabeldieren kenmerken net als ‘De tuin der lusten’ het oeuvre van Bosch. Een oogstrelend overhemd voor de flamboyante man die graag in een uitgesproken mysterieus print overhemd zijn aanwezigheid wil tonen.


 

 

 

Neon Rozen print overhemd voor heren

De Neon Rozen print overhemd van Wolff Blitz uit Rotterdam laat weer eens zien hoe feestelijk ,dynamisch en eigenzinnig een print overhemd kan zijn. Een bloemen overhemd met neon gekleurde lijnen die mooie abstracte rozen vormen. Een overhemd voor mensen die vertoeven in de kunst of muziek wereld.

De neon gekleurde lijnen van de rozen zijn niet oogverblindend, maar zijn wel oogstrelend. De rozen lenen zich bij uitstek oor zulke uitbarstingen van kleur. Het is een hernieuwde aandacht voor figuratieve tekenkunst van bloemen zoals Vincent van Gogh het gestalte gaf met olieverf. Voor de zakelijke look imponeert de man met dit shirt en is daarmee opvallend aanwezig

 

Lees ook: Bloemen blouse heren

 

 


 

HEREN OVERHEMD PIETER BRUEGHEL

Heren overhemd Pieter Brughel van het schilderij ‘De val der opstandige engelen’ als print.

Een mysterieus en apart overhemd met een voorstelling tussen de aartsengel Michaël en de opstandige engelen.  

Een heren overhemd voor een krachtig onderdeel van de zakelijke outfit geeft een flamboyante uiting van je persoonlijkheid. Draag dit shirt met mooi gekleurde Chino’s en opvallende gilets of colbert en je combineert een extravagante look. 

 

 

 

Heren overhemd met grijze vinyl print

Overhemd grijze vinyl print is vintage look geïnspireerd overhemd met lp's, platen of singels. Een grijs overhemd met een print van zwarte vinyl platen met rode, blauwe ,paarse, groene en gele etiketten voor de ware muziekliefhebbers. 
Muziek op vinyl is back in town en het overhemd is geschikt voor muzikanten, artiesten en de retro look liefhebbers onder ons. 

Een extravert, opvallend en uitgesproken overhemd voor in de spotlights van het podium, danszaal of feest.

 

Lees ook: Doorbreek je stijl met de bijzondere heren overhemden van Menlook

 

 

 

 

Flamboyante stijl

De flamboyante stijl is, zoals je kunt zien aan de overhemden met print en zoals de naam al aangeeft, behoorlijk opvallend. Heren overhemd met bomenrij van Jan Mankes is door de verstilling in de print een prachtig voorbeeld en een flamboyante topper in de collectie heren overhemden bij Menlook.

De stijl wordt dan ook veel gebruikt in de kunstwereld, uitgaanswereld en de muziekwereld. Zij gaan ze ‘wilde’ kleurencombinaties niet uit de weg.

Om het ‘flamboyante’ meer nadruk te geven, kun je opvallende accessoires gebruiken zoals armbanden en riemen.

 

 

Kortom er is weer heel veel keuze in overhemden met print voor de flamboyante man. Loop maar eens binnen bij Menlook Herenmode in Arnhem voor een update van je eigenzinnige en extravagante  garderobe. 
 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen