opc_loader

Wensenlijst

PRINTS VOOR NAAR KANTOOR

PRINTS VOOR NAAR KANTOOR

WELKE PRINTS ZIJN ZAKELIJK GESCHIKT?

Heren overhemden met print zijn over het algemeen minder formeel dan effen stoffen en daardoor minder geschikt  voor naar kantoor of in een zakelijke omgeving. Als ik het heb over effen stoffen bedoel ik overigens de kleuren wit en licht blauw. Alhoewel print overhemden vaak een wat meer casual uitstraling hebben, betekent dat niet dat je op de werkvloer helemaal geen dessins kunt dragen. In de meeste functies kun je best een blouse met print of dessin dragen. Het ene print komt informeler over dan de andere. Houdt er rekening mee dat je niet te casual overkomt.

 

CASUAL PRINTS TOCH ZAKELIJK

Sommige prints hebben een meer casual uitstraling dan de andere. Welke dat zijn lees je hieronder:

  • Bloemenprint is minder formeel. Zijn het echter kleine bloemen, dan geeft het weer een zakelijker uitstraling dan grote bloemenprints.
  • Prints met een hoog contrast. In een commerciële omgeving kun je beter een shirt dragen warvan de print minder contrast heeft.
  • Hoe meer kleuren in een print, hoe minder formeel het wordt. Naar kantoor hou je het dus rustig qua kleuren. Of je moet een flamboyante zakenman zijn.

 

Lees ook: Zijn dit nou geen flamboyante heren overhemden

 


 

FORMELE, ZAKELIJKE UITSTRALING

Wil je een overhemd met print dragen naar kantoor, hou dan rekening met de volgende tips.

  • Een laag contrast in het dessin is zakelijker. Het contrast tussen lichte en donkere kleuren mag niet al te groot zijn.
  • Grootte van het patroon in de print. Hoe kleiner het dessin hoe formeler de uitstraling.
  • Een repeterend patroon in shirt. Is het dessin geometrisch bedrukt of is het willekeurig op je hemd geprint? Een willekeurig patroon is minder formeel dan een repeterend patroon.

 

Lees ook: Overhemd met print voor heren bij Menlook

 


 

Business overhemden met print voor heren online bestellen

Business overhemden met print  online bekijken en bestellen gaat gemakkelijk bij Menlook. Voor onze zakelijk geklede klant zijn er verschillende print geschikt als business heren overhemden online verkrijgbaar die goed te combineren zijn met een colbert, gilet  en pantalon of die je draagt onder een pak/kostuum.

 

De zakelijke print overhemden voor heren zijn te bestellen in allerlei kleuren en dessins zoals de bloemenprint overhemd ‘Tuin van Eden, heren overhemd Jan Mankes ‘Bomenrij zorgt voor verstilling en een ‘zen’ gevoel voor de jonge maar ook oudere zakelijke man. In deze stilte kunnen mensen zich vervolgens bevrijden van hun gevoelens en gedachten, in contact komen met een diepere laag van hun zijn, en volledig opgaan in het huidige moment. Daardoor verbetert de concentratie en werk je efficiënter. Dit heren overhemd helpt dus ook om de juiste beslissingen te nemen. Alleen met een echt open geest kun je adequaat reageren op de realiteit.

Overhemd met Java Script print voor zakelijke gesprekken in de zakelijke technologie en digitale high tech wereld waar voortdurend naar de grenzen van de techniek wordt gezocht.

Overhemd met reptiel print is een echte eye-catcher die je perfect zakelijk kunt dragen of een beetje chique met een colbert of pak. Een retro overhemd voor alle gelegenheden en goed te combineren met vele kleding stijlen. Een overhemd voor de flamboyante die voor een extra boost kunnen zorgen.

De zakelijke overhemden zijn verkrijgbaar van maat S t/m 4XL

Heren overhemden uit de collectie van Menlook zijn niet speciaal gemaakt voor de zakelijke outfit, maar kunnen goed worden  gecombineerd in kleur en style voor een extravagante zakelijke outfit.

De overhemden voor mannen hebben allemaal een opvallende print, zoals bloemen, retro, vintage, muziek, schilderijen, grafisch. Hierdoor zijn de overhemden makkelijk te combineren met verschillende bretels, gilets, colberts of kostuums met een zelfde kleur ls in de print.

 

Lees ook: Hoe kan een man opvallen met de kleding die hij draagt?

 

 

 

Kortom, in de webshop van Menlook vind je een zeer uitgebreide collectie overhemden met prachtige prints voor heren die je ook als business overhemd kunt dragen! 

Daag jezelf uit, kom uit de comfortzone en kleed je met een overhemd met print. Je mag dan door je collega’s of zakenpartners gezien worden en sta er niet van te kijken als je vele complimentjes ontvangt.
Laatste tip, begin met een subtiele print, alleen dan ontdek je wat je leuk vindt en waar je je fijn bij voelt op kantoor of zakelijk gesprek.

 

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen