opc_loader

Wensenlijst

Met welk kleurrijk overhemd vier jij bevrijdingsdag?

vier 75 jaar vrijheid met je kleurrijke overhemd

Vier 75 jaar vrijheid met je kleurrijke overhemd

Met een kleurrijk overhemd wilt Menlook een positieve boodschap overbrengen, het straalt de blijdschap uit van het gezamenlijk vieren van onze vrijheid. Onze grootouders hebben moeten knokken voor de vrijheid waarin wij mogen leven en gelukkig mogen prijzen, eigenlijk zouden we dit elke dag moeten vieren. Daarom vinden wij van Menlook het zo belangrijk om een kleurrijke bijdrage te leveren aan onze Freedom.
Direct na de Duitse bezetting in 1940 valt de import van overhemden en kleding weg. Textiel gaat ‘op de bon’, maar ook met bonnen is er al snel vrijwel niets te koop. De mensen werden creatief en gingen met allerlei materialen experimenteren. Overhemden voor mannen werden bijvoorbeeld gemaakt van jute en meelzakken of van het doek van parachutes. Er was een levendige handel in gebruikte materialen en door het hergebruik en improvisatie ontstond een nieuw modebeeld. Wat zich na de oorlog voortzette. 

Nu, 75 jaar later zijn wij van Menlook benieuwd of jij, ondanks het Coronavirus, ook een kleurrijk overhemd draagt om op 5 mei 2020 Bevrijdingsdag te vieren.
Een overhemd met kleurrijke print staat symbool voor blijheid en vrijheid. Welk verhaal vertel jij met jouw kleurrijke shirt in je bevrijdingsoutfit?
Juist in deze gekke coronatijden ervaren we hoe kostbaar onze vrijheid eigenlijk is. Menlook Kiest voor een drietal overhemden met kleurrijke prints die inspireren om de vrijheid te vieren. Ook al voelen wij tijdens de bevrijdingsdag een klein beetje wat het is om te leven met beperkte vrijheid.

 

 

Drietal overhemden met kleurrijke prints 

Voor de bevrijdingsdag kies je voor een semi-formele outfit waar jij je prettig in voelt.
De veiligste optie voor bevrijdingsdag is een outfit die voldoet aan de Smart Casual dresscode. Bij deze dresscode worden comfort en presentatie gecombineerd.
Je zou eens kunnen kijken naar de overhemden van Wolff Blitz. Je komt hier hele mooie kleurrijke getailleerde modern-fit print overhemden tegen. De vraag is echter is dat ook wat voor jou of niet?  Het opvallende aan de kleurrijke print overhemden is de stijl. De overhemden zijn smaakvol, elegant en zeker niet saai. Het mooiste is dat deze print overhemden zich goed onderscheiden van een standaard overhemd. Goed om te weten is dat de modern-fit overhemden fijn om je lichaam zitten en door het fijne katoen en poplin weving voelen ze zacht en comfortabel aan.

Als je voor exclusief wilt gaan met bevrijdingsdag en dat je het ook nog in de print kunt terug zien. Kiest Menlook het  overhemd met kleurrijke bloemen Claud Monet uit de collectie van Wolff Blitz. Het kleurrijke blauwe overhemd met een print van vliegtuigen symboliseert met bevrijdingsdag de geallieerden van 75 jaar geleden die Nederland en kwamen bevrijden.
Om het casual te houden voor deze feestelijke dag wordt ervoor gekozen om het overhemd over de broek te laten vallen. Met dit exclusieve heren overhemd met vliegtuigprint sta jij op zo’n dag als deze zeker in de spotlights.

 

 

 

De tweede keuze valt op een print overhemd van de kunstenaar Shimomura Kanzan met een herfst bos print. Een prachtig katoenen overhemd met een oplage van maximaal 149 stuks. Bevrijdingsdag in Nederland op 5 mei valt altijd in de lente en er niets mooier dan dat te laten zien met een kleurrijke bloemen blouse.
Maar dat combineren of mixen van een bloemen blouse is een hele opgave en vergt voor sommige wat meer kennis. In de blog, toffe kleding combinatie met een bloemen blouse ga ik daar wat uitgebreider op in.
Kleurrijke bloemen print overhemd met orchideeën is een bloemen blouse wat vraagt om een casual outfit met een donker blauwe jeans en eventueel een licht colbert. De kleurrijke orchideeën en het licht blauwe katoen van het kleurrijke overhemd worden zo mooi verbonden door het gebruik van deze broek. Door de combinatie wordt het geheel niet te druk.

 

Ben je geen drager van kleurrijke overhemden, dan is de bevrijdingsdag het juiste moment moment waarbij je een uniek kleurrijk overhemd met print te dragen.
Sommige mannen dragen dagelijks een opvallend of bijzonder overhemd naar het werk, of bij een zakendiner. Neem eens de tijd om er achter te komen wat jij er van vindt om met een kleurrijk overhemd met print gezien te worden.
De derde keuze is een een bijzonder kleurrijk overhemd van Haupt. Het is een vintage overhemd met oldtimers. Een overhemd met een all over print met kleurrijke oldtimers uit de jaren ’50 en ’60 van de merken Ferrari, Ford, Mercedes Benz,  Lamborghini, BMW, Bugati, Fiat, Porche, Cadillc, Chevrolet op een strak geweven katoen. Tijdens het bevrijdingsfeest laat jij zien je passie voor oude kleurrijke auto’s zien. Het is een kleurrijk overhemd voor mannen die van auto’s houden en het overhemd geeft een hippe, maar ook een trendy of casual look.
Het kleurrijke shirt met autoprint kan net die finishing touch óf –kleurrijk- zonder iets eroverheen en dus in full color, die echte eyecatcher zijn. Combineer je kleurrijke vintage overhemd met een fijne jeans.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen