opc_loader

Wensenlijst

Heren blouse op een spijkerbroek, kan dat?

Heren blouse op een spijkerbroek, kan dat?

Een heren blouse combineren met een spijkerbroek leidt tot een stijlvolle casual uitstraling met soms een hippe look. Het is belangrijk dat je voor contrast zorgt in je outfit. Is de blouse licht van kleur, kies dan voor een donkere spijkerbroek.
En die blouse vormt een waardig team met de spijkerbroek in een kleur tint die terug komt in de blouse. 
 

 

 

Heren blouse met bloemen op een jeans

Een bloemen blouse in combinatie met een spijkerbroek is de belichaming van mannelijkheid, lef, hip en elegantie. Deze kleding is mooi, fris en ziet er natuurlijk uit op elke look van een man.   

Een bloemenprint op een blouse op dezelfde manier als een jeans, is de basis voor herenmode. 

Floral overhemden is geschikt voor kantoorwerk en voor informeel tijdverdrijf.

Een Bloemenblouse ziet er natuurlijk uit bij mannen van elke leeftijd, ongeacht hun figuur. Overhemden/blouses met bloemmotieven raken nooit uit de mode, ze zijn altijd relevant. Nadat je je garderobe hebt bijgevuld met gebloemde blouses, kun je meerdere seizoenen achter elkaar in de trend blijven.

Bij het kiezen van een blouse met een bloemmotief op een jeans is het belangrijk om vanuit je eigen uiterlijk te beginnen. Als je een stoere en expressieve uitstraling hebt, zal je waarschijnlijk kiezen voor een bloemen blouse heren met vogels om met rijke kleuren en uitbundige Europese vogels op donkerblauw katoen. De blouse geeft een trendy, maar ook stoere look af en past goed bij een spijkerbroek voor een casual look die op alle gelegenheden gedragen kan worden. Deze donkerblauwe blouses zijn geschikt voor een romantische avondje uit, ze zullen het mannelijke beeld van mysterie geven. Een donker blauwe gebloemde blouse versiert een man in koel zomerweer of 's avonds, op zonnige dagen ziet deze outfit er goed uit met een lichte korte spijkerbroek als contrast.
Met een tulpen print overhemd in de lichte kleuren wit, roze, geel en paars zorgt een trendy en hippe uitstraling. Daarnaast is zo’n tulpige blouse mooi te combineren met een lichte spijkerbroek. Style het geheel af met een paar leuke witte sneakers.
Heren, jullie hoeven zéker niet tot de lente te wachten om jouw liefde voor een heren blouse bloemen met de wereld te delen. Ze zijn er voor alle jaargetijden.
 

Lees ook: Toffe kleding combinaties met een bloemen blouse voor heren.

 

 

 

 

 

Blouse met korte mouw

Blouses met korte mouwen en bloemen in combinatie met een jeans zijn geschikt voor alle mannen en jongens, zonder uitzondering. Maar de blouse met korte mouwen zullen er alleen mooi uitzien met een zomerse bloemen print zoals de zonnebloemen van Vincent van Gogh. Deze blouse geeft je outfit een fleurige touch met de zon hoog in de lucht is dit overhemd met warme gele zonnebloemen heerlijk om te dragen.

Wat te denken van een bloemen blouse met korte mouw met een print van geschilderde madeliefjes. Een heerlijke blouse voor op een lichte spijkerbroek voor de warme dagen om comfortabel te chillen in de tuin, maar staat net zo goed op een jeans met een trendy look voor op je werk. Sommige bloemenprints zijn opvallend en aanwezig terwijl andere rustig en subtiel zijn. Voor mannen die wel houden van een opvallende blouse, is een overhemd met vissenprint zeker aan te raden.

 

Lees ook: Vier manieren om een bloemen overhemd te dragen

 

 

 

 

 

 


 

 

Heren blouses uit de collectie van Menlook

Ben je nou nog op zoek naar een mooie heren blouse met print? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment. Onze overhemden hebben prachtige designs en unieke prints. Het geeft je een exclusieve uitstraling en laat zien dat jij jezelf durft te zijn! 

 

 

Kortom: een heren blouse combineren met een spijkerbroek is niet moeilijk als je god kijkt naar de print en de kleur van de bloemen in combinatie met de kleur van de jeans. Er moet enig contrast in zitten! 

Denim doet het natuurlijk altijd goed, dus staat het ook super met een bloemenprint overhemd.

 

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen