opc_loader

Wensenlijst

Waarom nu een tropisch overhemd?

overhemden met tropische print

De zomer in volle gang. Hoog tijd om je zomerse outfits uit de kast te trekken!
Kies voor een tropisch overhemd! Hoewel een basic wit T-shirt prima is voor naar het terras, origineel is het niet. Dit zomerse casual overhemd is weer helemaal terug dit seizoen in alle botanische prints denkbaar. Zo draag je deze trend op jouw manier en steel jij de show op het terras!
Een tropische print overhemd ook wel Hawaii hemd genoemd, heeft meestal korte mouwen. Het overhemd is aan de onderzijde vaak recht gesneden, omdat dit casual overhemd uit de broek gedragen wordt.

Het tropisch overhemd combineren met een jeans

Het Hawaï hemd of Aloha hemd wordt door zijn tropische print vooral in de zomer gedragen. Zo gaat u natuurlijk het best voor frisse, zomerse kledij in lichte kleuren en een comfortabele stof. Ga voor een lichte wassing om een stoere look te creëren of kies voor een donkere denim om je look wat netter te houden.
Draag op mooie zomerse dagen geen lange broeken maar stick to the basics en ga voor korte shorts in bijpassende kleuren. Het spreekt voor zich dat een zomerse, frisse look creëren belangrijk is om meer uit uw weekenden, vrije-tijd of vakantie te halen en dat kan enkel als u een tropisch overhemd kiest zoals een overhemd met korte mouw met een tropisch Fruit print van Wolff Blitz uit de collectie van Menlook. Het is een print van een exotische mix citrus fruit op een licht geel-groen ademend katoen. Als je op zoek bent naar een comfortabel short sleeve overhemd met een trendy zomerse uitstraling, is dit verkoelende shirt echt iets voor jou. Het casual shirt heeft een verfrissende tropische Hawaii look met een kleurrijk citrus fruitige print.
 



 

Overhemd met korte mouwen met tropische print

Korte mouwen overhemden zijn ideaal voor op die warme dagen op kantoor. En natuurlijk zijn deze bij Menlook alleen verkrijgbaar met een leuk printje en vrolijke  kleuren, waardoor je deze casual kunt dragen. Dan zit u niet vast aan een T-shirt dat vaak toch een stuk sneller plakt. Een overhemd met korte mouwen zorgt dan voor net iets minder kleding, waardoor u het dus ook iets minder snel warm krijgt. Daarnaast geeft dit de koude lucht de kans om via de mouwen naar binnen te tochten, wat ook weer voor wat verkoeling zorgt. Blouses met opvallende prints, van tropische regenwouden tot warme zandgebieden zoals een woestijn met cactussen en flamingo's,  je kan het zo gek niet bedenken of het staat op een overhemd. De blouse, korte mouw met een Flamingo & Cactus print van Wolff Blitz is een tropisch overhemd om te genieten van de zon op een terras of vakantie.
Op dit flamingo shirt met korte mouw met een witroze verenkleed van de flamingo's samen met groene stekelige cactussen waan je al op vakantie en dat maakt dit overhemd meteen uniek en trendy. Blouse met korte mouw is verkrijgbaar in maat S, M, L, XL, XXL, XXL+ en de pasvorm van dit unieke overhemd is modern fit met een vlotte klassieke boord. Het overhemd is fairtrade geproduceerd van een zacht 100% katoen poplin voor de verfrissende verkoeling op het strand.
Draag zo’n overhemd onder een colbert op uw werk en je ziet er goed gekleed uit. Met flair.

 


 

Tropische print

Tegenwoordig verstaan we onder Hawaii print meestal kleurrijke afbeeldingen van tropische flora en fauna in felle en warme kleuren. Denk aan flamingo’s, palmtaken en bomen, jungle, papegaaien, fruit en vruchten, tropische bloemen prints enzovoorts.
Het zal je vast niet zijn ontgaan dat de tropische print een belangrijke trend aan het worden is. Loop maar eens een modewinkel binnen en je ziet de palmbomen, bloemen, exotische vogels, tropische bladeren en flamingo’s in veel zomerse fashion items terug komen. Bij deze trend waan jij jezelf al op een tropisch eiland. Al nippend aan je drankje kijkend naar de prachtige ondergaande zon op het eiland. Tja, een vliegticket naar de tropics is zo geboekt, maar je hoeft niet naar een ver zonnig oord op reis te gaan. Voeg een vleugje tropical toe aan je outfit en dan kun je zelfs in de Nederlandse zon een instant zomergevoel krijgen.

 



 

Een kleurrijke zomer

Valt uw garderobe ook als eentonig te bestempelen? Laat dit dan het moment zijn dat daar verandering in komt! Kies deze zomer samen met Menlook voor kleur.
Een overhemd met bloemetjes, you hate it or you love it. Dat snappen wij helemaal! Een bloemen overhemd met bloemen uit eigen land zoals de madeliefjes zorgt voor kleur, warmte, en onder een colbert op uw werk en je ziet er goed gekleed uit. 
Misschien gaat er een wereld voor u open. Als je wat meer op wilt vallen dit seizoen zijn er genoeg gave prints die te zien zullen zijn. Een overhemd met  tropische print doet het, net als vorige zomer, nog altijd erg goed! 
Overhemden met een tropische print of Hawaii print komen elk jaar terug bij Menlook. Naast bloemen print overhemden zijn overhemden met een tropische print helemaal hot! Met overhemden met een exotische bloemenprint tot overhemden met een papegaaien of vlinder print, met een van deze prints valt jou outfit op.
Overhemden met print is een directe vorm van expressie en een van de grootste trends, aankomend seizoen voor de man, die een zekere mate van formaliteit waardeert, maar tevens niet bang is om de formele regels te overtreden, met name als het op kleuren aankomt.
Spring Summer 2021 biedt een breed scala aan kleuren en stijlen met enkele unieke highlights. Benieuwd wat de lente en zomer voor u teweeg brengt?
Menlook zet de laatste musthaves overhemden voor deze zomer voor u op een rij zodat uw garderobe een instant upgrade ondergaat.
Kies vandaag nog voor een overhemd met tropische print.
 




 

Tropisch heren overhemd Moss Jungle print

Heren overhemd Moss Jungle print uit de originele collectie van Wolff Blitz uit Rotterdam is een oerwoud aan bomen, bladeren, bloemen en vruchten uit een tropische jungle. Een botanische print op strak geweven zacht en duurzaam katoen en voorziet jou van een stijlvolle uitstraling deze zomer.
Een shirt met vrolijke en kleurrijke print voor de zomer van de beroemde Ernst Haeckel. Hij was een Duits zoöloog en filosoof die het werk van Charles Darwin in Duitsland bekend maakte. Hij was ook een florissante illustrator, zoals blijkt uit zijn boek “Kunstformen der Natur”. Hiervan hebben we de “Moss” schildering omgetoverd tot Moss-Jungle.




 

Overhemd met tropische vogel en vlinder print

Tropische kolibries en vlinders op het Overhemd met vogel en vlinder print van Wolff Blitz met prachtige kleurrijke vogels, vlinders en bladeren. Het overhemd met een modern-fit pasvorm heeft een print van een kleurrijke collage van vliegende en zittende kolibries in een omgeving met fladderende vlinders op 100% katoen. Een fijn overhemd voor zomerse dagen omdat het katoen verfrissend is op warme dagen. Het overhemd met tropische print geeft een trendy look en voorziet jouw outfit van een stijlvolle twist voor de warme dagen in Nederland en op vakantie. Voor de Ernst Haeckel-collectie heeft Wolff Blitz deze prachtige collage van kolibries gemaakt. Het is een groot genot om deze kleurrijke vogeltjes te bekijken en deze print te dragen. Een ware kolibries design overhemd.


 





Overhemd met vissen en koralen print

Overhemd met vissen en koralen print van Wolff Blitz is een tropisch print overhemd gevuld met tropische vissen en koralen uit onze oceanen. Een overhemd met zeevissen print op wit poplin geweven katoen.
Het kleurrijke leven in zee op de print van Ernst Haeckel komen de vissen, zee dieren en koraal tot leven. Een verfrissend overhemd voor de zomer, met opgestroopte mouwen gewassen jeans, kort of lang op het terras geeft een stoer en stijlvol imago af.
Draag je dit overhemd onder een blauw of grijs colbert op uw werk en je ziet er goed gekleed uit. Een print overhemd om aan je garderobe toe te voegen, niet echt een Hawaii overhemd, maar het staat zijn mannetje in de zomer. Hou het op Hollandse Hawaii (smile)





 

Overhemd met fruit

Overhemd met fruit print voor heren met lange mouwen van Wolff Blitz heeft een tropische print van heerlijke citrus en vruchten als design op het strak poplin geweven licht geel-groene katoen. De citroenen en andere fruitsoorten op het overhemd in de kleuren geel, bruin, rood, oranje in combinatie met groene takjes met blaadjes geeft dit heren overhemd een tropisch verfrissende look. De details van dit print overhemd zitten in de witte knoopsgaten en witte knoopjes met wit garen. Het overhemd sluit met gladde witte knoopjes aan de voorkant de boomgaarde af.
Overhemd met fruit past goed bij mannen die in de zomer net even wat anders willen. Met opgestroopte mouwen geeft het overhemd een trendy, maar ook een modische imago af en past bij de casual geklede man.
Voor een zakelijke look mag je dit tropische overhemd onder een nette zwarte colbert of pak dragen. Je omgeving zal je complimenteren en de eyecatcher zal zeker aanleiding zijn voor een gesprek over je vakantie.
Ook verkrijgbaar bij Menlook als, Overhemd met korte mouw met fruit print voor heren van Wolff Blitz voor een tropische look op warme dagen.
Het overhemd is gemaakt van 100% katoen en heeft een modern pasvorm die mooi langs het lichaam valt. Hierdoor biedt het overhemd met korte mouw zowel een hoog draagcomfort als voldoende ruimte om te bewegen.


 

Overhemd korte mouw met fruit print


 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen