opc_loader

Wensenlijst

Zomer blouse trends voor heren

Zomer blouse trends voor heren

Sun is shining and so are you! Een nieuw modeseizoen betekent weer nieuwe mannen trends en wat zijn we deze zomer daaraan toe. Het is tijd voor een summer proof garderobe! Dit jaar gaan we helemaal los laten we onszelf weer helemaal zien en dragen we outfits waarin we ons als nog zelfverzekerder voelen. En hoe kan dat beter dan met een geweldige mannelijke zomer blouse? 
De katoenen stoffen zijn zo heerlijk luchtig en toch zie je er goed gestyled uit. Perfect voor een warme zomerdag als je Menlook vraagt. Laat je inspireren door de nieuwe trends en style jouw zomer blouse heren met unieke print voor een perfecte zomerse dag.

Heren overhemd ‘Tour de France’

Heren blouse fietsenprint ‘Giro d’Italia’

Zomer blouses trends van dit moment

It’s time for some trends! Deze zomer wil jij er als man natuurlijk fashionable en on-trend uitzien. Menlook heeft de leukste en meest belangrijkste zomer blouses heren trends voor jou verzameld. Zodat jij alleen nog maar jouw favoriet hoeft uit te zoeken. Deze waanzinnige blouses voor heren met print kunnen hoe dan ook niet wachten om jouw garderobe op te fleuren. De keuze is nu aan jou!

Heren opgelet, het is tijd voor een echte eyecatcher voor je zomer blouses: fietsenprint is back! De Fietsenprint heren blouse Giro d’Italia en overhemd Tour de France is populairder dan ooit tevoren. Je kunt de heren blouses matchen met een jeans, Chino maar ook met een short of bermuda.
Wordt het echt zomers warm en ga je heerlijk op de fiets toeren met partner of vrienden ga dan in een giro Italia fietsenprint met korte mouwen of toch liever met een gele fiets van de Tour de France met luchtige korte mouw. 
Menlook got it all! Voor de ultieme zomerse look combineer je deze blouses voor heren met een korte broek in een leuke kleur en je bent klaar om te gaan deze zomer.

Overhemd korte mouw fietsenprint tour de France

Heren blouse korte mouw ‘fietsenprint van Giro d’Italia’

Zomer prints

Zonder zomer blouses met prints is het leven toch een stuk minder rooskleurig.
Wij zetten voor jou de belangrijkste print op een rijtje. 
Een onwijs mooie & kleurrijke trend is toch wel de bohemian stijl of look. Een zomer blouse in bohemian print is super leuk, eigenzinnig & staat voor krachtige, eigenzinnige mannen. 
Daarnaast is de flower power toch wel een printje die we ieder jaar zien terugkomen en waar nog steeds ontzettend verliefd op zijn. Een zomer blouse met bloemenprint zoals bijvoorbeeld een blouse met de zonnebloemen van Vincent van Gogh mag ook deze zomer niet ontbreken de garderobe van de modieuze en hippe man.

 

Hippe overhemd zonnebloemen van Vincent van Gogh

Summer vibes met een zomer blouse 

Mannen! Het is tijd voor de mooiste en leukste zomer outfit! Om echte summer vibes te krijgen, wil je een echte zomer outfit. Ondanks dat we ervan uitgaan dat het zonnetje hoog aan de hemel staat en het lekker warm is, is dat in ons kikkerlandje nog altijd een grote vraag. Daarom wil je goed voorbereid zijn met een unieke blouse heren. Een zomer blouse is ook dit jaar een echte wannahave voor jouw zomergarderobe. Luchtig en fris genoeg voor de warme dagen, maar ook bedekkend genoeg voor de koude zomerdagen. Een zomer blouse kun je met al jouw favoriete kledingitems mixen & matchen, dus rock the outfit of the day.

 

Laat je door Menlook inspireren door deze zomer er fashionable en trendy uitzien.
Shop online een unieke zomer blouse of kom naar de winkel in Arnhem in het modekwartier om de grote collectie kleurrijke blouses te passen. Mix en match dan verschillende items met elkaar om jou persoonlijke zomerse kledingstijl te creëren. 

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen