opc_loader

Wensenlijst

Welke print draag jij?

Welke print draag jij?

Print om verliefd op de worden

Wauw! We zijn helemaal verliefd op onze nieuwe heren overhemd met een print van Jan Mankes ‘Bomenrij’!
Zou jij deze print ook dragen?
De stilte en de rust in het schilderij door de evenwichtige compositie van de bomen op het overhemd maakt je blij en verliefd.

Welke print draag jij? De print op kleding is momenteel niet meer weg te denken. Overhemden met prints zijn bijzonder enorm trendy en maken iedere outfit interessant. Daarnaast kunnen ze door iedereen ongeacht welk type figuur of leeftijd gedragen worden.

 

Romantiek en verliefd op een bloemen Print

Bloemen, romantisch, sierlijk én opvallend. Deze prints zijn gemakkelijk te combineren met de rest van je garderobe. Denk aan een blauw colbert over een zwierig bloemen overhemd of een blouse met een tulpen print overhemd met fleurig roze, blauwig, geel motief van wilde tulpen. Met dit tulpen shirt steel jij echt de show van je partner of geliefde.
Tijdens dit voorjaar zetten we letterlijk en figuurlijk de bloemetjes buiten! De natuurlijke prints zoals de vlinder en bloemen overhemd heren combineren we graag met mooie frisse zomerse kleuren short of chino. En wat dacht je van de bloemen overhemd met madeliefjes? Gecombineerd met de valen en goed doorwassen en versleten jeans wanen we ons even lekker hip terug in de tijd.
Romantisch mag je de Neon Rozen print overhemd wel noemen. De fluweelzachte kleuren blauw paars en rood met getekende rozen in de neon kleuren licht groen en turquoise blauw. De rozen lenen zich bij uitstek oor zulke uitbarstingen van kleur. Dit shirt met getekende rozen zorgt voor eindeloos combinatieplezier. Het bijzondere overhemd geeft mannen een stijlvolle en trendy look, het zal zeker staan bij een modern pak of meer casual op een vlotte zwarte of donker blauwe jeans of chino. In dit feestelijke rozen outfit steel je zeker de romantische show
 

Lees ook: Hoe combineer je een bloemen print?

 

 

Dieren en natuur als print op je overhemd

Een iets gewaagder patroon is de dierenprint. Zoals met bijna alle dessins benadrukt een animalprint je passie voor je huisdier of dieren en de het leven in de natuur.
Het vissen print overhemd ‘Blauwe Oceanium’ van Wolff Blitz is een prachtig diep blauw katoen met kleurrijke vissen uit de oceaan voor natuurliefhebbers. De blauwe Oceanium design met kleurrijke vissen koralen print van illustrator en zoöloog Ernst Haeckel laat je weer verliefd worden op mysterieuze onderwaterleven van de oceaan. Het tailored fitte shirt met vissen print design geeft jou een fashionable uitstraling omdat het overhemd mooi aansluit om je lichaam en kan door alle lichaamstypes gedragen worden. De print is perfect voor onder een colbert. 
Je geliefde hond samen met andere honden op een print, kan met dit overhemd met honden print. Het overhemd maakt van een poedel, dalmatiër, golden retriever, bull dog, duitse herder, terriër en vele andere hondenrassen één grote familie honden-overhemd.
Dit unieke honden print design & fit  overhemd uit de collectie van Menlook is een leuk cadeau voor de verliefde hondenliefhebber.

 

Lees ook: Waarom overhemden met print ons zo aantrekt

 

Vissen print overhemd ‘Blauwe Oceanium’

Overhemd met honden print

 

Cadeaus voor muziekanten en muziekliefhebbers

Een overhemd met muziek instrumenten, vinyl of cassettebandje is een leuk cadeau voor muziekanten en muziekliefhebbers.  
Muziekanten opgelet! Van de verschillende muziek instrumenten heeft Menlook wel een print in zijn collectie. Een Art Deco geïnspireerd heren overhemd met gitaren, piano, bas, cello, trompet, trombone op de print. Het overhemd met muziek instrumenten print heeft prachtige blauwtinten en geeft met de instrumenten de jaren 20 sfeer.

Het hippe overhemd met gitaar print is een ware fan en leuk cadeau voor de gitaristen onder ons. Dit bijzondere en hippe heren overhemd is niet alleen een topper voor de muzikant op het podium maar voor iedereen die graag in de spotlights wil staan. 

Overhemd grijze vinyl print is vintage look geïnspireerd overhemd met lp's, platen of singels voor de muziekliefhebber en verzamelaar van vinyl. Muziek op vinyl is back in town en het overhemd is een top cadeau voor muzikanten, artiesten en de retro look liefhebbers en natuurlijk de vinyl verzamelaar onder ons. 


 

Lees ook: Toon je liefde voor muziek met deze prachtige overhemden

 

Overhemd met muziek instrumenten print

Hip overhemd met gitaar print

 

Tot slot, mix it up.

Ook dit seizoen zullen we weer veel prints zien. Natuurlijk blijven de bloemen, muziek, schilderijen en dierenprints het modebeeld domineren.

Liefhebbers van patronen, prints en design kunnen hun hart ophalen bij Menlook dit seizoen. Blijf in de seventies met een retro of paisley overhemd of kies voor een blouse met bloemen en ben je niet bang om te combineren met andere prints. Bloemen staan geweldig met andere prints zoals strepen, ruiten of stippen.
Kom naar Menlook om een kijkje te nemen naar de mogelijkheden van het dragen van een print dit jaar.

 

 

 


 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen