opc_loader

Wensenlijst

HOE COMBINEER JE EEN BLOEMEN PRINT?

HOE COMBINEER JE EEN BLOEMEN PRINT?

Combineren met een bloemen blouse heren

Als man hou ik wel van zo’n bloemen blouse. Maar hoe combineer je nu een heren blouse met bloemen? Het is een dessin dat eigenlijk altijd wel kan, want echt uit de mode raakt het niet. Je kunt de print met bloemen op meerdere manieren dragen. Meestal zie ik de print gecombineerd met een jeans, maar dat is niet zo heel spannend. Er zijn dan ook veel mooiere combinaties mogelijk. Accessoires, zoals een sokken in een print zijn niet zo heel moeilijk te combineren, maar waar combineer je dat leuke bloemenprint blouse nou mee?

 

Bloemen of bloemetjesprint?

Ik hoor vaak mensen dat mensen een bloemen print en een fijn dessin bloemetjes print door elkaar halen, dus ik wil eerst even het verschil laten zien. Ik wil het in deze blog in ieder geval over de bloemenprint hebben. Een bloemen blouse voor heren heeft  grote, vaak kleurrijke bloemen als dessin/print. Een bloemetjes print heren overhemd heeft een klein bloemetje als all over patroon.Nu dat helder is, volgen hieronder enkele suggesties. Hopelijk helpt het je op weg voor een goede keuze.

 

Lees ook: Heren, haal de lente in huis met een bloemen blouse

 

 


 


 

Bloemenprint met grijs

Een prachtige combinatie waar je niet zo snel aan zou denken. Heel stijlvol en classy uitstraling. Een licht tot medium grijze broek en een overhemd met schilderachtige bloemen zoals de bloemen overhemd ‘Splash’  met daarover heen een zwart of donker grijs gilet of colbert. Maak deze outfit af met de zwarte armband ‘Conan black’ van Terra Genova.
De professionaliteit en de krachtige kleuren van het hemd van tegen het grijs van de broek, spontane kleurvlekken, grijs en zwart. Wauw.

 

Lees ook: Zo combineer je en bloemenprint overhemd

 

 

 

 

 

 

Bloemenschilderij print met marinelook

Nog zo’n verrassende elegante look is het geschilderde wilde tulpen print overhemd voor heren gecombineerd met de marinelook. Een marineblauwe broek, desnoods met een fijne krijtstreep met daarover je bloemenprint overhemd. Ook weer een mannelijke combinatie die opmerkelijk is door het contrast tussen professionaliteit en het schilderachtige tafereel en design op het heren overhemd. De kleuren in de print van de blouse en broek vullen elkaar prachtig aan. Maak deze blue outfit af met een 2 of 3 stoere blauwe stenen kralen armbanden van Bad-Ass Bracelets, de ‘Lapis Lazuli’ 

 

Lees ook: Helemaal hip: een overhemd met bloemenprint

 

 

 

 

 

Bloemen blouse met jeans

Ook een mooie combinatie is een rijkelijk gevulde bloemenblouse ‘Ambrosius’ van de kunstschilder Bosschaert. Deze combinatie krijgt iets hips door de bloemetjes en Jeans. Dankzij de verfrissende look en modern-fit pasvorm krijgt de blouse een moderne uitstraling en voorziet jouw outfit van een opvallende casual look.
Is de broek een verwassen jeans, dan wordt het een hippe en trendy outfit.

 

Lees ook: Heren blouse op een spijkerbroek, kan dat?

 

 

 

 

Bloemen overhemd heren in combinatie met zwart

De heren overhemden ‘Neon Rozen print’ en ‘bloemen overhemd Rijksmuseum’ zijn overhemden waar mannen eindeloos mee kunnen combineren op een zwarte broek of met zwarte colbert. De shirts geven een stijlvolle en trendy look. Deze overhemden met prachtige bloemen in zowel abstract met neon lijnen als de klassieke bloemen in schilderstijl niet oogverblindend, maar zijn wel oogstrelend. 

 

 

 

 

Dus zo kun je bloemen blouses voor heren combineren!

Zoals je hierboven hebt kunnen zien, is een bloemen blouse voor heren  veelzijdig in zijn mogelijkheden. Minder mooi wordt het wanneer je het combineert met lichte of vale kleuren, dan heeft het de neiging om goedkoop over te komen.
Combineer je het echter met de tinten of donkergroen, dan wordt je look classy en stijlvol. Verrassende combinaties creëer je bovendien met de zakelijke kleuren marineblauw en zwart. Juist deze tegenstrijdigheid zorgt voor een elegante en bijzondere uitstraling.
Combineer je met denim of verwassen jeans, dan creëer je een hippe jaren 60 look met de bloemen blouse.
Kortom, met een bloemenprint kunnen mannen goed combineren en deze prints mogen niet ontbreken in de garderobe van de man.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen