opc_loader

 

 

 

Na de aflevering van Volle Zalen van dinsdag 5 november 2019 waarin Cornald Maas de zanger Huub van der Lubbe van De Dijk volgt, start op internet een massale zoektocht naar het overhemd met amandelbloesem van Vincent van Gogh welke Huub van der Lubbe droeg tijdens een interview en een prachtig lied op gitaar. Het opvallende bloemen overhemd Dutch Artist Blossoms van een van Nederlands Grootste kunstenaar Vincent van Gogh is een bloemenprint overhemd met een kleurpalet van de lente.

Hiermee laat Huub van der Lubbe nog eens zien op de hoogte te zijn van de mooiste trends en bovenal te beschikken over een goede gevoel 
voor mode. We like it, Huub!

Lees ook: Waarom overhemden met een Vincent van Gogh print zo gewild zijn?

 

Bloemen overhemd Dutch Artist Blossoms

Bloemen overhemd Dutch Artist Blossoms voor heren is een print overhemd van het prachtige schilderij de ‘amandel bloesems’ van Vincent van Gogh. 
Een lievelings onderwerp van Vincent van Gogh, grote bloeiende amandel takken bloesem tegen een blauwe lucht. Dit het heren overhemd  met de lente  amandelbloesem staat symbool voor een nieuw leven en voelt gegarandeerd zacht en comfortabel aan op de huid door de hoge kwaliteit katoen. 
De Almond blossoms bloemen overhemd is een inspiratie voor de verwerking van het lentegevoel.

Amandelbloesem Vincent van Gogh

Bloemen overhemd Dutch Artist Blossoms

 

Fotoshoot van de Amandelbloesem Vincent van Gogh op Strijp S in Eindhoven

 

 

Cobalt blauwe en rode heren blouse met bloemen

De Bloemenprint overhemd Blue Almond Blossom is ook een heren blouse  met een print van de amandelbloesem van Vincent van Gogh.
Een diep blauwe blouse waar de amandeltakken met prachtige bloesem als dessin. Deze heren blouse combineert heel goed met een zwarte jeans, pantalon of chino. Ga je graag sjiek, draag het dan met een gilet en zwarte colbert.
Het hippe bloemen overhemd met de amandel bloesem van Vincent van Gogh op prachtig diep rood katoen, gecombineerd op een verwassen jeans en sneakers geeft je outfit meteen een hippe uitstraling. Met bloemen overhemd rode bloesem geeft je net als de schilder een impressionistische blik op de wereld.

Bloemen overhemd Rode Bloesem

Bloemenprint overhemd Blue Almond Blossom

 

Dansen met de Danszaal van Vincent van Gogh

Als je van dansen houd en ook nog een graag in de schijnwerpers wil dansen en  alle aandacht naar je toe wilt trekken, dan is het heren overhemd met print ‘Danszaal van Arles’ van Vincent van Gogh jou overhemd voor de de dansshow.
Vincent schilderde het theater, The Dance Hall in Arles , dat nu in het Musée d'Orsay staat. Een kleurrijk en casual overhemd met een trendy touch door de vrolijke uitstraling van dansende en feestende mensen.
Het schilderij en de print op het overhemd heeft prachtige volle penseelstreken met krachtige kleuren,  die zichtbaar worden in een vreemde, decoratieve voorgrond, gedomineerd door gebogen contourlijnen. Echt een overhemd die je echt over de broek moet dragen om het schilderij helemaal tot zijn recht te laten komen.

 

Overhemd met print Danszaal van Arles

 

Starry night van van Gogh en Don McLean

Design overhemd sterrennacht van Wolff Blitz voor heren is een eerbetoon aan onze grote meester Vincent van Gogh en natuurlijk ook een ode aan het wereldberoemde nummer van de Amerikaanse singer-songwriter Don McLean (1945) dat  officieel heet 'Vincent', maar is meer bekend van de openingszin 'Starry, Starry Night'. Tijdens het ontstaan van het nummer was  McLean  een biografie over Van Gogh aan het lezen, toen hij op het idee kwam om een lied over hem te schrijven. 
Het blauwe heren overhemd met krachtige en sterke luchten van mooie blauwe bewegende penseelstreken weergegeven  Vincent van Gogh laat de gele sterren schitteren in de nacht op dit bijzonder design overhemd.

 

Lees ook: Heren overhemden op de Sonsbeeksingel Arnhem
 

Inspiratie van Vincent van Gogh

In de collectie heren overhemden met kunst heeft Wolff Blitz door goed te kijken naar de schilderijen van van Gogh veel inspiratie opgedaan voor zijn prints.
Heerlijk zitten heren overhemden van fijn en zacht katoen. Door de fijne modern-fit zitten de overhemden heerlijk.

U koopt de kleurrijke prints online of in de winkel op de Sonsbeeksingel in Arnhem.

 

Design overhemd sterrennacht

 

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.

Tags

Populaire artikelen