opc_loader

Wensenlijst

Aparte overhemden online bij de print overhemden specialist Menlook.

apart-overhemd

Zoekt u aparte overhemden voor heren, dan kunt u kiezen uit een groot assortiment kleurrijke print overhemden bij Menlook. De online shop van Menlook staat niet voor niets voor kleurrijk, trendy en bijzonder.

De aparte overhemden met een printje is wat u onderscheid van de rest van de mannen. Elke man kan wel een shirt dragen met een apart avontuurlijk printje, van jong tot oud. De aparte kleurrijke overhemden vallen zo op, dat de rest van je kleding helemaal al niet meer zo opvalt en er soms niet meer toe doet. Menlook adviseert dan ook altijd om ook accenten te leggen in de keuze van je schoenen. We gaan er van uit dat in elk overhemd van Menlook een leuk apart karakter zit en deze in de spotlights staan van je omgeving.
 

Elke dag met een overhemd van BB Chum, Haupt of Wolff Blitz wordt ervaren als een avontuur. Dat is natuurlijk hartstikke leuk en je vangt vanzelfsprekend heel veel complimenten, een vrolijke of aparte overhemd heeft nog nooit iemand kwaad gedaan. Sterker nog, het geeft je vaak een goed humeur. Het kan je zelfs een leuk gesprek op leveren met anderen die je overhemd bewonderen. Het onderwerp van de print op een overhemd is veelvuldig onderwerp van een leuk of boeiend gesprek. Met een print overhemd om je lijf maak je nieuwe vrienden!

Mannen vinden een apart overhemd met print wel leuk, maar vinden het soms lastig in gebruik. Dat komt vooral voor bij mannen die deze opvallende unieke overhemden nooit of zelden draagt. Het combineren met andere kleding is dat het struikelblok. Menlook adviseert deze mannen om de broek, riem en eventueel jasje of colbert in een kleur te kiezen welke ook terug komt in het overhemd. Een contrasterende kleur mag ook en geeft vaak meer body en kracht aan de look.
Voor de schoenen is het dan weer interessant om een opvallende kleur te nemen of een herenschoen met print.
Als u een mooie verzameling aparte overhemden van Menlook in de kast heeft hangen dat gaat het combineren van zelf en koopt u uw colberts, broeken, riemen en schoenen welke goed passen bij deze kleurrijke, trendy en bijzondere overhemden.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen