opc_loader

Wensenlijst

Met een bloemen overhemd naar je werk

bloemen overhemd heren jungle fever 3

Wij van Menlook gaan met een bloemen overhemd naar het werk

Ga met een bloemen overhemd naar je werk en maak het verschil. Want wat maakt het nou, dat veel mannen gekleed gaan in een wit of licht blauw overhemd, stropdas en grijs, blauw of zwart pak. De stropdas is de “eye catcher” en kleurgever aan het geheel.
Soms een kleurrijke riem of opvallende schoenen net als minsister Hugo de Jonge van volksgezondheid.
Er blijven veel grijze muizen op de werkvloer en het zal per bedrijfscultuur wel anders zijn, maar er valt soms maar bar weinig te beleven qua kleur en modetrends. Koel, zakelijk, afstandelijk en niets willen zeggen of jezelf durven laten zien is er niet bij.

Bloemen overhemd heren

 

Deze video laat een aantal mooie bloemen overhemden heren zien die verkrijgbaar zijn bij menlookMannen doorbreek die cultuur

Een overhemd met print en verschillende kleuren valt op. Het heeft een fijne vrolijke uitstraling en uw collega’s en uw omgeving zullen dat zeker gaan opmerken. Het geeft niet alleen jezelf inspiratie en energie door het dragen van een bloemen overhemd, ook andere kunnen daarvan genieten. Het leuke van een bloemen blouse is dat ze geschikt zijn voor alle leeftijden. Van jong tot oud kan genieten van de print en kleuren. Maak het ook seizoen gebonden.
In een zakelijke omgeving zou ik in het begin kiezen voor een bloemen overhemd heren met een niet al te opvallend dessin. Mensen moeten soms wennen aan veranderingen. Draag het op je werk met een chino of nette pantalon en een rustige bijkleurende riem. Combineer het met een colbert van een gelijk gestemde kleur. Later kun je altijd de kleuren wat meer laten opvallen.
Het mooie van een bloemen overhemd is dat de kleuren van de print uw hele outfit opfleurt en dat bijna iedereen het aanpreekt, herkenbaar is en waar mensen zich prettig bij kunnen voelen.

 

 

Modebewust

Creëer een modieuze outfit rondom je print overhemd. Het fijne hiervan is als je thuis komt van je werk alleen nog maar een jeans hoeft aan te trekken voor die casual vrijetijdslook. Een print blouse kan op verschillende manieren gedragen worden.
Netjes in de broek of spontaan uit de broek en met zelfs nog een paar knoopjes los. Combineren met een trui, vest of jasje van de kleuren van de print is tegenwoordig erg trendy.


Trek dit mooie blauwe bloemen print aan omdat het je aandacht heeft gekregen, dan ben je een modebewuste man. Je schrikt niet terug van nieuwe modetrends en ook in je dagelijks leven en je werk ga je voor modern en anders.
Je besteed de nodige aandacht voor je uiterlijk en kiest daarbij een print overhemd waar je jezelf prettig in voelt.
Blij nieuwe dingen uit proberen net als Menlook.

 

Colorful shirts……………….for……………Colorful people

 

 

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen