opc_loader

Wensenlijst

Wie van aparte en kleurrijke heren overhemden houdt, is hier zeker aan het juiste adres

Wie van aparte en kleurrijke heren overhemden houdt, is hier zeker aan het juiste adres

Effen overhemden vind je hier niet maar we durven wel uitpakken met kleur, design, bloemen, retro en kunst. 
De katoenen heren shirts die van de beste kwaliteit zijn, beschikken over een mooie, natuurlijke glans, verfijnd en elegant zijn en een rijke, diepe blijvende kleur hebben. Hoe vaak de overhemden met print ook worden gewassen. Daar kun je bij ons op rekenen! 
Overhemden geschikt voor iedere casual en zakelijke gelegenheid. Tijdloos en altijd in de mode, overhemden die je werkelijk iedere dag kan dragen.

 

 

De toppers van de aparte en kleurrijke overhemden zijn:

Heren overhemd Jan Mankes ‘Bomenrij’. 

Het heren overhemd met een prachtige geschilderde bomenrij kenmerkt zich met name vanwege de stilte in het schilderij door een evenwichtige compositie van kunstenaar Jan Mankes.

 

Retro overhemd ‘Boogie Nights Blue’. 

Een echte seventies heren overhemd met de bekende oneindige retro vormen in de kleuren blauw, paars, geel en wit. Dit aparte retro overhemd ‘Boogie Nights Blue’ is een old school print shirt voor heren.

 

Bloemen blouse ‘Ambrosius’ 

Het overhemd heeft een dessin van een bloemstilleven van Ambrosius Bosschaer. De compositie en kleuren van de bloemen blouse ‘Ambrosius’ zijn met botanische precisie geschilderd.

 

 

Specialisatie heren overhemden met print

Wij zijn gespecialiseerd in stijlvolle, kleurrijke overhemden met print die passen bij je persoonlijkheid. Niet de geijkte uni witte of blauwe shirt maar 120 verschillende aparte prints waarvan één of meerdere voor jóu een topper kan zijn. Met de juiste blouse straal je zelfvertrouwen en karakter voor als je representatief voor de dag wil komen. Het mag gewoon niet ontbreken in je kledingkast.

Kom je bij ons in de winkel in Arnhem? Dan zijn we aanwezig om je te helpen aan verrassende ideeën en het juiste maatadvies. Wil je lekker thuis bestellen? Neem gerust een kijkje in onze grote webshop met print overhemden voor heren. 
Neem contact op als je twijfelt over een pasvorm, boordmaat of kleur, maat of print. 
Menlook weet een brede griep mannen aan te spreken met zijn kleurrijke en hippe collectie overhemden.
De collectie hebben zelf samengesteld en de merken van heren overhemden, broeken, sokken en kleurrijke schoenen zijn perfect samen te combineren. Dit om prachtige outfits te creëren voor iedere gelegenheid.’’ Om je outfit helemaal af te maken zijn er tevens veel leuke breitels, riemen en armbanden te vinden in verschillende kleuren en designs.

Wij geloven in persoonlijke service en aandacht voor de klant. We helpen je graag!

 

 

Ideaal voor mannen: de snoepwinkel met overhemden

Kleurrijk, bijzondere overhemden, genieten, geen keuze kunnen maken, design, kunst, muziek, retro, lekker gemaakt worden, genieten, vrolijkheid, uitbundigheid etc.. allemaal woorden die passen bij de heren overhemden van Menlook.
Een vrolijke winkel met kleurrijke print overhemden, schilderijen, sokken met print van Sock my Feet uitgebreid tot “snoepwinkel voor heren” Vrolijk, mannelijk, en verassend door onze collectie.

 

 

De beste plek voor bijzondere overhemden

Kom winkelen in de kleurrijke winkel van Menlook op de Sonsbeeksingel  106 in Arnhem om jouw aparte kleurrijke overhemd te passen.
Wij verkopen Kwalitatief goede en betaalbare heren overhemden van de merken Wolff Blitz, BB Chum en Haupt.

Deze prachtige winkel heeft ook Handmade fashion dameskleding van Claudia Träumer. CLAU-D en Menlook kun je samenvatten als tijdloos, opvallend en uniek in het Modekwartier in Arnhem

 

 

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen