opc_loader

Wensenlijst

Teckel overhemd voor teckel liefhebbers

teckel Menlook teckelliefhebber

Wie wil er nou niet gaan wandelen in een leuke design teckel overhemd met zijn allerbeste maatje de "Teckel".

De teckel gaat wereldwijd onder veel namen door het leven, Dachshund, Takkie, wienderdag en nog veel meer namen. Het mooie ras bestaat al jaren en is misschien wel het meest modische hond tegenwoordig.  Ook zijn ze slim en vindingrijk en zeer aanhankelijk en trouw jegens de baas, een echte kameraad voor het leven. Ze zijn buitengewoon waaks en hebben een moedig en nieuwsgierig karakter. 
Als je één keer een teckel hebt gehad, dan wil je nooit weer een andere hond hebben. Bij de meeste teckel eigenaren het hartje voor altijd gestolen.

De teckel heeft net als de mops honden een echte looks en dat fascineerd mensen. Dat lange lijf, met zijn korte pootjes en best wel grote oren maakt van de teckel een ontzettend modieuze hond. Er worden zoveel accessoires gebruikt waar een teckel model voor staat, een tuinbeeld, trui, vaas, lepeltje, mok, sleutelhanger, oorbellen met een teckel en kussens in een lange overdreven teckel vorm etc. Je kunt het zo gek niet bedenken of de teckel wordt daar voor gebruikt, omdat ze mooi en opvallend zijn.

Wolff Blitz moet hetzelfde gedacht hebben bij het ontwerpen van een nieuw heren overhemd. Het design overhemd met de teckel print is een echte eye-catcher voor de man die het gaat dragen. Het is een trendy overhemd met een casual look en geschikt voor alle gelegenheden. Maar de echte teckelliefhebber zal deze graag willen dragen als ze gaan wandelen met hun oogappel. 

Het bekende ontwerpersduo Viktor & Rolf die elkaar ontmoet hebben op de kunstacademie in Arnhem hebben een modehuis met theatrale modeshows en extravagante kledingcollecties. Ook zij hebben een oogappel als Teckel, deze wordt in een video in het zonnetje gezet.

 

Op bezoek bij Zwaantje de teckel van  de mode ontwerpers Victor & Rolf

 


Teckels Stanley & Boogie van David Hockney

David Hockney is een kunstenaar met de twee teckels Stanley en Boogie zoals we op de foto kunnen zien. De teckels zijn veelvuldig te zien in schilderijen en andere kunstwerken van David Hockney. De kunstenaar zegt de hemel te beschouwen als zijn huiskamer door de ogen van zijn teckels, Stanley en Boogie. Hij heeft zo'n persoonlijke band met zijn teckels, dat hij deze schilderijen nooit heeft verkocht.


Picasso en teckel Lump

Picasso’s beste kameraad was de zelfverzekerde teckel Lump, die hij had mee genomen zonder te vragen bij een van zijn vrienden. De teckel was een grote inspiratie bron voor Picasso en Lump verscheen dan ook in 54 kunstwerken. Ze waren erg aan elkaar gehecht, een week na de dood van Lump overleed Picasso ook.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen