opc_loader

Wensenlijst

Kleurrijke en trendy overhemden met print in Arnhem

Kleurrijke en trendy overhemden met print in Arnhem

Menlook is de specialist in kleurrijke en trendy overhemden met print in Arnhem en omgeving. Allemaal  overhemden waarvan de print een passie weergeven. 
Menlook is niet voor niets ‘Bijzonder in overhemden’.

 

Lees ook: Vincent is specialist in herenoverhemden met mooie prints en kleuren. 

 

 

Overhemdenspecialist in bijzondere heren overhemden met mooie prints

Een overhemden met print is super populair en is een grote aanvulling op je garderobe. De welbekende blouse met print voor heren heb je in ontzettend veel varianten prints en kleuren. Ik durf wel met zekerheid te zeggen dat bijna iedereen een overhemd met gekke print in zijn kast heeft hangen. Het leuke met deze overhemden is dat je alle kanten ermee op kan. Je kan denken aan de overhemden die bijvoorbeeld een hobby of passie laten zien. Ik heb print overhemden met zo’n beetje elk thema dat je kan bedenken. Denk aan prints met Rembrandt van Rijn, muziekinstrumenten, of bijvoorbeeld fietsen. Zelfs een koffiebonen en java script-print zit in het assortiment.

Je ziet de oogstrelende overhemden met print uit de collectie van Menlook overal. De meeste grote stijliconen en influencers op Instagram zie je in de meest diverse blouses met print. Eigenlijk kunnen we wel zeggen dat ze een beetje underrated zijn, want ja, ze zijn niet persé een groot fashion statement. Wél super tijdloos en leuk te stijlen bij ontzettend veel looks.
Menlook is de overhemdenspecialist in bijzondere overhemden met mooie en oogstrelende prints. De overhemden zijn stuk voor stuk bijzonder, kleurrijk en trendy te noemen.
 

Lees ook: Ook toe aan een overhemden met gekke print?

 

 

 

 

 

Kom langs in de winkel in het Modekwartier in Arnhem

Dat overhemden met print een musthave blijven is niet heel gek, want prints van de overhemden van Wolff Blitz hebben een uitstraling die perfect past bij de kleurrijke mode die nu internationaal de trend vormt. Denk aan multicolor schilderij print van Jeroen Bosch, prints in felle kleuren en de combinatie van effen kleuren met een leuke vissen print overhemd. De Delfts Blauwe variant met Paisley print past zeker in dit rijtje als trendy eyecatcher.

Als we deze collectie overhemden moeten omschrijven in één woord, dan is het “kwaliteit”! Niet alleen de materialen, maar ook de afwerking, de manier van verwerken, de productie en de pasvorm.

 

Lees ook:  Waarom overhemden met print ons zo aantrekt

 

 

 

 

 

 

Conclusie

Een leuke print op de blouse kan wonderen doen! En wil je graag niet te lang over je outfit nadenken, maar er wel trendy bijlopen? 

Op zoek naar key pieces voor je garderobe? Dan hoef je zeker niet langer verder te zoeken. Collectie overhemden van Menlook, voor elk seizoen, kun je weer de mooiste keypieces vinden. Een key piece is dàt overhemd met te gekke print wat de mensen als eerste zien als ze je tegenkomen. Als je je daar bewust van bent kan je dit in je voordeel gebruiken!

Kies dan voor een te gekke print, simpele broek eronder en je ziet er hartstikke goed uit met heel weinig moeite. Je kan de outfit nog wat pimpen met accessoires zoals de stoere armbanden van Bad Ass Bracelets of Terra Genova maar dit is niet persé nodig. De blouse met print trekt zelf al aandacht dus de rest eromheen mag best eenvoudig en rustig zijn. 

Ken je iemand die een echte muziekfreak is, of die verzot is op een bepaalde kunstenaar? Dan is een overhemd waar die passie op geprint staat ook een superorigineel en persoonlijk cadeau!

 

 

 

 

 

 

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen