opc_loader

De beperkingen van de covid19 pandemie hebben ongekende hoeveelheid creativiteit losgemaakt in de overhemden met print uit de collectie van Menlook. Deze energie vindt zijn ontlading via kunst en unieke, persoonlijke statements in een uitgesproken en expressief beeld. Het is een kleurrijke bonte mix van vintage, historisch, natuur en hypermodern. Het kleurbeeld is nu kleurrijk en uitgesproken.

 

 


 

 

 

 

Natuur als inspiratiebron

Verzin, creëer of bedenk het en je kunt het maken, renderen, animeren, visualiseren. Een overhemd met een surrealistische print of juist een realistische print. In een patroon of als een schilderij digitaal op een overhemd geprint? In de collectie overhemden met print van Menlook zie je de natuur als grote inspiratiebron. We zien op de print zoals Bloemen blouse ‘Ambrosius’ een bloemstilleven van Ambrosius Bosschaert van het beroemde schilderij “Vaas met bloemen in een venster” De print op het overhemd is zo realistisch en natuurgetrouw naar het kunstwerk geprint. Het is een genot om naar de print te kijken en je waant je in het Mauritshuis in Den Haag waar het schilderij hangt. 
Ook zien we op de print overhemden letterlijke vertalingen van de meest bizarre, bijzondere kleurrijke dieren en planten. Oceanen en de diepzeewereld wordt vertaald naar een overhemd met vissen en koralen. Een overhemd met zeevissen en koraal print op wit poplin geweven katoen. Het kleurrijke leven op de print van Ernst Haeckel komen de vissen, zeedieren en koraal tot leven. Een expressieve dessin met een prachtige vormtaal die ons inspireert tot verlichting. 

Een tropische jungle inspireren tot nieuwe silhouetten en leveren uiteindelijk het heren overhemd Moss Jungle print met ongekende colourkeys op.

 

 

 

 

 

Print Power

Hoewel het gevoel van vrijtijds kleding nog even blijft, lonken we ook weer meer naar dressy looks. We mogen weer naar buiten en dat mag gezien worden met een nieuw overhemd met print van Menlook.
Wie Menlook zegt, zegt ook de kracht van prints. De opvallende kleuren en patronen van deze blikvangers zijn een welkome afwisseling voor de monotone en minimalistische kleding tijdens covid19.
Met een power print maak je een persoonlijke statement in een veelkleurige expressieve fantasieprints. Combineer de unieke en kleurrijke prints van deze bijzondere overhemden met een uni Chino of jeans.

 

 

 

 

 

Een dessin geïnspireerd op rozen met een hypermoderne expressie is de Neon Rozen print overhemd met een mix van hernieuwde aandacht voor figuratieve tekenkunst van bloemen in neon kleuren. De neon rozen print shirt past goed bij mannen die net even wat anders willen. Het aparte overhemd geeft een trendy, maar bovenal een feestelijk imago af. Zeker de moeite waard om dit overhemd onder een colbert te dragen.

 

 

 

 

 

De op vintage look geïnspireerde overhemd met muziek instrumenten print heeft een Art Deco geïnspireerde print met  muziekinstrumenten op het strak poplin geweven donkerblauw katoen. De muziek instrumenten print overhemd met een dessin van de gitaarpiano, trompet, trombone, saxofoon, contrabas, viool, drums en andere instrumenten in subtiele blauw en goud tinten. Een overhemd met een ware Art Deco uitstraling voor een persoonlijke statements en staat voor luxe, glamour en de technologische vooruitgang van deze tijd. Het heeft een dosis muzikale creativiteit losgemaakt waar de drager blitz op het podium of dansvloer maakt.

 

 

 

 

 

When times get tough arts gets loud

Een bonte mix van kleuren, lijnen en vormen geïnspireerd op de abstracte schilderijen van Wassily Kadinsky, via art en unieke statement met een uitgesproken kleurrijk kleurbeeld. Een historisch staaltje kunstwerk is het Kleurrijk overhemd met Kandisky print een prachtige panoramische print gemaakt waar u van kunt genieten. Dit unieke Wolff Blitz design & fit overhemd is verkrijgbaar in maat M, L, XL, XXL, XXL+ en de pasvorm van dit overhemd is modern fit met een vlotte klassieke boord. Het overhemd is fair trade geproduceerd van een zacht 100% lange vezel katoen en poplin geweven.

 

Menlook

Bij Menlook draait het om kleur en unieke, persoonlijke statements in een uitgesproken en expressief beeld. Dat allemaal verwerkt in prachtige aparte overhemden met print.

Kijk op Menlook print overhemden of kleurrijke overhemden waar u een héél uitgebreide collecte kleurrijke overhemden met print vindt.
Bent u nieuwsgierig geworden kom dan ook eens kijken in ons verkooppunt in het Modekwartier op de:

Sonsbeeksingel 106 
Arnhem.

 

Openingstijden:

Woensdag tot en met zaterdag van 11.00 uur tot 17.00 uur

 

 

Prachtige bloemen print overhemd Tuin van Eden Wolff Blitz op hoge kwaliteit katoen.
Op het overhemd zie je prachtige kleurrijke bloemen in de kleuren rood, roze en geel in een volmaakte harmonie geschilderd. In de Tuin (of hof) van Eden was alles even mooi, wat dit bloemetjes overhemd een speciaal plekje geeft.

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.

Tags

Populaire artikelen