opc_loader

Wensenlijst

Hippe heren overhemd op een verwassen jeans

hippe overhemd heren op een verwassen jeans

De hippe overhemden voor heren van Menlook zijn altijd een goede aanschaf, omdat ze allemaal een opvallend printje hebben met leuke en interessante details. Daarnaast hebben de overhemden de mooiste kleurcombinaties, soms gewaagd en apart, maar ook in harmonie met de print en up-to-date. De combinaties van print en kleur sluiten naadloos op elkaar aan omdat zowel Wolff Blitz als BB Chum kiezen voor een design waarmee je eindeloos kunt experimenteren.
De hippe kleurrijke overhemden van bb chum kunnen op verschillende manieren gedragen worden, samen met een kostuum voor een hippe casual business look. Maar nu kiezen we even voor een hippe look op een verwassen jeans. De overhemden op een gewassen jeans kun je in de broek, uit de broek, half in de broek en voor een helft spontaan uit de broek. De laatste tijd zie je ook dat mannen effe brede bretels dragen over een  overhemd met kleurrijke details op vale verwassen spijkerbroek. De twee hippe overhemden van bb-chum ‘Polka Chase’ en  de ‘Liberty Kite’ lenen zich heel goed om met bretels te matchen om je hippe outfit meer kracht bij te zetten en de nonchalante look in je stijl te versterken.

Uitgebreide collectie hippe heren overhemden

Menlook heeft een uitgebreide collectie hippe heren overhemden met een keur aan prints en kleur. De echte hippies onder ons kunnen zich nog herinneren dat de spijkerbroeken in die tijd gewassen werden met veel chloor om het blauwe katoen te bleken. Soms nog wat extra druppels chloor waardoor de spijkerbroek witte vlekken kreeg en veel sneller gaten ging vertonen.
Op deze doorleefde spijkerbroeken droeg je een overhemd met allerlei kleuren, bloemen, cirkels of andere liefelijke patronen of motieven. Menlook borduurt in feite door op dit gegeven uit de hippie tijdperk, met de diverse thema’s in de print, kleur en de technieken proberen we de hippe uitstraling te evenaren.
De overhemden zijn er in twee verschillenden pasvormen verkrijgbaar. BB Chum en Haupt hebben een licht getailleerde pasvorm, de slim fit. De overhemden van Wolff hebben een mooie modern fit pasvorm waardoor het zachte katoen nog comfortabeler zit om je lichaam. Het zorgt meteen voor een hippe uitstraling.

Contrasterende print op verwassen jeans.

De hippe overhemden uit de collectie print overhemd van designer Wolff Blitz zijn echt een allemansvriend. Je kunt ze dragen onder een nette pak als bij een verwassen jeans. Deze overhemden kunnen je beste vriend worden als je het maar goed combineert. Een strakke jeans met een iets wat wijdere overhemd met opgestroopte mouwen en het overhemd uit je broek  geeft een nonchalante hippe look. Let erop dat als u het overhemd niet instopt de lengte goed moet zijn. Een korter overhemd zoals die van Wolff Blitz staat hier mooier.
Ik denk dan meteen aan het hippe bloemen print overhemd ‘Floral seasons’ uit de collectie van print overhemden.
Ga je voor de lichtere kleur verwassen spijkerbroek met een mooi getailleerde shirt met een aparte contrasterende print zoals de retro overhemd boogie nights blue, dan heb je meteen een stijlvolle casual look te pakken. Let er ook op dat de spijkerbroek mooi aangesloten zit, vooral bij de knieën en kuiten. Een skinny spijkerbroek is niet nodig, maar de pijp moet wel mooi op je schoenen vallen, niet eroverheen. Draag daarover nog een mooi getailleerd korte colbert en je outfit ziet er top uit. Bij alle outfits draait het natuurlijk ook om de details, zoals je schoenen, jas en eventuele de stoere paracord armbanden van Bad-Ass Bracelets of een stoere leren armband van Terra Genova.
Het is tegenwoordig heel modieus en gelukkig al enige tijd geaccepteerd om je overhemd bewust nonchalant te dragen.

De hippe overhemden uit de collectie van Menlook vormen een fundament die je dag in dag uit draagt. De shirt zijn heel makkelijk te combineren met andere kleding en deze te gekke overhemden gaan nooit uit de mode. Ze zijn tijdloos en daarom kan het helemaal geen kwaad om hier wat extra in te investeren.
Ben je op zoek naar een goede basis voor je garderobe? Kies dan voor de hippe overhemden van Wolff Blitz, BB Chum of Haupt.

 

 

 

 

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen