opc_loader

Wensenlijst

Terug naar het leven anno 2021: De explosie van kleur en decoraties in de overhemden met print.

explosie van kleur en decoraties in de overhemden met print

 

Springt de wereld, als het allemaal weer verantwoord kan, uit de band? En zo ja, wat kan de mode industrie dan verwachten? Gaan we naar de ‘nieuwe roaring twenties’ zoals vele trendforecasters verwachten. De overhemden met print en de kleurrijke overhemden uit de collectie van Menlook gaan zoals vanouds mee in de explosie van decoratie van de prints. Herenmode is terug voor 2021, en niet de pandemie-gerichte outfits waarmee je lekker op de bank kunt hangen. Wolff Blitz en BB Chum omarmen innovatie en blazen het seizoen nieuw leven in met onverwachte kleuren, prints en heren overhemden van prachtige kwaliteit.

De echte ‘Roaring Twenties’, het decennium van de jaren 1920 dat ook de bijnaam de Jazz Age kreeg was levendig en vernieuwend. Net de Eerste Wereldoorlog achter de rug en de Spaanse griep liet ruim 50 miljoen doden achter zich wereldwijd. Over pandemie gesproken (wat hebben we het nu toch veel beter met al die wetenschappelijke kennis) Met een oorlog en een pandemie vers in het geheugen wilde men het leven weer vieren en vernieuwen, kleurrijker maken. Korsetten werden aan de kant gedaan en voor vrouwen kwam er veel bewegingsruimte met de nodige decoraties en kleur. De jaren ’20 van de vorige eeuw wordt door menigeen herinnerd als een tijd van glitter en glamour, maar er gebeurde nog veel meer. Voor het eerst kwam er sportkleding speciaal voor vrouwen en werden er zakken geïntroduceerd in vrouwenkleding. Beide ontwikkelingen zorgde voor een reeks aan vrijheden die opeens verworven werden. De jaren twintig van de twintigste eeuw betekenden dan ook voor een gedeelte van de maatschappij een nieuwe tijd van bevrijding. Gaat dat ons nu in 20121 ook brengen? Wat gaat het nieuwe leven van 2021 ons brengen?

Overhemden met print in het Modebeeld van 20121

Met de ontwikkelde vaccins begint de wereld er voorzichtig iets rooskleuriger uit te zien. Hoewel nog te bezien valt hoe groot de impact van de pandemie is geweest op de economie, natuurlijk kriebelt het bij de mens om weer naar buiten te gaan, te eten, drinken, terrassen, winkelen en feesten. Niet alleen is er sprake van coronamoeheid, er lijkt ook sprake te zijn van joggingbroek en sweater mode moeheid. Een wandeling in het park of bos in het weekend is veranderd naar een ‘zien en gezien worden’ rondje met dames en heren in hun beste outfit. Wie naar de supermarkt gaat, trekt zijn beste outfit aan puur omdat het kan. Men wil weer iets leuks aan maar heeft nergens om het naar te dragen. Na de winter wordt ook het kleurrijke overhemd met print zichtbaar.
Die frustratie met de verslonzing krijgt als tegenreactie dat men zich weer gaat kleden als het weer kan. “Wanneer we weer naar een restaurant of uit kunnen, reken er maar op dat de nette en leuke kleding zoals een print overhemd weer uit de kast komen. “Plezier maken, gezien en gezien worden en het leven vieren zal erg belangrijk worden als het weer kan.”
De geschiedenis zal zich misschien weer herhalen, dat gebeurt wel vaker, dan zitten we nu in de jaren ’20 van de vorige eeuw. En we weten allemaal hoe de jaren 1920 eruit zagen: een explosie van mode, uitgaan, seks. Het kan ook aan het bevrijde gevoel van de jaren zestig gaan refereren met de nieuwe ontmoeting. Het kan bijzonder exuberant worden. Het kan gevaarlijk explosief worden na een jaar vol joggingbroeken en praktische jasjes, verwacht Menlook een terugkeer van extravagantie en durf in de mode compleet met felle kleuren en decoraties als aparte prints. Feit is dat we ons zullen gaan uitdossen, dat we weer mogen genieten van het moment. Dat we weer het geluk gaan ervaren van je echt kleden voor een ontmoeting, een feest, een avond in een restaurant. Het effect van deze lockdown periode zal ook betekenen dat we ons niet meer helemaal in het “pak" hijsen maar dat er een combinatie ontstaat van gemak en elegantie, comfort en luxe met een verleidelijk aspect. Niets mooiers om dat te doen met een overhemd met een te gekke print uit de collectie van Menlook. 

Kleden gaat altijd over wie je bent, wie je gaat ontmoeten, waar je bent, in welk seizoen, hoe je je voelt maar altijd over de juiste combinatie, het silhouet en je persoonlijke voorkeur. Mode en bovenal de opvallende overhemden met kleurrijke prints uit de collectie van Menlook is een vorm van communiceren, een indicatie van de tijd en geeft duiding aan je persoonlijkheid. Menlook wenst iedereen een nieuw pandemie-vrij jaar waarin we ons voorzichtig weer gaan tonen aan elkaar, elkaar kunnen ontmoeten, we het geluk van aankleden weer gaan ervaren en het echt contact met elkaar kunnen vieren in onze beeldschone en opvallende outfits!






 

Grafische prints

In de eerste weken van het nieuwe jaar print overhemden van Wolff Blitz voor mannen die graag meer willen en in de spotlights willen staan. Zich al voor bereiden op een pandemie leefbaar tijdperk zijn de overhemden met Grafische prints een prachtige uiting. De impact van kleur en prints voegt energie tot aan het seizoen met statement stukken. Ook is het belangrijk hier een kleine kanttekening bij te plaatsen bij de behoefte aan extravagantie. “Dat betekent voor iedereen iets anders. Voor een is dat een explosie van kleur, voor de ander vertaalt zich dat juist naar ‘rijke prints’ zoals een kleurrijke uitbundige bloemen of jungle print of een hip overhemd met een grafische print van gitaren.
Het mag duidelijk zijn dat er genoeg staat te gebeuren. Hoe graag men ook een glazen bol wil hebben. Want wanneer mogen we weer knuffelen, wanneer kunnen we weer naar een restaurant, wanneer kunnen grote bruiloften weer plaatsvinden?  Alles wijst erop dat de mensen en de maatschappij klaar is voor een verandering.
Terug naar het oude zal het niet meer gaan, maar wat brengt de toekomst?
Menlook heeft voor u een aantal heren overhemden met grafische prints geselecteerd voor een gewaagde statement voor alle seizoenen. 






Buiten bewegen op de fiets

Heren overhemd blauwprint fietsen

Met dit heren overhemd blauw print fietsen kies je voor een stijlvol overhemd met een opvallende, modische uitstraling met allerlei onderdelen van fietsen en vintage fietsen. In de Corana pandemie en na het nieuwe leven na de pandemie blijf bewegen op de fiets heel belangrijk. De overhemden van Wolff Blitz worden gemaakt van hoge kwaliteit katoen, wat de overhemden naast comfortabel en zacht ook duurzaam maakt. Dit herenshirt heeft een blauwe kleur en is voorzien van een 'Fietsen' print, die bestaat uit vintage fietsen en fiets onderdelen in verschillende witte tekeningen en korte beschrijvingen. Daarnaast is het vrolijke overhemd voorzien van enkele manchetten, witte knopen en een casual klassieke boord. Hierdoor krijgt het overhemd een trendy uitstraling en wordt je outfit voorzien van een modische twist die je na het fietsen graag omarmt.
Doordat het dress shirt een fijne modern-fit pasvorm heeft die netjes, maar niet te strak  om je lichaam valt en Fairtrade gemaakt is van duurzaam 100% katoen, biedt deze zowel een hoog draagcomfort als een verzorgde look en is dit overhemd door zijn het makkelijk te strijken na het wassen meteen klaar om aan te trekken voor vele gelegenheden.
Dit heren overhemd met print past goed bij mannen met een fiets passie die net even wat anders willen en graag willen laten zien waar de gek op zijn. Het overhemd geeft een trendy, maar ook sportief imago af en past goed bij een casual look.
Dit prachtige blauwe overhemd met fietsen print is een prachtig cadeau voor elke fietsliefhebber.





 

Overhemd fiets print Dutch Bicycles

Overhemd fiets print Dutch Bicycles is een overhemd met een fiets print patroon. De Nederlandes fiets cultuur heeft hangt zijn fiets nog niet aan de haak. Nu met de Covid19 Pandemie weten we ondertussen dat fietsen en bewegen belangrijk is. Je fits altijd buiten en daar is de kans op besmetting ook heel laag. Welke fietsliefhebber droomt nu niet van zo’n mooie kleurrijk oerhemd met fietsen.
Dit bijzondere overhemd met fietsen print laat duidelijk zien wat je aan je fiets hebt hangen, een stijlvol en uniek grappig overhemd vol met kleurrijke fietsen staat symbool voor een nieuw leven vol beweging en voelt gegarandeerd zacht en comfortabel aan op de huid door de hoge kwaliteit katoen.
Met dit bijzondere modern fit fietsen print overhemd heren verover jij gegarandeerd complimenten en sta je niet alleen in een museum in de spotlights!
Bestel vandaag nog dit grappige overhemd met fietsen print en ga binnenkort als een fietsfanaat door het leven.

 Overhemd fiets print Grand Tour

Overhemd fiets print Grand Tour voor mannen van Wolff Blitz heeft mooie fietsen als print op het strak geweven blauw katoen. De fietsen print overhemd met de kleuren zwart, blauw, geel, groen, paars in combinatie met zwarte accenten maken dit print overhemd erg grappig. De details van dit print overhemd zitten in de licht blauwe knoopsgaten en beige knoopjes met wit garen. Het overhemd sluit met gladde beige knoopjes aan de voorkant.
Dit heren overhemd met print past goed bij mannen die net even wat anders willen. Het overhemd geeft een trendy, maar ook sportief imago af en past goed bij een casual look.
Dit print overhemd is verkrijgbaar in maat M, L, XL, XXL, XXL+ en de pasvorm van dit  overhemd is modern fit met een vlotte klassieke boord.
Het overhemd is fair trade geproduceerd van een zacht 100% katoen poplin.
Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een wielrenner, fietsliefhebbers of wielerliefhebber? Bij Menlook vind je verrassend 3 leuke overhemden met fietsen print met lange mouwen en 2 overhemden met kleurrijke fietsen met korte mouw

Overhemd fiets print Grand ToursOverhemd fiets print Dutch Bicycles




Jungle in het voorjaar

Heren overhemd Moss Jungle print

Heren overhemd Moss Jungle print voor heren van Wolff Blitz heeft de Moss schildering van de Duitse zoöloog Ernst Haeckel omgetoverd tot een kleurrijke Jungle. Een prachtig fleurig print overhemd om de laatste week van de lockdown van Covid19 te eindigen en te komen in een feeststemming. Een botanisch floral als print op het strak poplin geweven duurzaam zacht katoen. De exotisch bloemen, vruchten en bladeren op het overhemd in de kleuren geel, bruin, rood, oranje in combinatie met groene takjes met blaadjes geeft dit heren overhemd een zomers verfrissende look en in de winter het leven van de natuur waar je dan zo naar verlangd. De details van dit print overhemd zitten in de witte knoopsgaten en bruine knoopjes met bruin garen. Het hippe overhemd sluit met gladde knoopjes aan de voorkant de wilde jungle print van Moss af.
Overhemd past goed bij mannen die net even wat anders willen. Het overhemd geeft een trendy, maar ook een modische imago af en past zowel bij de casual als geklede zakelijke look onder een nette colbert of pak. Het hoogwaardige poplin geweven katoen en de modern-fit pasvorm zorgt samen met het jungle design ervoor dat het je heel de zomer zal verkoelen en dat je dit shirt in alle seizoenen kunt dragen

 

Heren overhemd Moss Jungle printHeren overhemd Moss Jungle print




Toch op reis dit jaar met een uniek plattegrond

Kunnen we dit jaar toch weer op reis, maak dan een stedentrip met een van onze exclusieve reeks van Stadskaarten zoals Parijs, Londen of Berlijn.
Elke hoofdstad heeft zijn eigen kleur en stijl. Voor Parijs heeft Wolff Blitz gekozen voor de vintage stijl kaart in roze, met weergave van belangrijke locaties in hartje Parijs. Toon uw liefde voor Parijs met deze aparte print en volg de route van je overhemd kaart Parijs en bezoek de Eifeltoren, Louvre, Notre-Dame, Sacré-Ceur, Montmartre en de romantische plekjes van Parijs op de Kaart van je overhemd.
Gaat u winkelen in Londen of een wandeling langs de Thames en Tower Bridge. Genieten van het uitzicht vanuit werelds grootste reuzenrad in de London Eye.
Of neemt u een kijkje in Buckingham Palace. Allemaal leuk bezienswaardige plekken die staan op overhemd kaart Londen







 

In onze exclusieve reeks van Stadskaarten is Berlijn zeker onmisbaar in uw collectie. Voor Berlijn heeft Wolff Blitz gekozen voor de kleuren groen en bruin met de stijl van een satelliet kaart. Overhemd Plattegrond Berlijn is voor een ieder die zich verbonden voelt met de wereldberoemde uitspraak: “Ich bin ein Berliner”.
Met al deze exclusieve overhemden met print koop je met Wolff Blitz een stukje Rotterdam en de wereldsteden Berlijn, Parijs en Londen. Dat is de kracht van storytelling.
De prachtige wereldsteden als het vernieuwing in het normale normaal met orde, regelmaat, kleur in de stedelijke prints. Van mannelijk roze tot blauw, met daartussen nog een opvallende kleur groen voor Berlijn. Dit voorjaar warmen we onszelf op met comfortabele en zachte materialen in allerlei print varianten. Roze prikkelt de emoties en zenuwstelsels van de man, geeft een boost aan het zelfvertrouwen en is helemaal on point met het blauw uit de huidige 70s trend. Kies ook aankomend jaar weer voor zacht poplin geweven katoenen een geweldige modern-fit pasvorm waarin ook een corona buikje gezien mag worden.

 

 

Gezellig op de koffie op een terras of meeting

Overhemd met koffiebonen print

Overhemd met koffie bonen print voor heren van Wolff Blitz is een print van gebrande koffie bonen fruit op poplin geweven katoen. Dit trendy heren overhemd met prachtige fotografisch koffie bonen design is voor jou ontworpen om samen de dag te beginnen met een heerlijk kop koffie. In de lockdown zijn velen van ons thuis gaan werken. Voor de koffie moet je dan zelf zorgen en er gaat niets boven een lekkere kop koffie van vers gemalen bonen in de ochtend voordat je aan het werk gaat. Ook thuis tijdens de lockdown.
Dankzij deze verfrissende look en hoge kwaliteit van deze overhemden, zult u altijd onderwerp van gesprek zijn tijdens een koffie uurtje en achter de beeldscherm met collega’s of klanten. Het hoge kwaliteit katoen en de fijne modern fit pasvorm voelt gegarandeerd zacht en comfortabel aan op de huid.
Dankzij de verfrissende look van de print en de modern fit pasvorm krijgt het shirt een warme uitstraling en voorziet jou outfit van een opvallende casual look.

Met deze exotische koffie bonen print breng sfeer en beleving van de natuur stijlvol in je outfit om heerlijk te resetten van je dagelijkse prikkels.





Naar een expositie van een van onze grootmeesters

Wat we een Jaar geleden nog voor onmogelijk hadden gehouden is nu aan de hand: Nederland zit massaal thuis. Wie kan, werkt thuis, en ook sociale en culturele ontspanning moet vanuit huis genoten worden. Er zijn online vrijdagmiddagborrels, we videobellen met opa en vrienden, Volgen cursussen en muziekles via Skype, Zoom of Duo. Ook veel musea nemen je online mee het museum in.
De grootmeesters Rembrandt van Rijn met de Nachtwacht, de tuin der lusten van Jeroen Bosch, amandelbloesem of sterrennacht van Vincent van Gogh zijn allemaal print overhemden uit de collectie van Menlook.
Bloemen overhemd Dutch Artist Blossoms voor heren is een print overhemd met de geschilderde amandel bloesems van Vincent van Gogh. Op dit overhemd staat een van zijn lievelingsonderwerpen van van Gogh, grote bloeiende amandel takken bloesem tegen een blauwe lucht. Dit bloemen overhemd  staat symbool voor een nieuw leven en voelt gegarandeerd zacht en comfortabel aan op de huid door de hoge kwaliteit katoen. De almond blossoms bloemen overhemd is een inspiratie voor de verwerking van het lentegevoel. De prachtige kleurrijke schilderijen van Vincent van Gogh zijn nu weliswaar op internet te bewonderen. Straks na de lockdown als het Vincent van Gogh museum in Amsterdam weer zijn deuren opent zijn deze weer allemaal de bewonderen.
Het luxe overhemd met print Rembrandt Nachtwacht  van Wolff Blitz met daarop het beroemdste schilderij van de wereld de Nachtwacht van Rembrandt van Rijn geprint. Het is een schuttersstuk van de Hollandse grootmeester dat in 1642 klaar kwam. Het print op het overhemd toont de schutterscompagnie van een Amsterdamse wijk. De schutters met diverse wapens afgebeeld en de commandant op het overhemd staat centraal bij de knoopsluiting geportretteerd in deftig zwart met rode sjerp. Het luxe overhemd met print is afgewerkt met knopen die gemaakt zijn van kokosnootschil je draagt het modern-fit getailleerde overhemd het beste uit de broek. Zo komt de Nachtwacht het meest tot zijn recht.
Maar er gaat niets boven om het in het Rijksmuseum te aanschouwen.








 

Telefoongesprekken met kleine tekeningen

Tijdens het thuiswerken in deze lockdown periode en bepaalde denk momenten kan het zo maar gebeuren dan je met een pen of stift wat zit te krabbelen op een blaadje, kopie of krant. 
Deze leuke tekeningen of krabbels noemen we droedels. Wolff Blitz heeft een print overhemd met leuk kleurrijke doodels en laat tekeningetjes zien van fiets, overhemd, stoel, gitaar, fles, glas en kleurrijke poppetjes, Keith Haring is wereldwijd herkenbaar met zijn doodels figuren.
Kleurrijk print overhemd met droedels in een patroon op poplin zwart geweven katoen. Het zijn eenvoudige tekeningen op een heren overhemd, deze krabbels zijn uitgegroeid tot een mooi patroon en geeft een unieke Wolff Blitz van Popart of Moderne kunst met een beetje graffiti of de stijl van doodles. Zomaar wat droedels tekenen en dan inkleuren en er een kunstwerk (lees overhemd) van maken.
Misschien heb jij in de lockdown veel kunstwerkjes gecreëerd zonder dat te beseffen. 



 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen